- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
-
junkpod
veterán
-
tomy_cz
senior tag
Minden szinkronizálni szeretnél? Mert arra én a MyPhoneExplorer-t szoktam használni, vagyis régebben ezzel csináltam backup-ot főleg a névjegyekről és sms-ekről. Szerintem egyszerű és jó.
De a névjegyeket szigorúan a gmail fiókomba szinkronizáltatom, és ott tuti megmarad. "Harmadik személy" meg úgysincs...vagy mégis?
-
A tmallbox-ról (ha oda írják, hogy BM rommal jön, akkor a root is egyben.
Ami az MTK-s gépeknél előjön "hiba" az az, hogy ha a hívó fél felveszi, akkor rezzen egyet.
Ezt még nem sikerült kigyomlálni szerintem senkinek, és sajnos nem túl hasznos "fícsör".
Ez pediglen nem V970-es gond.Szerintem a fényereje nem túl nagy durranás, napsütésben neheten látható szabad téren.
Nit értékkel nem tudok szolgálni. -
Oh, azzal ne foglalkozz, hogy melyik az "elsődleges" kártya.
van 1-es, meg kettes.
Az "elsődlegest" a sim menüben beállíthatod.
Külön állíthatod azt, hogy melyik legyen a default (alapértelmezett) sms, adathasználat, és telefonálás esetén.Szinte mindegyik ugyanarra a platformra épül, kisebb-nagyobb szoftveres különbségek előfodulnak, illetve a kijelző szokott még széles skálán mozogni. (400x800 , 400x854; 960x540, stb)
-
Esetleg a blogoma megnézhated, ott van leírás, csak még nem teljes.
Viszont vnnak fényképek, és van egy link is egy fényképcsomaghoz, amit hirtelen készítettem vele.Két kártyát jól kezeli (szerintem mindegyik ilyen kértkártyás jól teszi a dolgát).
A boltok sajna mindig változók, hogy melyik jó.
Nekem a megrendeléstől számított 9. napon itt volt a telefon... extra ktsg nélkül, tmallbox-tól.
Kollégám a minideal.net-ről rendelt G3-at, két hét volt.
Valaki a tmallbox-szal csak idegeskedést szerzett, és 1 hónap alatt kapta meg a telefont...
Olyan lutri, hogy ki mikor...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest