Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
Hát az a probléma, hogy a meta-inf tartalmát nem lehet lementeni, az ugyanis nincs fent a telefonon, és talán az aláírásokon kívül rá se kerül. Láttam benne sign fájlokat, amit Android SignApk -val csinált szerintem, egy cert.rsa-t ami így fejből most nem esik le, meg ugye az update script. A scriptet nem lehet programmal generálni. Azt lehet, hogy mégis. Mondjuk a kitchen-ek ilyenek, szépen le van programozva mit hogy. De az is ahány készülék annyiféle, mindegyiket máshogy csinálták szerintem. Szóval univerzális program szerintem nem létezik update zip készítéséhez. Igazából annyi előnyünk van, hogy egy srác már csinált egy működőt. Annyira sokat talán nem kell vele pepecselni ha minimális átalakításokat szeretnél elvégezni, pl debug.sf.hw-t bekapcsolni(és a megfelelő gralloc-ot bemásolni, de ahhoz már újra kell signolni azt a fájlt), roadsync szemetet eltávolítani etc. Szóval ja, nem egyszerű művelet. Aki nem mozog otthon linuxban, ne is álmodozzon róla, hogy ilyesfajta tevékenységeket fog végezni
Max pár év múlva, ha addig aktívan használja/tanulja a linux-ot és tisztába lesz az alapokkal.Szerk: ha már itt tartunk. Tudnál nekem egy md5 sum-ot készíteni arról az img-ről amit a clockwork elmentett neked ? Szerk2: Mégse kell. Rájöttem, hogy amikor a dumpot csináltam az enyémről akkor az universal androot és az adfree is rajt volt a /system-en. Kíváncsi lennék, hogy a clockwork ugyanazt csinálja-e, mint a dd if=bementi_device of=kimenet.img bs=4096 parancs

Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max pár év múlva, ha addig aktívan használja/tanulja a linux-ot és tisztába lesz az alapokkal.