- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Ez az itthoni gépem, egy 1.4es AMD. Bár nem egy erős gép, de azért belinkelem: [link]
[Szerkesztve] -
gmanus
csendes tag
Hi
Ez a Xtreme CPU Benchmark elég furcsa eredményeket produkál.
(A táblázatot áttekintve) -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #396 üzenetére
Sztem a ht zavar be.
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #394 üzenetére
hallod, ilyen eredmények mellett fel se rakom a 101s-es verziódat
-
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #392 üzenetére
Szerintem ekkora tuningot ne tarts meg kipróbálni érdemes lehet, mit tudsz kihozni, de állandó járatásra nem biztos, hogy megéri. Akkora teljesítménynövekedést szerintem ugyse tapasztalsz(max bencmarkok pontszámában). Amúgy meg a túlzott húzás legjobb tudomásom szerint csökkentheti a hardver élettartamát, a proci hibázhat...
Szvsz a max húzásból kicsit nyugodtan visszavehetsz. -
Fekete Fény
tag
Na megdöntöttem minden eddigi rekordom 2800Mhz .Mindent mi volt a házamon hűtésemben feltekertem maxra és a cpu max.ordosal 70 fok. 6000pont 78másodperc a taszt eredménye és nem indult újra a gépem
.Szerinted megtarcsam bár mégcsak most probálom ki hogy újra indul e.ha stabil akkor valami nagyot csináltam az biztos.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #388 üzenetére
Remélem a chipsetet visszavetted 4x-re. Ha úgyis kifagy, próbáld ki 1T-vel
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #389 üzenetére
89 fok? atyaúristem. 70lehet max ajánlott. Nekem 55 fölé soha nem megy még 2.7en se.
Sztem a mindennapi használatban olyan beállítást használj, amivel megy a cool & quiet is és nem kell a cpunak ilyen irgalmatlan magas fesz. Én pl 2.5-ön használom 1.37V-al így terhelve max 48fok és nem sokkal lassabb, mint 2.7-en (ahol ráadásul már csak 2T-vel megy a móka)
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Nem tudom mit csináljak.Orthossal leteszteltem és a legmagasabb hőmérsékletem 89 fok
volt.Ez nagyon magas.Megtarcsam ezt a beállítást mondván bírja vagy állítsam vissz 2600-ra????Túl jó az eredmény lehet azért nem tudok reálisan dönteni. -
Fekete Fény
tag
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #386 üzenetére
Hát az elég érdekes
-
Fekete Fény
tag
képzeljétek 2900pontot értem el viszont 81másodperc alatt.proci 2700-on ideglenesen
-
vedini
őstag
-
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #377 üzenetére
bazz, te aztám jól nyomod 1300-as HT-vel, jó hogyelindul a géped
,
fogok frissíteni -
Zoli329
addikt
Feltettem az AIBoostert. Nagyon jó progi kiváltképp azért, mert engedi a memóriafeszt emelni 240es fsb felett is. Ügye átírja a BIOS-t is. De ha belemegyek a biosba és hozzá sem nyúlok csak save & quit uazon beállításokkal, mint amit a booster csinált, már el sem indul a gép
nagyon érdekes.
2.7ghz-nél járok, kb 2.75 a vége fsb korlát miatt (8x szorzóval is kifagy) de képtelen vagyok így 90 alá menni. Ennyit számít a memória? Így -200mhzen megy a ram viszont +250en a cpu. FPU teszt jobb a 4. teszt meg siralmas 37 sec -
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #374 üzenetére
2 CPUZ-t indíts el. Az egyiken a memoria fület választva a másikon pedig a CPU-t amit be is lőttél.
Amúgy nem hiszem h 1. hely, mert az X2 -knél ahogy nézem idő -csak egyenlőség esetén pontszám- alapján rangsorolnak.
Persze amúgy pontszámban szép eredmény.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
hello
Nekem 4500 értem el a teszten [link]Én felkerülök arra a hőn áhitott listára???Mert ez szép eredmény. -
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #372 üzenetére
A Print screen a vágólapra teszi a képet.
Print screen lenyomása után nyisd meg a paint-et (Start/programok/kellékek/paint) és nyomj egy CTRL+V billentyűkombinációt vagy szerkesztés/beillesztés-t. Majd mentsd. -
Fekete Fény
tag
hello
Nekem valami 4000 valamennyit ír ki.Szeretném megmutatni de hiába nyomom meg a print screent fogalmamsincs hová menti kérlek segitsetek.Valahova lementi de hova???Köszi
-
Zoli329
addikt
Új alaplap, új eredmény:
[link]
E fölé egyelőre nem igen tudok menni, mert ahhoz vissza kellene osztani a memóriáim, amivel nagyobbat bukok összteljesítménybenDe ez is szép.
-
Shadows
senior tag
srácok világcsúcs
235 xterme cpu mark
781s total time
Ez valahogy nem klaffol 2.6@3.0 ht p4 2*512 ram pqi 400 dual kit -
ftc
nagyúr
nah egy kicsit faragtam a hátrányomból...sajna alaplap nem képes többre ...csak az időzítésekkel tok szórakozni
mailre ment az eredmény... -
wnix
senior tag
Asus A8V, A64 3500+@2200MHz (venice), 2GB DDR 2x1GB-DDR400
1865 pont
90 sec
[link] -
Grafiqs
őstag
Gigabyte K8N9F Ultra 3200+@2000Mhz (venice) 2Gb DDR-400
1953 pont
83 sec -
vedini
őstag
válasz
-=shitty=- #354 üzenetére
már csak egy benchet kell hozzárakni
húzzatok bele srácok, az xtremesystemen a rekord 87sec, behozható -
-=shitty=-
aktív tag
nah! ugynézki jó! ezek szerint régi volt a cpu-z-m?[link]
-
-=shitty=-
aktív tag
ok! pilla!
-
vedini
őstag
válasz
-=shitty=- #351 üzenetére
ezzel próbáld légszi,
1.37-es cpu-z [link] -
-=shitty=-
aktív tag
nah akkor küldök naturba egy cpu-z képet a prociról és a ramról! de itt jön a baki! ugyanis nézd meg a ramomnál semmit nem ír ki ezért van everestel a ram mutatva! ha valaki tudja miért is van ez akkor csinálok egy rendeset de igy nem láttam értelmét a cpu-z-nek ram terén![link]
-
Libgabor
csendes tag
Itt egy ''nagyon komoly'' eredmény
1234 pont 136sec
Konfig: Abit NF7 v2 ; AMD1700+@2000Mhz (10*200) -
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #348 üzenetére
r.zoli szavaival élve: könyörgöm
hol van neked dual core-os azaz 2 magos processzorod
62 sec a te esetben reális
-=shitty=- ez nem az én bogaram, általában a toplistákon ez a standard, meghát a többiekkel szemben nem lenne fer ha felraknám a cpu-z -s everestes képedet
szóval csak annyit kell tenned, hogy lefuttatod a benchet, aztán 2x megnyitod a cpu-z -t egyiken a cpu adataival, másikon a raméval, persze mindet úgy hogy jól láthatóan -
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #339 üzenetére
igazából kellene még egy mag a procidba, és akkor az első helyet birtokolhatnád;
olyan 3500-4000Mhz-en már kapnál is 62-sec-et -
vedini
őstag
válasz
-=shitty=- #341 üzenetére
nah, remélem harmadikra meglesz, javuló tendencia
ilyesmit várnék: [link]
Pietrosz:az eredményed felkerült (jó hogy nem takartad ki a lost-os gádzsit)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-=shitty=- #342 üzenetére
Milyen időzítésekkel megy a ramod? Mert itt az is nagyon sokat számít!!! Memó hiány: miközben fut a teszt nézd+ a feladatkezelőben mennyi ramot eszik a rendszer. Ha nagyon sokat lezabál akkor kevés, ha nem, nem.
-
-=shitty=-
aktív tag
mondjuk én még mindig nem értem hoogy adhat ennyi pontot és ilyen sok sec.-et!
ráadásul 800Mhz fölött megy a ram tehát azzért ez sem pite!elképzelhető hogy dualban kéne használonom vagyis kéne még 1Gb ramot vennem!
-
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #336 üzenetére
most értem haza, türelem
-
SzZs1
tag
Egészen addig nemleszel rajta a listán,amig valaki
jobb időt nem csinál,elvégre nehezen képzelhető el,hogy egy lány legyen a lista élén
Deaz egyenlőre nem én leszek,mert nemérdekel,sokkal inkább a pontszám,a nyers erő
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
csak nem akar frissülni az a toplista
-
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #333 üzenetére
nézd már meg h nem 1:1-ben megy, alapórajeled 262Mhz a ramok meg 502Mhz-en mennek
feles szorzónál nem jön ki az 1:1 -
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #331 üzenetére
szerintem vmit elnéztél;
1. majdnem egyforma teljesítmény nem okozhat 20fps különbséget játékban(ami okozhat ekkora különbséget az 640x480-ban, cpu-ban 1000Mhz eltésrés egy 6800gs esetében)
2. mind a két esetben 500-on mennek a ramjaid, csak a 11*250-be rádaásul még szinkronban is, szóval a bench alatt ott gyorsabbnak kellene lennie -
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #328 üzenetére
igen, erre gondoltam, frissíteni foglak
egyébként, ha nem használnál feles szorzót, jobb eredményt is kicsikarhatnál -
vedini
őstag
válasz
laragirl83 #326 üzenetére
de elhiszem, csak olyan vicces volt számomra, ahogyan az eredményedet elküldted, szóval a standard úgy néz ki, hogy a screenshoton lennie kell egy bench képnek + 2 cpu-z
képnek egyszerre
ha nem vagy biztos hogy nézzen ki, akkor itt a listában nézd meg a többiekét:
[link] -
vedini
őstag
komolyan, ha mégegyszer hangoztatod h még mindig élen vagy, felrakom a 87 sec-es eredményem
laragirl83: no comment
Pietrosz szép, grat
Zoli329: utánanézek, bár a nem azonos benchek nem összehasonlíthatóak, szal kellene egy teljesen új toplista
éreztem, hogy nem fog menni szerkesztés nélkül
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Várható új verziós xtremecpu? ami esetleg az intellel is rendesen fut.
-
SzZs1
tag
válasz
laragirl83 #317 üzenetére
Hát igen,a jó ramok.....
-
Pietrosz
addikt
Még egy Core2 eredmény:
[link]
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
CPU: 2760MHz @ 10.5x262MHz
RAM: 1:1-ben, 502MHz 2.5-3-3-5 1T!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
na mingyá tolok 1 scoret
és akkor itt is volnék
2753 pont
61 seconds
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Még mindíg az élen
Bár most hogy már csak HC ramok ketyegnek a gépbe nem is tudok 90secnél jobb időt előállítani
NA majd ha Átváltok más konfigra nyomok még tesztet.
Most egyenlőre a teljes csendet élezem mivel a gépemet teljesen elvizeztem. -
vedini
őstag
válasz
-=shitty=- #312 üzenetére
szia
próbálok folyamatosan frissíteni, de hiányos a screened, kellene még 2 db friss lehetőleg 1.36-os cpu-z kép, ha minden megvan rögtön felraklak (ha nem vagy biztos milyen képet kell csinálnod akkor nézd meg példaképpen a többiekét)
lista:
[link] -
SzZs1
tag
[link]
Ígymár remélem jó lesz -
SzZs1
tag
[link]
új eredmény -
ftc
nagyúr
[link]
X2 3600+ még1x ahogy kérték és C&Q kikapcsolva .... -
SzZs1
tag
Nekem 3957 pontot adott
viszont 126 sec-nagyon gagyi ramok miatt
sajnos a ramok a gépem gyenge láncszemei
konfigom:AMD x2 4200+@2700mhz
2*512 geil value ram visszaosztva megy 452mhz-n
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
Ahogy láttam conroe-s eredmény nincs, legyen egy E6300, bár nem szerepelt vmi jól ilyen agyon amdre optimalizált progiban.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest