Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig