Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??

Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig