Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Vedini hová tűnt?
-
éN79
addikt
[link]
Alakul. -
éN79
addikt
válasz
valentinho
üzenetére
Ha a 3000-esnek max 9-es a szorzója, azaz 1800Mhz az alapsebessége, akkor nem. Szorzót felfelé csak FX prociknál lehet állítani.
[Szerkesztve] -
valentinho
senior tag
Hy!Lehet állítani valahogy a 9-es szorzó helyett nagyobbra?939 A63 3000+!
Az ''antitunigos'' procim nem megy sehogysem 250-es fsb fölé... Elég szomorú!SZóval akkor lehetség a szorzó állítás
Vki plíííííízzz!
-
t1
veterán
Hali!
Ennyit tud a gép:
MSI K8N SLI Fi
A64 3700+ 11x240@1.375V
2x512MB Samsung @440MHz
[link] -
Zoli329
addikt
Nem érdemes AM2-nél CL3-ra gyúrni. Nézegettem én is 720on próbáltam a CL3-3-3-at de megse közelítettem még a 800 CL4-et se.
CL4 magam mhz-el a nyerő.
Ha tudnám biztosan, hogy a boltban a 4000+ úgy megy, mint a tied meg másoké, azaz 3ghz körül, akkor már rohannék is és azt vennék ram helyett. De ez sztem azért lutri. Már ha kapnék egyáltalán. Úgyhogy marad egyelőre a ramcsere. De ha esetleg tudsz eladó 4000+-ot vki ismerősödtől, jelezd nekem légyszi. Feltéve, hogy meg úgy, mint a tiéd.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Na ide is akkor a link:
[link] -
Zoli329
addikt
Senki nem tud vmi újat felmutatni? up!
-
Zoli329
addikt
Egyszer vki felvetette, hogy számít a videókártya milyensége. Én ezt kipróbáltam 2-3 db kártyával u.azt az eredményt kaptam, de volt, aki nem. Érthetetlen. Jó lett vna továbbfejleszteni a progit...
-
-
éN79
addikt
Mármint hogy mondtad, hogy állítsam le az energiagazdálkodásban, merthogy neked gyorsabban megcsinálja, de erre montdtam, hogy nem csináltam semmit az energiagazdálkodásban, azaz aktiv volt, bár ilyen processzorterhelés mellett asszem nem sok jelentősége van.
A lapom korlátjába űtköztem valószínüleg, sem 290 dem 300-as FSB mellett visszaosztott CPU szorzóval emel HT link és MCP fesszel se indult a gép, bár ez nem nagyon zavar, max. egy kicsit érdekelt volna, ha 1.4V (mostmár csak szimplán BIOS-ban dirketre állítva) 2800-akkor lehet lett volna benne még tartalék...
-
éN79
addikt
Egy 2.4-es eredmény az első HSZ-ben linkelt progival:
3053 pont, 110 second. Holnap jön az emelt órajeles eredmény ill. ha nem jó progival tesztelek, akkor szóljatok nyugodtan (Version 1B).
[link]
4-4-4-12 800Mhz 1T
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
2.85ghz-el sem tudok rekordot dönteni mert a ramokat vissza kellett osztani. És hiába a CL3 nem éri be 710mhz-el a CL4-es 900-at

-
Zoli329
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Az időzítésen kívül mást nem találtam, ami más...
-
mazda626
addikt
válasz
veinertzsolt
üzenetére
Szia! Kezdésnek nem rossz.
Nekem S754-es rendszerem van, 2400-on kb 1500pöttyöt dobott. Memórák 3-4-4-6-on jártak. Időzítésekkel érdemes játszadozni, sokat lehet vele javítani. Pörkölj oda a Sempronnak!!!

-
vedini
őstag
válasz
veinertzsolt
üzenetére
nem rossz, de lehetne még rajta javítani
hajrá
-
veinertzsolt
csendes tag
Your computer scored:1485
Total time: 113s
Ez nagyon rossz? Sempron 2800+@2,4Ghz
-
-
mazda626
addikt
Sziasztok! Frissítettem a múltkori eredményemet. Remélem lesz még több is ,csak jöjjenek meg a ramok
Eredményem: [link]
Felkerülhetek a listára?
-
hossszú
őstag
Mikor lesz új listád?
-
vedini
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
egyértelmű, nézd meg a toplistát, ilyen órajelen kb a dupláját kellene kapnod a pontszámodnak
-
Degradator
tag
nekem single channelben igen kicsi eredményt produkált a teszt, 1399.

2.75 GHz re húzott felezett toledo magos A64 gyel.
dual channel sokat dob rajta?
-
mazda626
addikt
Sikerült beüzemeln ia CPU-t 2680MHz-re. Az eredmény érvényes akkor is ha csak éppen annyi időre elég a sebesség hogy lefusson a prog+screenshot és utána rebootol? Ha igen akkor este megcsinálom. Most mennem kell tanulni.

-
(Bundás)
addikt
Időzítésekre menyire reagens a program? Többet már csak vizzel tudnék kihozni a processzorból, talán taxi haját el tudnám kapni.

Érdekes a dokar wnix csata is, utóbbi elég gyenge időzítésekkel, 500 MHz-cel kevesebb órajellel nyert, de hogy a fenébe? Ennyit számítana a plusz 512 KB cache, vagy ez sima Venice? -
hossszú
őstag
Azt hiszem ez egész jó lett [link]

[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Ne tőlem kérd, hanem Vedini-től

-
Tom5
addikt
[link]
CPU 2600MHZ ...
-
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Igen. Ez a progi nem szereti az Intelt... arra van külön táblázat, ott is lehet hasonlítgatni. Amd-hez nem tudod hasonlítani, csak intelt intelhez... De azok között úgy nézem te vagy az 1.
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
2069 pont............?!

létezik, hogy csak ennyit kapjak?
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Beizzítottam Sempronomon a progit és... 1473 pontot kaptam
-
pg012345
senior tag
helló letöltöttem a progit és lenne pár kérdésem:
hogyan kell elindítani a tesztet?
jah meg ennél a tesztnél mikor lessz jó eredmény? ha pl magas mhz-n fut a gép de rossz időzítésekkel vagy kevesebb mhz és jobb időzítés? csak ennyit akartam kérdezni kösz. -
Zoli329
addikt
Köszönöm!
még kb 1 sec-et tudnék kicsikarni de a 82-es eredmény fölött már nagyon nem stabil a masina... Csak ha visszaosztom a ramokat. De az ügye bukta. De már dolgozom az ügyön, egyelőre 2750 stabil 720as ramsebesség mellett 3-3-4-10 mellett de még így se érem be magam vele... -
Zoli329
addikt
Akkor ezzel tegyél be légyszi:
[link]
82sec -
Zoli329
addikt
Képtelen vagyok felülmúlni az elért eredményem. Még megközelíteni is csak 2sec-el tudtam 2.8-on is
érdekes. -
Qru
MODERÁTOR
Csak az AM2-esekhez mérve vagyok lemaradva. S939-esek között jónak mondható az eredményem. 2600-on ugye 99sec, a többinél meg 2700 környékén tudtak 98sec alatt végezni. Szóval hozzájuk vizsonyítva reális az idő eredményem. Lejhet jobban csipázza az AM2-t vagy a DDR2 ram miatt is lehet...
Majd kiderül akkor az AM2 VS S939 topkiban hányadán is állunk!
Márt tettem be oda Super Pi eredményeket! -
Fekete Fény
tag
Sokat dolgozok ezenkivűl elkeztem wow-al játszani és elis ment az idő.Ja a fejlesztésről már megnéztem mizt veszek márciusban,nem tölem tudod.
jön egy új asus lap dd3 lapkával minden extra 2 proci hellyel hp2-vel egyszóval a jövő am3 a kicsike hát erre gyüjtök szervert szeretnék létrehozni.A lap kb csak becslése van mert csak jövőre igérik 125000ft erre gyüjteni kell.Ja és belemegy a régi proci is elméletileg sőt biztos.Gyakrabban jövök majd fel mert érdekel ki hogy áll. -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Te fejleszted a géped? Vagy hová tűntél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vki plíííííízzz!

CL4 magam mhz-el a nyerő.

)

Nekem S754-es rendszerem van, 2400-on kb 1500pöttyöt dobott. Memórák 3-4-4-6-on jártak. Időzítésekkel érdemes játszadozni, sokat lehet vele javítani. Pörkölj oda a Sempronnak!!!

jah meg ennél a tesztnél mikor lessz jó eredmény? ha pl magas mhz-n fut a gép de rossz időzítésekkel vagy kevesebb mhz és jobb időzítés? csak ennyit akartam kérdezni kösz.