- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #599 üzenetére
Te fejleszted a géped? Vagy hová tűntél?
-
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #539 üzenetére
nem sli-ben ment nálam....
A 6600gt helyett egy 7800gtx volt a gépben,amikor megszületett a 67 sec-es eredmény. -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #537 üzenetére
Ennek sztem semmi köze hozzá... Próbáltam auto-n is anno meg 100mhz-re fixálva ugyanazt kaptam. Más videókarival is szintén ugyanaz az eredmény. Ami lényeg, a memória...
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #535 üzenetére
nálam 2x-res a pci-e sebessége
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #524 üzenetére
Minimum 1000mhz-ig húzhatod úgy hogy stabil.
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #515 üzenetére
elvileg nincs újabb verzió a bench-ből, és a progi íróját sem sikerül elérnem
igazi tuningos, bench miatt fejleszt
spi-re pl keményen gyúrhatsz, ott van még mit fejlődni -
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #515 üzenetére
Ezt a progit is sikerült elcsesznem?
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #507 üzenetére
Ja igen és a nemo mennyiség is számit.Ezt is ma probáltam.Bár ez nem egyértelmű.Nekem a 87 sec az sztandard ám 512Mb 89sec mér.2 teszt alapján.Ki tudja meghaladtuk a progit
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #501 üzenetére
Megnéztem 2.4-en húzva és a nélkül (100-100mhz-et tettem a gpu/ram-ra). Semmi különbség, másodpercre és pontszámra megegyező értéket kaptam...
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #499 üzenetére
Ja értem. Akkor meghúzom a videókarit is
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #496 üzenetére
-
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #490 üzenetére
Nem mondon én,hogy a vga számít....
Főleg,hogy nem is a 4.-ik teszt lett sokkal jobb,amire gyanakodtam,hanem a 3-as.
De más nem változott pozítiv irányba..... -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #485 üzenetére
Nem hiszem, hogy +1 giga számítana neki
nézd meg a feladatkezelőt, mennyit fogyaszt a rendszerből. Egy tesztprogiért meg aztán főleg nem érdemes. Az viszont igaz, hogy 1 giga a mai játékoknak kevés
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #484 üzenetére
Azért kérdezem mert eléggé érzékeny a nemóriára a progi és lehet,hogy 1 iletve 2 másodpercet veszitek,Szerintetek?
(Ez sokat számit a versenyben)
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #461 üzenetére
Nem csak úgy van az...
[link] -
XaraX
addikt
válasz
Fekete Fény #458 üzenetére
Na,akkor egy utólsó egyelőre.
[link]
Vannak még zavarok,valamiért vége van 38x körül az 1T-nek,és nagyon 300 fölé sem jutok,de csak rájövök elöbb-utobb,hogy miért nem. -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #451 üzenetére
jut eszembe én tudom a proci fordulatát szabályozni.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #442 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz. Nagyon magas a proci hőfokod. Rendesen ráraktad a hűtőt? Nekem 50 fölé csak 1-2 fokkal ment még 2.7-en is. Ráadásul a procinak 1.5V elég sok ha a gyári hűtőt használod. Jövő hónapban talán én is veszek procihűtőt. Nekem 86sec a rekordom, úgyhogy még piszkáld kicsit. Mondtam már, hogy a ht-t vedd vissza 4x-re és akkor több pontot kapsz... egy állítás a bios-ban.
-
Zoli329
addikt
válasz
Azta, 1100mhz-en mennek a memóid? Durvállom...
-
rob210
nagyúr
válasz
Fekete Fény #445 üzenetére
CSak is nekem nem kell soha többet fiINgTEL
-
rob210
nagyúr
válasz
Gratulálok én most amíg meg nem veszem az új rendszeremet már nem versenyzek senkivel semmiben.
Az én gépem bizonyított már
A tiéd elött még szabad az út -
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #441 üzenetére
Sikerűlt és stabil 57 fok és 60 fok közötti eredmény.Itt az új első[link]Na kezdődjék a verseny
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény #439 üzenetére
Jó hogy nem égett le a motorja... Persze, ha nem forog a lapátja, nincs levegőszállítás és nem viszi le a forró levegőt semmi a bordáról. Ha nincs ilyen sok ventilátoros csodaházad, sztem meg is főtt volna a cucc! Ram árak az egekben van mostanság, még a ValueSelect ramok is aranyárban vannak.
Szerencsére én még egész jó áron tudtam venni tuningos ramot a tavaszon, igaz DDR1-es.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény #437 üzenetére
Az igaz, ha ilyen jó a hűtésed csak rontana ha nyitott házzzal nyomnád. X2-nek elég magas a hőtermelése 70fokig bírja az AMD-s ajánlás szerint. Esetleg vegyél rá vmi jó hűtést, Arctic Freezer64 pro-t pl. Eléggé dícsérik az X2 topikban. Ram-odon van borda vagy VS? Hány voltot adsz a cpu-nak/mem-nek?
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény #435 üzenetére
Elvileg rajta vok a listán, 110sec-el (S939 X2 4200+ @ 11x219 ram szinkronban (438MHz) 2-3-2-6 1T). (pontszámra most nem emlékszem fejből)
Akkor még 3hónapig várnod kell a rekord döntésre...Én pl utálom, hogy ha korlátozza ilyen téren a szabadságom egy progi. Igenis ki tudjam lőni ha nem érzem szükségesnek. Ez ilyen (elnézést, nem személyeskedés!!!) bolondbiztosra van belőve.
Házoldalát leveszed akkor sem jobba a helyzet? Esetleg kirakhatod az ablakba/Rkélyre nyitott házzal a teszt erejéig, akkor biztos csökken a hőmérséklete... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Fekete Fény #418 üzenetére
Küld a géped offline módba (pl kábelmodem kikapcs, utp kábel kihúz) és lőjj le minden háttérben futó alkalmazást. (tűzfal, vírusirtó, stb) akkor nem kaphastsz be semmi vírust, vagy ilyesmit és nyerhetsz pár pontot/sec-et.
-
MC Pite
veterán
válasz
Fekete Fény #429 üzenetére
1, 939
2, memória vissza van osztva sajna
3, tök különbözőket mért ez a ***
4, Linkelni? Csináljak screenshotot? Nem akarok versenyezni, pláne nem egy randomgenerátorral. Nem akarok a core2esek mögött kullogni, nem ahhoz szoktam -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #423 üzenetére
Feltehetnéd a kérdést, hogy hová tűnt Vedini.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #418 üzenetére
A biosban át kellene állítani 1T-re az időzítést
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #416 üzenetére
Ez az eredmény kevés. Vmit elszúrtál. 2.5ön többet kell kapj. Nem beszélve az 1000mhz-en járatott memóriákról
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #414 üzenetére
Jelenleg 960mhz-en mennek a 800as memóriáid. Sztem ne panaszkodj. Vagy használod így, vagy a bios-ban visszaállítod 667esre, így mehetsz feljebb proci sebességben. 2.6-nál már úgyis 800 fölött megy a memóriád
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #396 üzenetére
Sztem a ht zavar be.
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #394 üzenetére
hallod, ilyen eredmények mellett fel se rakom a 101s-es verziódat
-
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #392 üzenetére
Szerintem ekkora tuningot ne tarts meg kipróbálni érdemes lehet, mit tudsz kihozni, de állandó járatásra nem biztos, hogy megéri. Akkora teljesítménynövekedést szerintem ugyse tapasztalsz(max bencmarkok pontszámában). Amúgy meg a túlzott húzás legjobb tudomásom szerint csökkentheti a hardver élettartamát, a proci hibázhat...
Szvsz a max húzásból kicsit nyugodtan visszavehetsz. -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #388 üzenetére
Remélem a chipsetet visszavetted 4x-re. Ha úgyis kifagy, próbáld ki 1T-vel
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #389 üzenetére
89 fok? atyaúristem. 70lehet max ajánlott. Nekem 55 fölé soha nem megy még 2.7en se.
Sztem a mindennapi használatban olyan beállítást használj, amivel megy a cool & quiet is és nem kell a cpunak ilyen irgalmatlan magas fesz. Én pl 2.5-ön használom 1.37V-al így terhelve max 48fok és nem sokkal lassabb, mint 2.7-en (ahol ráadásul már csak 2T-vel megy a móka)
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény #386 üzenetére
Hát az elég érdekes
-
vedini
őstag
válasz
Fekete Fény #377 üzenetére
bazz, te aztám jól nyomod 1300-as HT-vel, jó hogyelindul a géped
,
fogok frissíteni -
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #374 üzenetére
2 CPUZ-t indíts el. Az egyiken a memoria fület választva a másikon pedig a CPU-t amit be is lőttél.
Amúgy nem hiszem h 1. hely, mert az X2 -knél ahogy nézem idő -csak egyenlőség esetén pontszám- alapján rangsorolnak.
Persze amúgy pontszámban szép eredmény.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Fekete Fény #372 üzenetére
A Print screen a vágólapra teszi a képet.
Print screen lenyomása után nyisd meg a paint-et (Start/programok/kellékek/paint) és nyomj egy CTRL+V billentyűkombinációt vagy szerkesztés/beillesztés-t. Majd mentsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest