- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=shitty=-
aktív tag
nah! ugynézki jó! ezek szerint régi volt a cpu-z-m?[link]
-
-=shitty=-
aktív tag
ok! pilla!
-
-=shitty=-
aktív tag
nah akkor küldök naturba egy cpu-z képet a prociról és a ramról! de itt jön a baki! ugyanis nézd meg a ramomnál semmit nem ír ki ezért van everestel a ram mutatva! ha valaki tudja miért is van ez akkor csinálok egy rendeset de igy nem láttam értelmét a cpu-z-nek ram terén![link]
-
-=shitty=-
aktív tag
mondjuk én még mindig nem értem hoogy adhat ennyi pontot és ilyen sok sec.-et!
ráadásul 800Mhz fölött megy a ram tehát azzért ez sem pite!elképzelhető hogy dualban kéne használonom vagyis kéne még 1Gb ramot vennem!
-
-=shitty=-
aktív tag
köszi azzé!
de ez közösbe mondom ha valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi feszen megy a procim vagy mittomén segit hogy hol nézzem meg akkor ahoz képest valamicske kis viszonyitásom lessz hogy mennyit is adhatok neki! de azért elfogadom a tanácsokat is hogy ennyivel meg annyival is elkell hogy mennyen! na meg hogy mennyi neki az egészséges max fesz! aki nem tudja milyen prociról van szó az nézzem meg a leírásoba!
Elöre is köszi!
u.i: azzért vizzel sokkalta de jobb időt értem el! így nagyban számít a hőmérséklete a procinak is!
Üdv!
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
Hello vedini!
Készitettem most egy új tesztet vízhűtéssel márbár a sec. nem akar nagyon lejjebb menni! nem tom miért! ti mien beállitások mellett értek el ilyen magas órajelet? ami nagyon fontos hogy a fesz mennyi! ime a kép:[link]
Procim:AM2 X2 3800+ @2500Mhz
Ram:533@835Mhz
Üdv:shitty -
-=shitty=-
aktív tag
ezért!:
nah nekem azt mondja meg valaki hogy mi a tökömért csinálja ezt velem ez a program!? mikor 2600Mhz-re felhúzom a procit akkor 2500pontot kapok és mikor visszaveszem 2400mhz-re akkor meg 2833!!! nah ez miért van? igy is úgy is elég silány ez az eredmény nem értem miért csak ennyit kapok!
u.i: tegnap sikerült kiharcolnom egy 3700pontot ezért is tartom furának ezt a progit hol ennyi hol annyi... -
-=shitty=-
aktív tag
tök mind1 hogy am2 vagy nem sokat itt nem számit!
én a mainapig nem értem miértz nem megy normálisan a mérés!
-
-=shitty=-
aktív tag
nah nekem azt mondja meg valaki hogy mi a tökömért csinálja ezt velem ez a program!?
mikor 2600Mhz-re felhúzom a procit akkor 2500pontot kapok és mikor visszaveszem 2400mhz-re akkor meg 2833!!! nah ez miért van? igy is úgy is elég silány ez az eredmény nem értem miért csak ennyit kapok!
-
-=shitty=-
aktív tag
Üdv lakok! lassan jelentkezek X2AM2-es eredménnyel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest