- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
(Bundás)
addikt
Időzítésekre menyire reagens a program? Többet már csak vizzel tudnék kihozni a processzorból, talán taxi haját el tudnám kapni.
Érdekes a dokar wnix csata is, utóbbi elég gyenge időzítésekkel, 500 MHz-cel kevesebb órajellel nyert, de hogy a fenébe? Ennyit számítana a plusz 512 KB cache, vagy ez sima Venice? -
-
Fekete Fény
tag
helo újra látni.En onnan gondolom hogy számit mert a nemoriám pl a teszteken hihetetlen eredményeket ér el a procim is 2700Mhz fut.Tudom hogy sokat számit a nemo de akkor is csak a vidim ''gyenge'' a gépben ráadásúl nálam pl érezhető volt a visszaesés.Valahonnét szereznem kell még egy club-3d 7600gt hogy megbizonyosodjak róla.Amit eltudok képzeli hogy a PCI Express beállitása miatt mutat más eredményt a progi(ai booster mindent állit )
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Várj ez még csak a kezdet ahány gépem volt annyit is húztam szinte teljesen széjjel P1-mostanáig.Novemberbe veszek rendes hűttőt hozzá mert bár a ház hűttése kiváló (Aero cool ExtremEngine T3 hangos de kiválóan hűtt) de a proci gyári hűttője nem bírna többet
.Mikor megvettem az új hűttőt és tényleg tudom rendes húzni remélhetőleg nagy eredményt tudok elérni.Ám addig ez a plafon.Szinte mindenki akinek ilyen procija(3800x2) és egy M2N32-SLIdeluxe alaplapja van simán meghúzza eddig
.A nagy dolog ha úgy húzod meg hogy kiemelkedj magasan az átlagtól legalábbis ez az én véleményem.Jelen esetben pontszám és időben eggyaránt.mindenki eggyetért velem??
-
-=shitty=-
aktív tag
nah akkor küldök naturba egy cpu-z képet a prociról és a ramról! de itt jön a baki! ugyanis nézd meg a ramomnál semmit nem ír ki ezért van everestel a ram mutatva! ha valaki tudja miért is van ez akkor csinálok egy rendeset de igy nem láttam értelmét a cpu-z-nek ram terén![link]
-
-=shitty=-
aktív tag
köszi azzé!
de ez közösbe mondom ha valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi feszen megy a procim vagy mittomén segit hogy hol nézzem meg akkor ahoz képest valamicske kis viszonyitásom lessz hogy mennyit is adhatok neki! de azért elfogadom a tanácsokat is hogy ennyivel meg annyival is elkell hogy mennyen! na meg hogy mennyi neki az egészséges max fesz! aki nem tudja milyen prociról van szó az nézzem meg a leírásoba!
Elöre is köszi!
u.i: azzért vizzel sokkalta de jobb időt értem el! így nagyban számít a hőmérséklete a procinak is!
Üdv!
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
Hello vedini!
Készitettem most egy új tesztet vízhűtéssel márbár a sec. nem akar nagyon lejjebb menni! nem tom miért! ti mien beállitások mellett értek el ilyen magas órajelet? ami nagyon fontos hogy a fesz mennyi! ime a kép:[link]
Procim:AM2 X2 3800+ @2500Mhz
Ram:533@835Mhz
Üdv:shitty -
Zoli329
addikt
Hát annyihoz azért kellene egy 1066mhz-es ddr2 sztem. Vagy lényegesen több cpu órajel (amit most nem tudok az fsb korlátom miatt
). De érdekes mód most, hogy nem osztottam vissza a ramot (először azt hittem nem nagyon megy 700 felett, hát dehogynem csak feszt kellett neki adni) megy a C&Q is 2.5-ön is és a ramot is szépen visszaveszi akkor, mikor nem terhelem.
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Na rég jelentkeztem de a sandimat lecseréltem X2-re így most itt is megpróbálok majd valami galádul jó eredményt elkövetni.
Pénteken lesz egy kis időm játszani a tuningal így akkor dobom majd az eredményeimet.
Egyenlőre 2500Mhzen.
114s 2999pont.
De ez még alap feszen van tehát nyomok én ennek még olyat hogy kettéáll a szeme
Mindenkinek jó tuningolást -
Qru
MODERÁTOR
A háttérben futott pár progi (tűzfal, win commander, winamp...) valószínűleg ezért a jó eredmény, mert miután lelőttem mindent ismét a szokásos 2921-es eredményt dobta a proc. Szóval azért bármennyire is jó lenne nem valós az eredmény...
Egy magosnál nekem sem tűnt fel ilyen kirívó érték...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest