- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Köszönöm!
még kb 1 sec-et tudnék kicsikarni de a 82-es eredmény fölött már nagyon nem stabil a masina... Csak ha visszaosztom a ramokat. De az ügye bukta. De már dolgozom az ügyön, egyelőre 2750 stabil 720as ramsebesség mellett 3-3-4-10 mellett de még így se érem be magam vele...
-
Fekete Fény
tag
Nincs borda a kingstonon Így adják pedig 54000ft volt(2x512 800Mhz).Már mindegy meg oldódott a probléma.Az egyik zsinór a proci cool tetajén landolt és nem forgott ráadásúl csoda hogy működik mert mindig maxon járatom most meg állt egyhelyben.Ennyit számitott volna?Futtatok pár tesztet most remélem működni fog.
-
Fekete Fény
tag
Borzasztóan jó a házam hüttése.Csúcskategóriás AeroCool Extremengine 3T.Van benne egy 25cm a ház oldalán mi 1000RPM megy és a ház elején egy 14cm ami 1500RPM megy ráadásúl van még kettő cool (3500RPM )a gépemben.25000 ezer forintért + a 2 másik cool
.Ennyiért hüttenie kell
.Eddig nem volt hüttés problémám
.Most biztos,hogy valamit én állitottam rosszúl.Ennél magasabb 2800Mhz a 667nemom 900Mhz futott és akkor sem volt ekkora hő termelésem sőt 59 foknál feljebb nem ment orthossal,csak nem volt stabil.Kinek mi a kritikus.Nekem 65 fok már soknak számit.Megtaláltalak
Ilyen hüttéssel hülyeség leszedni a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Sajna nortonom van amit csak letörölni tudok.egyébként minden eddigi eredményem alatt dolgozott pár progi.De nekem most inkább a hömérséklettel van problémám.Mióta új nemom és bioszom van még nem sikerült optimalizálnom csak [link]ezt az eredményt.szerintem rossz irányba haladtam és túl sok feszt adok neki.Na mindegy azt a két másodperc úgy akarom le dolgozni ahogy használom az xp.Majd átváltok Nod32-re de még három hónapig ingyen használhatom a nortont
.Én is észrevettem mennyire lelasítja a gépemet
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak?
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
nem tudok 88sec alá menni
Most nagyon szomorú vagyok.
A technológia a nitrogénes hűtésen alapult volna.
Fagyasztóspray -67°C ra hűt
szépen körbetekertem a csöveket és hogy a pára ne ártson a rendszernek.
A gép jelentem 3100Mhzen beindult és 89 secet csinált most viszont elfogyott a spray, mert csak egy kicsit kaptam nem volt tele a flakon.
Lefotózni meg persze hogy nem tudtam, mert újraindult amikorra minden eredmény meg volt.
Hülyevoltam egy cpu képet kellett volna elsőnek elmentenem, most már mindegy
Szóval veddini a te feladatod lesz 88sec alá menni nekem nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest