- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Köszönöm!
még kb 1 sec-et tudnék kicsikarni de a 82-es eredmény fölött már nagyon nem stabil a masina... Csak ha visszaosztom a ramokat. De az ügye bukta. De már dolgozom az ügyön, egyelőre 2750 stabil 720as ramsebesség mellett 3-3-4-10 mellett de még így se érem be magam vele... -
Fekete Fény
tag
Nincs borda a kingstonon Így adják pedig 54000ft volt(2x512 800Mhz).Már mindegy meg oldódott a probléma.Az egyik zsinór a proci cool tetajén landolt és nem forgott ráadásúl csoda hogy működik mert mindig maxon járatom most meg állt egyhelyben.Ennyit számitott volna?Futtatok pár tesztet most remélem működni fog.
-
Fekete Fény
tag
Borzasztóan jó a házam hüttése.Csúcskategóriás AeroCool Extremengine 3T.Van benne egy 25cm a ház oldalán mi 1000RPM megy és a ház elején egy 14cm ami 1500RPM megy ráadásúl van még kettő cool (3500RPM )a gépemben.25000 ezer forintért + a 2 másik cool
.Ennyiért hüttenie kell
.Eddig nem volt hüttés problémám
.Most biztos,hogy valamit én állitottam rosszúl.Ennél magasabb 2800Mhz a 667nemom 900Mhz futott és akkor sem volt ekkora hő termelésem sőt 59 foknál feljebb nem ment orthossal,csak nem volt stabil.Kinek mi a kritikus.Nekem 65 fok már soknak számit.Megtaláltalak 
Ilyen hüttéssel hülyeség leszedni a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
Fekete Fény
tag
Sajna nortonom van amit csak letörölni tudok.egyébként minden eddigi eredményem alatt dolgozott pár progi.De nekem most inkább a hömérséklettel van problémám.Mióta új nemom és bioszom van még nem sikerült optimalizálnom csak [link]ezt az eredményt.szerintem rossz irányba haladtam és túl sok feszt adok neki.Na mindegy azt a két másodperc úgy akarom le dolgozni ahogy használom az xp.Majd átváltok Nod32-re de még három hónapig ingyen használhatom a nortont
.Én is észrevettem mennyire lelasítja a gépemet
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak? 
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
nem tudok 88sec alá menni

Most nagyon szomorú vagyok.
A technológia a nitrogénes hűtésen alapult volna.
Fagyasztóspray -67°C ra hűt
szépen körbetekertem a csöveket és hogy a pára ne ártson a rendszernek.
A gép jelentem 3100Mhzen beindult és 89 secet csinált most viszont elfogyott a spray, mert csak egy kicsit kaptam nem volt tele a flakon.
Lefotózni meg persze hogy nem tudtam, mert újraindult amikorra minden eredmény meg volt.
Hülyevoltam egy cpu képet kellett volna elsőnek elmentenem, most már mindegy
Szóval veddini a te feladatod lesz 88sec alá menni nekem nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

többi stimmel nagyjából.

ezt furcsállom. Egyébként ebben a tesztben toronymagasan üt a ddr2 a ddr1-el szemben. Érdekes

.Ennyiért hüttenie kell
.Most biztos,hogy valamit én állitottam rosszúl.Ennél magasabb 2800Mhz a 667nemom 900Mhz futott és akkor sem volt ekkora hő termelésem sőt 59 foknál feljebb nem ment orthossal,csak nem volt stabil.Kinek mi a kritikus.Nekem 65 fok már soknak számit.Megtaláltalak
.Ez van.Ja igen a te eredményeid hol vannak?
![[kép] [kép]](http://img458.imageshack.us/img458/9117/xtreme1cpu1ov.jpg)
Gyanúsan jó lett volna... Leeht én néztem el vmit!