Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli329
addikt
Volt, hogy a 3.teszt 36 alatt a 4. meg 29 alatt futott le, tehát elvileg 75sec-re jó vagyok. De most nem kínzom szegényt
még a végén megint elszáll a win aztán aktiválhatom 
-
Zoli329
addikt
Frissítettem
[link] -
Zoli329
addikt
Én 78 alá nem tudok menni. Ez a progi elég hamar kifagyasztja a gépem, ha túlhúzom

-
Zoli329
addikt
Kicsit csúszva ugyan, de elkészült a lista: [link] Frissítés várható

-
Zoli329
addikt
Up! [link]

-
Zoli329
addikt
Udv! A toplistavezeto proci elado!

-
Zoli329
addikt
Vedini hová tűnt?
-
Zoli329
addikt
Nem érdemes AM2-nél CL3-ra gyúrni. Nézegettem én is 720on próbáltam a CL3-3-3-at de megse közelítettem még a 800 CL4-et se.
CL4 magam mhz-el a nyerő.
Ha tudnám biztosan, hogy a boltban a 4000+ úgy megy, mint a tied meg másoké, azaz 3ghz körül, akkor már rohannék is és azt vennék ram helyett. De ez sztem azért lutri. Már ha kapnék egyáltalán. Úgyhogy marad egyelőre a ramcsere. De ha esetleg tudsz eladó 4000+-ot vki ismerősödtől, jelezd nekem légyszi. Feltéve, hogy meg úgy, mint a tiéd.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Senki nem tud vmi újat felmutatni? up!
-
Zoli329
addikt
Egyszer vki felvetette, hogy számít a videókártya milyensége. Én ezt kipróbáltam 2-3 db kártyával u.azt az eredményt kaptam, de volt, aki nem. Érthetetlen. Jó lett vna továbbfejleszteni a progit...
-
-
Zoli329
addikt
2.85ghz-el sem tudok rekordot dönteni mert a ramokat vissza kellett osztani. És hiába a CL3 nem éri be 710mhz-el a CL4-es 900-at

-
Zoli329
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Az időzítésen kívül mást nem találtam, ami más...
-
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Ne tőlem kérd, hanem Vedini-től

-
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Igen. Ez a progi nem szereti az Intelt... arra van külön táblázat, ott is lehet hasonlítgatni. Amd-hez nem tudod hasonlítani, csak intelt intelhez... De azok között úgy nézem te vagy az 1.
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Köszönöm!
még kb 1 sec-et tudnék kicsikarni de a 82-es eredmény fölött már nagyon nem stabil a masina... Csak ha visszaosztom a ramokat. De az ügye bukta. De már dolgozom az ügyön, egyelőre 2750 stabil 720as ramsebesség mellett 3-3-4-10 mellett de még így se érem be magam vele... -
Zoli329
addikt
Akkor ezzel tegyél be légyszi:
[link]
82sec -
Zoli329
addikt
Képtelen vagyok felülmúlni az elért eredményem. Még megközelíteni is csak 2sec-el tudtam 2.8-on is
érdekes. -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Te fejleszted a géped? Vagy hová tűntél?
-
Zoli329
addikt
Mindenki kiábrándult a progiból?
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ennek sztem semmi köze hozzá... Próbáltam auto-n is anno meg 100mhz-re fixálva ugyanazt kaptam. Más videókarival is szintén ugyanaz az eredmény. Ami lényeg, a memória...
-
Zoli329
addikt
Nem rossz. Észrevételek:
Feltétlen kell ennyi fesz a procinak 2.6-on? Nézted kevesebben?
1T-t nem viszi a lap ezen mhz-en?
Memóriáid trc értékét sztem simán viheted le 16-ig (persze apránként)
HT link elég kicsi, 1100mhz-et simán viszi a lapod, ne aggódj, nyugodtan egy szorzóval emeld feljebb. (4x)
Ezek után nézd meg mit hoz.
Esetleg 10x-es szorzóval kellene próbálkozni, megnézni vele, mit bírnak a ramok. Úgy kellene próbálni 2.5-2.6-on páratlan szorzóval kevésbé mennek a ramjaid
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
Nálad a 3. tesztnél valami bibi lehet, közel 4 magos cpu-val futhat le annyi sec alatt. Nem ártana valami újabb verzió, mert ez így irreális. Sztem. +300-al megy a CPU-d hozzám képest és 20sec különbség? Furcsa. De azért gratula
legalább nem tuningolok most ezért, mert úgysincs értelme míg nincs egy kiforrottabb verzió.
+ Azoknál is bugosan fut, akiknél +1k +2k pontszámot ad uazon időhöz
[Szerkesztve] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Megnéztem 2.4-en húzva és a nélkül (100-100mhz-et tettem a gpu/ram-ra). Semmi különbség, másodpercre és pontszámra megegyező értéket kaptam...
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Ja értem. Akkor meghúzom a videókarit is
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem hiszem, hogy +1 giga számítana neki
nézd meg a feladatkezelőt, mennyit fogyaszt a rendszerből. Egy tesztprogiért meg aztán főleg nem érdemes. Az viszont igaz, hogy 1 giga a mai játékoknak kevés -
Zoli329
addikt
Az nem az én gépem. Az egy 1 magos A64 939es. Az enyém AM2-es X2. Mivel az XtremeCpu máshogy mér 1 ill 2 magos procival, ezért nem igazán hasonlítható össze. Az indításkor kérdezi ezt. Az, hogy 10-15 sec-es szórással mér, az nem túl bíztató. Vagy az op rendszered vagy a géped ingadozik (alaplap nem túl jó?). Nekem max! 1 sec eltérés meg 10-15 pont.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem csak úgy van az...
[link]
-
Zoli329
addikt
A64 3200+ S939 1Giga DDR 400Mhz DualCh
[link] -
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz. Nagyon magas a proci hőfokod. Rendesen ráraktad a hűtőt? Nekem 50 fölé csak 1-2 fokkal ment még 2.7-en is. Ráadásul a procinak 1.5V elég sok ha a gyári hűtőt használod. Jövő hónapban talán én is veszek procihűtőt. Nekem 86sec a rekordom, úgyhogy még piszkáld kicsit. Mondtam már, hogy a ht-t vedd vissza 4x-re és akkor több pontot kapsz... egy állítás a bios-ban.
-
Zoli329
addikt
válasz
Fekete Fény
üzenetére
Azta, 1100mhz-en mennek a memóid? Durvállom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

irreális eredményeket nem tettem be. 
Néztem már ezt a 9x szorzót is, nem segített. Amúgy meg miért akarod eladni az OCZ-ket?

CL4 magam mhz-el a nyerő.
Ami nagyon fura, hogy 10x240-en CL4-el és 1T-vel is több mint 110sec kellett neked. Pedig ez teljesen uazon beállítás, mint nekem volt és nekem elég durván 95sec.
hogy érted, hogy nem kapcsoltad ki?