- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Én sem vettem pont ezért nagyobb vidit bár én már most tudom hogy ebben a lapban(nevem alatt megnézheted jelen esetben csak márkán bellűl egy lap előzi meg a nagy testvére) is szépenfognak muzsikálni a 4magos procik.Minden tiszteletem
én se vennék soha intelt.A végén úgyis az AMD győz
-
vedini
őstag
komolyan, ha mégegyszer hangoztatod h még mindig élen vagy, felrakom a 87 sec-es eredményem
laragirl83: no comment
Pietrosz szép, grat
Zoli329: utánanézek, bár a nem azonos benchek nem összehasonlíthatóak, szal kellene egy teljesen új toplista
éreztem, hogy nem fog menni szerkesztés nélkül
[Szerkesztve] -
-
Zoli329
addikt
Látod én csak hűvösen tartva a procit csak 2.45ghz-en milyen eredményt értem el. Nem osztottam vissza a ramot. és itt jön képbe a ddr2. Így 800 fölött pörög (csakhát nem 1 az 1be) a ram 4es időzítéssel és így nagyon jól teljesít. Neked 3100mhz-en 89 sec nekem meg 2.45ön 92 itt inkább a ram számít már úgy látszik. Ha lenne 1066mhzes memóriám amit alapból 800-on 1az1be hajtanék és fsb-vel feltornásznám 1000mhz körülire nagyon ütős lenne.Csak lenne megfizethető...
Meg lenne egy normális alaplapon. De ez már folyamatban
Érdekes, hogy 2.47-en minden szuper és stabil de a superpi meg hibázik, de csak az. 2.45ön meg már nem
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
ezért!:
nah nekem azt mondja meg valaki hogy mi a tökömért csinálja ezt velem ez a program!? mikor 2600Mhz-re felhúzom a procit akkor 2500pontot kapok és mikor visszaveszem 2400mhz-re akkor meg 2833!!! nah ez miért van? igy is úgy is elég silány ez az eredmény nem értem miért csak ennyit kapok!
u.i: tegnap sikerült kiharcolnom egy 3700pontot ezért is tartom furának ezt a progit hol ennyi hol annyi... -
PazsitZ
addikt
rob210 -nek igaza van. Hogy csak a legegyszerűbb külömbségnél maradjunk az amd-k nem véletlenül vannak xx00+MHz (plusz) megaherzzel jelölve. Az AMD-ket csak be lehet löni az intelekhez ezzel a megatározással. Ez azt jelöli, hogy kb egy olyan Mhz értékkel veszi fel a versenyt. Függetlenül attól, hogy AMDvs.Intel melyik a jobb.
Amennyire én tudom.
rob210 Gratula!
[Szerkesztve] -
-=Flatline=-
tag
Valami nem jó a teszttel.
Nem hiszem, hogy a Core 2 Duo-m rommáhúzva 1440 pontot hoz csak a legfrisebb verzióban, mikor a superpi 15 sec, meg minden más eredmény stimmol hellyel-közzel a konkurenciáéhoz képest...
Szóval valami bibi van a kódban, lévén egy 4.5-re húzott x2-t jelent nagyjából most.
Nem hinném, hogy ez ennyi, és itt még 3ghz alatt volt a cumó. : www.flatline.hu/sandra2.jpg
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
ehh, ez az állandó trükközés
a helyzet az, ahogy nézem egymagos proccal futtattad a 2 magos tesztet, ami szerencsédre rosszul mérte a pontot, de mivel 2 magos tesztnél (okosan) az eltelt idő alapján történik a rangsorolás így a legutóbbi eredményedhez képest 2 helyet lejebb lépsz, természetesen ha csinálsz egy szabvány screenshotot (ehhez megint csak szerencse kell, hogy ismét hibázzon a progi)
szóval döntsd el, hogy frissítsem-e az eredményed
egymagosba próbálj még többet kicsikarni, bár így is abszolut no1 az eredményed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest