Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mind még rendben is lenne, de azt mivel, hogyan tudod megmagyarázni, hogy egy eredeti Syno NAS-t akkor is elérsz hálózatról, ha már egyszer felraktad rá a DSM-et és éppen nincs benne egyetlen egy HDD sem?
Mert igen, el lehet érni így is a DSM-et, így is tudna működni.
Ez kb. ugyan az az eset, mint amikor a kötet összeomlik. Akkor sincs HDD, amiről futna, de restartolni tudod, vagy a kötet javításával meg lehet kísérelni a visszaállítást. Ilyen esetekben honnan fut? (Tudom, a memóriából, de valahol mégis van tárolva a rendszer a HDD-ken kívül, mert újra is lehet indítani.)
Szóval egy kis része a rendszernek igen is egy flash tárolóban van. (Szerintem, van itthon még egy DS213-as.)
(#243) nlq:
Jelenleg is használom a DS Audio-t zenelejátszásra, nagyon jól működik, szeretem, XPenology-n is fogom használni, de mindentől van jobb. A különböző OP rendszereknek más hangja lesz ugyan azon a vason. Igen, a szoftver ennyire bele tud szólni a kapott hang minőségébe. Egy kis olvasnivaló. Magam is tapasztaltam élőben pl. egy "Audiofil Linux disztró" és egy Mac OSX hangzásbeli különbségét. Ezért akarom Win Server alapokra rakni.
Másik gépre Hackintosh van tervben dual boottal Win-nel is, mert sajnos még kikerülhetetlen sok esetben.
A nagyobb NAS is azért kell, mert megszaporodtak a zenei anyagaim.

(#244) nlq
A fontos adataimról készítek biztonsági másolatot, nem csak a Synon, (vagy később az XPenology-n) lesznek tárolva az adataim.Amúgy mi a baj egy virtuálisan futtatott géppel? Nem hiszem, hogy instabil lenne futtatás közben. Annyira stabil, mint az OP rendszer és a vas alatta. De ugyan ez a helyzet egy natívan telepített XPenology-val is szerintem. Az is annyira lesz stabil, amilyen az alatta lévő vas.
Ezeket végiggondoltam akkor, amikor úgy döntöttem, hogy belevágok ebbe a projektbe.
Addig nem is akarok megszabadulni a gyári NAS-tól, amíg elég stabilnak nem fogom érezni az XPenology-t.

Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Essejó