- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
válasz
creed33 #17869 üzenetére
Nekem ez az üvegfólia bevált, (3PCS, Redmi Note Global) 5 D-s tehát a széleken követi a kijelző domborulatait, a lukak a helyükön vannak, minden szuperül működik, könnyű felhelyezni. Ha még nem raktál fel üveget, akkor javaslom, hogy mielőtt eltávolítod az üvegről a fóliát, pontosan illeszd rá a kijelzőre, egyik oldalát ragaszd le a telefonra, felhajtod az üveget, fóliát levesz és csak rá kell hajtani a kijelzőre, pont a helyére fog kerülni.
Ha nem akarsz sokat várni, akkor innen 2 nap alatt megkapod, ugyanolyan.
Én innen rendeltem hozzá tokot, Spigen utánzat, ezért olcsó, masszív, jó fogása van és nem nyomja fel az üveget, jól mutat Navy Blue-ban is. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
creed33 #13353 üzenetére
Tudtommal nem az akku teljesítményre van hatással, hanem a háttérben futó appokat kevésbé lövi ki így.
De egyszerű a dolog.
Kikapcsolod, használod úgy pár napig, ha tetszik, úgy hagyod, ha nem vagy elégedett, visszakapcsolod.
Én nem bírom megszokni a nagyobb betűket (nem értem, minköze a kettőnek egymáshoz), így nálam be van kapcsolva. -
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
creed33 #11260 üzenetére
Írtam már én is, hogy vidd el valakinek aki látott már ilyet és kb 5-10 perc alatt segít neked beállítani a fontos és fő dolgokat, hogy végre tudd használni.
Tudom, hogy cikinek tűnhet, de inkább 10 perc "szégyenkezés" (szerintem nem, de mindegy) mint napokon/heteken keresztül való szívás, és rossz érzés, hogy nem jól vásároltál, miközben a cuccos kiváló, csak már túlhaladt rajtad (egy része már rajtam is ne aggódj, nem fiatal gyerek vagyok, én még a Philips Fizz-el kezdtem a mobilos pályafutásomat több mint 20 éve, de előtte már volt 60-as B30-as téglanagyságú céges "mobil" is). -
tonyrulez
őstag
-
-
-
-
-
-
-
-
Zsee75
tag
-
Departed
őstag
válasz
creed33 #11169 üzenetére
Újraindítás után mindig kell a "jelszó", nem elég az ujjlenyomat. Hátha csak ennyi a gond.
Anonymus23: Mit takar nálad ez a "ugyanakkora fényerősség", "nagyobb fényerőre állítva"? Miért lenne törvényszerű hogy a csúszka ugyanazon pontján két tök különböző telefon ugyanazt a fényerőt adja?
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
creed33 #11127 üzenetére
Indiai régió a helymeghatározós időjáráskijelzéshez kell. Volt ilyen kérdésed is amire ez a válasz jött, azzal kevered.
Ha nincs beállítva jelszó/minta feloldáshoz, akkor minden ujj felold, hiába van hozzáadva. Törölj minden ujjlenyomatot, állíts be jelszót lezárásnak, majd add hozzá újra az ujjaidat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
creed33 #11136 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem hibás, hanem user failnek tűnik, nagyon alap dolgok nem ismertek számodra.
Nincs valami ismerősöd, aki vágja az Android témát, és tudna neked segíteni belakni a készüléket.Mint ahogy a többiek is mondják, valamit nagyon elnyomogathattál, és most bementél a sűrűbe.
Szerintem nyugodj le egy picit.Reset:
Beállítások
Rendszer és készülék - azon belül a További beállítások
Biztonsági mentés és visszaállítás (alul)
Gyári adatok visszaállítása (legalul)Utána azt kell csinálni amit mond a progi, lenulláz mindent, gyakorlatilag megint a nulláról indítva kell beállítani.
-
Departed
őstag
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
creed33 #11085 üzenetére
Hozzáadásnál nem ott kell tartani, hanem odatartod elveszed, kicsit más irányból megint és ezt ismételgetve 10-15x, míg be nem szkenneli a teljes ujjbegyet.
Ha belesz szkennelve az ujjlenyomat, akkor a szeknnerrel fel is tudod teljesen oldani, szerintem neked még nincs beszkennelve ezért kéri a mintát.
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
válasz
creed33 #10889 üzenetére
Neked kell tudni mit szeretnél. Menüt úgyis átnézed, ott azt és úgy állítasz be amit akarsz. Egyszerűbb úgy válaszolni, ha kezedben a készülék és konkrét kérdésed van. Ami ajánlott, a bootloader nyitás, ha nem is használod, de sosem tudni mikor jön jól. fastboothoz mindenképp kell
-
tolto
kezdő
válasz
creed33 #10531 üzenetére
SOT idő 7-8 óra, mivel 2*4 magra épül és az alacsonyabb fogyasztású magokat használja általánosságban, így ugyanannyi az SOT ideje, mint az A1-é volt. Egyik ismerősömnek van A2-je, reggel 7-től éjfélig nyúzta egyik nap kipróbálta, végig youtube, BT, meg játékok, és 8 óra SOT idő volt+még maradt 5 százalék az aksiba.
A jack dugó hiány meg nem hátrány, most MI note 3-am van, ahhoz is van type c átalakító, ugyanúgy szól ha rádugom a fülesem, mint a jack dugós előző telefonjaimban, nincs hátrány, egy 3 cm-el hosszabb kábel van csak, már megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest