Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Lassan két éves lesz a telefonom. A rendszer gyári, kb egy éve leejtettem és a betört kijelzőt kellett cserélni. Azóta kijelzővédőt használok,és megtanultam ha a jövőben lesz másik telefonom arra egyből veszek kijelzővédőt😁. Persze én is nézegettem mi lehetne az utódja. A helyzet viszont az hogy a telefon gyakorlatilag olyan mint új korában😀 így gyakorlatilag nem látom értelmét lecserélni. Ami plusz lenne az mondjuk számomra egy super amoled kijelzős telefon. Ettől függetlenül egy átlag felhasználónak a mai napig maximálisan megfelel ez a telefon. Szóval jó vétel volt
meg úgy vagyok vele ha lecserélném akkor meg minden szempontból egy sokkal jobb telefont vennék nem csak egy kicsit jobbat.Erre legalább 150000 Ft ot kiadni meg amúgy sincs keretem, szóval egy darabig még elleszek a RN5-el 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg úgy vagyok vele ha lecserélném akkor meg minden szempontból egy sokkal jobb telefont vennék nem csak egy kicsit jobbat.Erre legalább 150000 Ft ot kiadni meg amúgy sincs keretem, szóval egy darabig még elleszek a RN5-el