- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
dobolan #34976 üzenetére
Sziasztok!
Én még a 9.6.3-on ragadtam (Global Stable), és az utóbbi pár napban nekem is sokkal jobban fogy a szufla az akksimból, mint szokott. Fele-harmada annyi az üzemidőm, mint szokott.
Nagyon összeesküvéselmélet-szagú, amit írok, de nem gondoljátok, hogy Kínának szüksége volt az elmúlt pár napban "némi" compute powerre, és distributed módon be-besegítettünk nekik egy backdooron keresztül?
Ugyanezt a jelenséget tapasztalják a Note7 topicban lakók is, és az esetem bizonyítja, hogy NEM a 11-es MIUI az oka, hanem 2019 december eleje-közepe az az időszak, amikor a MIUI user típustól függetlenül lassulást/pörgő procit/csökkent akkuidőt tapasztalnak.
Ha tippelnem kéne, szerintem nem a pí értékét számolják ki még pontosabbra
-
crok
Topikgazda
válasz
dobolan #34972 üzenetére
Az itt említett c.mi.com-os bugreport-omban a #22 hozzászólásban leírtam mit csináltam hogy jobb legyen (nem jó.. csak jobb).
Viszont ehhez (legalábbis a végéhez) meg root kellett, persze nem minden részéhez (írtam mihez kellett, azt akár ki is hagyhatod, megpróbálhatod azok nélkül hogy megy). Amihez (mármint a Magisk telepítéséhez) viszont nyitott bootloader kell.. Ami viszont akkor is kelleni fog ha MIUI 10-re akarsz visszaállni (mindegy hogy fastboot vagy recovery módszerrel). De ha meg már belekezdtél és mindenképp MIUI 10 maradjon akkor én inkább az utolsó Xiaomi.EU stabilt (V10.2.2.0) tenném fel, az alapból is jó volt.
-
dobolan
senior tag
válasz
dobolan #34780 üzenetére
Miui 11 global stable akkuidővel kapcsolatban van valami előrelépés? Én minden tőlem telhetőt kipróbáltam, sehogyan sem tudtam visszanyerni a 10-es akkuidejét, és ez eléggé zavaró számomra.
Másik lehetőség: visszatenném a régit. Van valamilyen mód a frissítés előtti verzió egyszerű visszaállítására? A telefonom gyári állapotú. Egyszerű alatt azt értem, ahogyan lefrissített, úgy visszafele lehet vagy nem? -
crok
Topikgazda
válasz
dobolan #34780 üzenetére
Én le is jelentettem bugreport-ban, elég részletesen, meg lehet nézni milyen hasznos jótanácsokkal láttak el.. meg hogy mennyi idő után.... ... .. .
-
borzosmorzi
tag
válasz
dobolan #16314 üzenetére
Azt csináltam, de a MIUI zene app nem látja csak a mappák töredékét.
Időközben rájöttem, hogy mi a baja, röhej hogy ehhez 2 hónapra volt szükség, most meg hirtelen beugrott a megoldás. Gyorsan átfutottam a zeneszámaimat tartalmazó mappákat, és felfedeztem egy szabályszerűséget.
A zeneszámaimat anno CD-kről konvertáltam be (a Sony-féle Media Go programmal), nagyobb részét mp4 music (AAC), kisebb részét flac kódolással. Az mp4-eket nem látja a szerencsétlen, csak a flac-okat, meg se jeleníti az mp4 fájlokat tartalmazó mappákat a MIUI Zene app (biztos videofájloknak hiszi őket a fájlnévben levő .mp4 kiterjesztés miatt). Valószínű, hogy mp3 formátummal sem lenne gondja, de olyanok nekem nincsenek, mert a jobb minőségű flac és mp4 formátumot preferáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest