- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35997 üzenetére
Azért még ne kiabáld el
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35995 üzenetére
Az alkalmazásra aminek a widget-je nem frissül - de arra mindenképp.
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35992 üzenetére
Igen, lakatolgatni. Én már csak Xiaomi kanosszának hívom..
Hasznos oldal a témában:
https://dontkillmyapp.com/xiaomi
Összefoglaló -> keress arra, hogy "widget nem akarja frissíteni" -> ide mutat
- A telefon akkukímélő módja ki van kapcsolva (narancs az akku ikon = be van kapcsolva)?
- Ugyanitt a képernyőzáráskor cache ürítés kikapcsolva?
- Automatikus indítás jog az appnak megadva?
- Háttérben futás engedve az appnak megadva?
- MIUI akkukímélés az appra kikapcsolva?
- És esetleg még lakatold is le az alkalmazásváltóban - alkamazásváltóban hosszan nyomod az appot és egy lakat ikon jelenik meg amivel "lelakatolod" hogy memóriában maradhasson és ne nyírja ki a MIUI.Ezek régebbi hozzászólások és a menüpontok már nem pont ott vagy nem pont úgy vannak.. de attól még ugyanarról beszélnek [1] [2] [3] Meg YT video ezügyben - kikapcsolhatod a hangot nyugodtan, semmi értelmeset nem mond (azt se angolul..), bőven elég ha látod mit csinál.
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35985 üzenetére
Hat talan pont ez a baj.. a Xiaomi kanossza.. akkukimeles alol felmenteni, lakatolgatni, satobbi.
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
KisSarkany #35928 üzenetére
Sziasztok!
Újra feltettem a Novát, kíváncsiságból és sírhatnékom támadt, ugyanis ugyanazt csinálja, pontosabban nem csinálja, mint az Evie... ugyanúgy nem működnek a widgetek... Ezek szerint a hiba az én készülékemben van... No de hol keressem? Minden frissítés fent van, sose nyúltam bele a rendszerbe...
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35933 üzenetére
Jobbak voltak azok a ROM-ok.. még mindig állítom, hogy a legjobban működő gyári MIUI erre a telefonra a MIUI V8.2.10.0 volt.. az még Marshmallow volt.. még az EDL se volt kiütve a bootloader-ből.. de azért a biztonsági frissítéseket mindenképp ajánlom ha megoldható, márpedig a MIUI 11 security patch level-je 2018.12.. legalább a KRACK már javítva van benne.. de csillió más is be lett foltozva azóta. Ha tudsz használj olyan rendszert amin friss a patch level, 100x könnyebb egy launcher-t találni mint rendes ROM-ot rendes háttérrel.
-
arcsin
senior tag
válasz
KisSarkany #35933 üzenetére
Security Patchek miatt is elvetendő gondolat.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
KisSarkany #35931 üzenetére
Üdv a kőkorszakban!
Telepítsd fel és hamar kiderül kompatibilis-e -
pulutodurumo
őstag
válasz
KisSarkany #35928 üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35924 üzenetére
Cink. Én is nagyon szerettem az Evie-t. Most Novázok megint (amúgy is megvettem anno). Mi hiányzik amúgy vagy mi a gond nálad az Evie-vel meg a Lawnchair-el? Melyik Lawnchair-t használtad/próbáltad? A Play-est vagy az XDA-st? A Play-es le van maradva..
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35920 üzenetére
Huu, az Evie nagyon jó kis launcher - kár, hogy régen abbahagyták.
Persze, rá lehet venni a telefont: le pl. kell tiltani a Youtube appot. Ehhez root nem is kell, adb- vel is meg lehet csinálni. Vagy az appok listája ahol van ott jobb felső sarokban a menüben van olyan menüpont, hogy linkek megnyitása.. na ott a Youtube linkeket állítsd át.
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35342 üzenetére
contacts.google.com
Itt nezz szet hogy minden jol nez-e ki.
Meg azt megnezted/megcsinaltad amit a Kontakt app beallitasairol irtam? Rendezes, meg mi legyen elol?
-
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35339 üzenetére
Rendesen vannak a kontaktjaid kitöltve (tahát keresztnévnél keresztnév, családnévnél családnév) vagy kvázi random? Mert arra tudok gondolni, hogy "rossz" mezőben keres vagy a kontaktlista indexelés összeakadt:
Ezzel a két beállítással lehet játszani:
Contacts app - settings - sort list - given name
Contacts app - settings - view contact name as - given name first
És ezzel az indexelést újralőni:
Contacts app - settings - more - rebuild index
Nekem sose volt ilyen gondom - viszont az én kontaktjaim mind rendesen vannak kitöltve.
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
KisSarkany #35234 üzenetére
Sziasztok! Bocsánat, hogy ilyen erőszakos vagyok, de nem kaptam választ a másik kérdésemre és fontos lenne nekem.
Amikor telefonálni szeretnék és rákeresek egy névrészletre, akkor sok esetben nem találja meg a névjegyet, pedig biztos benne van a telefonban. Már mindent felfrissítettemRedmi note 4, 7.0NRD90M android, Stable 11.0.2.0(NCFMIXM) MIUI, 3.18.31-pref-g040a88f kernel
Merre induljak? próbáltam a neten keresni, de nem sokra jutottam -
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35232 üzenetére
Mármint Evie? Ez azért akkor nem ugyanaz mintha a MIUI 11 sajátja lenne
Akkor annak van saját backup-ja, csinálj egyet majd adattörlés, próba, visszaállítás.. -
crok
Topikgazda
válasz
KisSarkany #35228 üzenetére
Ezt próbáld ki ha a gyári launcher-t használod:
a beállításokban felül keress rá arra hogy mentés (vagy backup / mentés app a neve valami mappában) és csinálj egy mentést a kezdőképernyő appról (elég a lokális mentés, nem kell felhő..). Aztán töröld a kezdőképernyő app adatait (home) és próbáld újra. Utána visszaállíthatod a kezdőképernyő mentést. 80+%-ban megoldja..Egyébként egy másik launcher-t ajánlanék..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest