- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz mrszitya #32895 üzenetére
Én elég későn kezdtem a mérést, csak 200 ciklus van benne. Egy időben szórakoztam én is a 85%-ra limitálással, tán 1-2 hónapig úgy ment, de kikapcsoltam. Most 94%-on állok szerinte. A telefon szintén elég régi, az első 4/64-es eustock szállítmányból van. De megvan még a fiókban a legelső 3/32-es note4 is, az a legelső eustock adagból amire elég sokat vártunk, ahogy jött a készlet értesítő mail, azonnal nyomtam a rendelésre, és nekem még jutott. De azt nem mértem.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Armagedown
őstag
válasz mrszitya #28361 üzenetére
Én inkább nem szenvedek vele, ha felpúposodik vagy gyengül, vszek egy másik akkut, a cserével sincs gond, a Youtubeon van egy csomó video róla, elég könnyne ki lehet cserélni.
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
KamuMazsola
őstag
válasz mrszitya #28361 üzenetére
Mondandód szakmai, amit értek is! De, mint írod is, hogy évente-másfélévente úgyis cseréljük a telefont, szerintem nincs igazán értelme erre időt és energiát pazarolni. Nekem se root, se bl nyitás nem volt, csak a globál stabil frissült ez idő alatt, semmilyen buhera nem volt.
Üdv.: KamuMazsola
-
arcsin
senior tag
válasz mrszitya #25739 üzenetére
Roidmi elég pro cucc. Ilyen transzmitteres bluetooth-os. 2S van a családban és tökéletes, én is csak ajánlani tudom. 2 féle verziója van a 2S meg a 3S a linken vannak a különbségek összeszedve.
-
dethroner
veterán
-
veterán
válasz mrszitya #23501 üzenetére
Én sem szeretnék parttalan vitába bonyolódni, de:
egy akkucellának az a létező legideálisabb állapota amikor 100% a töltöttsége. Ez magától értetődő. a kémiai elemek ilyenkor helyezkednek el legoptimálisabban az elektródákon. Ez a feszültség lithium alapú cellánál 4,2V. Nem pont ennyi, 4,36V körül van a maximum, de ezt nem szokás megközelíteni, épp a töltők tökéletlensége miatt nem hegyezik ki ennyire. Azaz amikor a telefon töltője megáll 4,2 volton, akkor az elvi 100%-hoz képest 96-97% a "teljes" töltöttség.
Abban talán igazad van hogy esetleg a többszöri rátöltés nem jó, de ez se teljesen így van, a li-ion cella a csepptöltést nem tudja elviselni csak, ha rendes töltési ciklus történik, akárcsak 1% merülésre is, az véget is ér pár másodperc-pár10 másodperc alatt. Nem tud károsítani. -
-
-
Zototh64
őstag
válasz mrszitya #22106 üzenetére
Hol tudom bekapcsoln az Api-2-őt?A blogodat pedig megolvasom akkor :-)
Megvan, a blogban! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
rejtő
tag
válasz mrszitya #21929 üzenetére
a mintavideók közül a 400-500 kbps-t jól játsza le, de ott viszont nem túl jó a minőség. A Bunnys videó 2 Mbps, és már akadozva játsza le a teló. De laptopon a Kmplayer is, az 5K playeren meg torzul is a videó. Mondjuk kér valami NVidia kártyát, de az nekem nincs. Így nem csoda ha 12 Mbps-re van állítva a Snap kamera, akkor pláne akadozni fog. Még kipróbálom Fejlesztő13 beállításait.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz mrszitya #21783 üzenetére
Gyorsat teszteltem hd-n nálam nem sokat hozott a gyári kamerához képest.
Viszont a snapi meg a többi sem képes valamiért arra a "trükkre" mint a gyári, hogy a világos - sötét váltást lekezelje.
Próbáld ki. Felvétel közben napfényről beviszed pl egy sötét kamrába.
Vagy csak én nem jöttem még rá melyik beállítás lehet az.[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
vipviform
senior tag
válasz mrszitya #21783 üzenetére
letöltöttem, /megvettem/ a Snapcamera apk-t, de a videóban nálam nincs video codec beállítási lehetőség, tudnál egy jó linket? cam api2 van...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
kelly416
veterán
válasz mrszitya #13857 üzenetére
Van egy másik cifra dolog is. Beírom a naptárba holnapra, hogy "igyál teát", akkor a widgeten, google naptárban asztali gépen, meg bárhol máshol azt is látom. De a telefonban bekukkantok a naptárba, akkor holnap utánra van beírva ugyanaz a bejegyzés. Ugyanígy a névnapokat, az ünnepnapokat, mindent jól mutat a gugli, jól mutatja a widget is, de ha indítom az app-ot, akkor ott minden el van csúszva egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!