- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
grafnet #33737 üzenetére
Szia!
Én kipróbáltam S7-en a hidrogélt és nagyobb csalódás volt mint a fullcover. Nem is tudtam buborékmentesen felrakni (pedig nem szokott gondom lenni a fóliákkal) és kamu, hogy utána kimegy belőle, nem ment ki. Kb 2 napot volt a telefonon utána kuka. Karcolódik, nem csúszik jól, jót nem tudok róla mondani.
Nekem amióta megvettem több mint 2 éve a sima hagyományos üvegfólia van rajta. Nekem minden oldalon van egy 2-4mm-es sáv ahol nincs letapadva (levegős) de ez a kijelző hibája, mivel az első ilyet leszedtem és átraktam sógoroméra, azon tökéletesen passzolt. 2 másik telefonra is raktam már ilyet és mindkettőn szegély nélkül felragadt. A maszatolás, tükröződés természetesen jelen van, de az a kijelzőn is.
Réskitöltővel sosem foglalkoztam, mert használatban nem zavar ez a sáv.Üdv: Fishor
-
mrszitya
senior tag
válasz
grafnet #33733 üzenetére
Az is tervben van (pontosabban csak egy rom újrarakás + dalvik cache törlés), igazából már hetek óta, de annál lustább vagyok emiatt újrarakni (mert akkor játszani kéne Magisk modulok beállításával is például). Mellesleg egy pár napja eléggé szemezek a Mi 9T-vel.
Most még annyit bepróbáltam, hogy kikerestem egy fingerprint szavacskát is tartalmazó rendszerappot, aztán töröltem annak az adatait. Ki tudja. -
crok
Topikgazda
válasz
grafnet #33669 üzenetére
Úgy tudom hogy ilyenkor még várni kell és használni a telefont. Úgy értem bekapcsolva kell lennie meg minden.. A maradék az szerintem csak maszlag ha amúgy a SIM aktivált már és azzal a Mi account-al vagy belépve amivel kell. fejlesztői menüben az OEM unlock ugye be van pipálva?
-
crok
Topikgazda
válasz
grafnet #32936 üzenetére
Mega tarhelyemen plvagy itt
https://build.nethunter.com/android-tools/no-verity-opt-encrypt/
Utolso EU: 9.1.3 emlekem szerint.
De EU Devhez minek lazy..? -
Upo
addikt
válasz
grafnet #32858 üzenetére
Megrendeled, kicseréled. Még csak nem is forrasztós, hanem bedugós. A Note 4X való a snapdragonos telóba.
[link]
Nem kell, de ennyiért én is rendeltem egyet tartalékba.
A csere ilyen bonyolult, szerszám helyett pengető vagy plasztik lap is jó, de akinek elég erős az körömmel is ki tudja nyitni.
[link]Költségben mondjuk 250 ft, vagy el lehet vinni 3-4-5000-ért megcsináltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest