- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vikla007 #29701 üzenetére
Eszem megall, es tenyleg!!!
MIUI optimalizacio:
Kikapcsolva csengohang,
bekapcsolva media XDEddig ez TELJESEN mast csinalt.
Persze dokumentalva, hogy pontosan mit csinalt sose volt, most sincs.Szerk:
Kikapcsolas utan elvette egy csomo apptol a storage hozzaferest, majd latjuk mit kavar meg meg -
snpetit
aktív tag
válasz
vikla007 #29238 üzenetére
Nem hinném, hogy újraragasztják olcsóbb munkabér+szarakodás alapján egy új komplett.
Én is túl vagyok a kijelző cserén, betört a drága... Az új a duplakoppot nem tudja, egy kicsit hidegebb színvilágú és kisebb a fényereje, de legalább olcsó volt.
A dolog iróniája, hogy ugyanakkor megtaláltam a tökéletes tempered glasst rá, rögtön a törés után. A Gertong 5D (vissza jövőbe) tényleg hajlított, full ragasztott (pedig már készültem a refundra, ha kamu lenne). Ujjlenyomatot viszont veszettül gyűjti.
-
crok
Topikgazda
válasz
vikla007 #28240 üzenetére
"Gyári böngésző nem hajlandó letölteni." - Mit? Mit nem hajlandó letölteni? Amúgy igencsak be van a gyáriban kapcsolva nálad a "gyorsító / adathasználatcsökkentő" funkció ("reduce data usage") ami áttekeri amit böngészel a Xiaomi saját szerverein (muhaha..) de ezek a DNS66-ban meg tiltottak by default.. IMHO kapcsold ki ezt a fantasztikus gyári böngésző funkciót (mondjuk én lebeszélnélek teljesen a használatáról de ugye nem ismerem a felhasználásod, lehet pont szükséged van rá valamiért). : )
-
Oldman2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest