- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
Az enyém a legújabb gyárin van, egy T-Mobile és egy Telenor kártyával. És, mit ne mondjak, alig talál 4G tornyot, de azt is csak úgy, hogy kikapcsolom az egyik kártyát, repülőmódba teszem majd vissza (vagy újraindítom). De akkor sem éri el egy másik készülék (Huawei) ugyanolyan szolgáltató sebességét.
Ha mindkét kártya aktív, akkor vagy-vagy. Vagy jó (de inkább nem), vagy csak alig van pár megányi net.
És egy megyeszékhely központjában vagyok, ahol a másik készülék tökéletesen hozza nem csak a saját kártyájával, hanem a Xiaomiban lévő kártyákkal is a megfelelő, több tíz mega sebességet (néha meg 100 fölött is van).
Úgyhogy, én nagyot csalódtam a Xiaomiban, mert van egy másik is a családban, de az is hasonlóan működik.
A kollégámét (is) meg alig lehet hallani, de ő nem mobilnetezik (de wifin is alig ér el 60 megát a 120-ból, míg a Huawei-em lazán viszi).Természetesen tudja a 4G-t mindegyik, mind Magyarországi vásárlás (Euronics akció), nem ez a gond.
Volt HR is, volt másik ROM-is rajta (több féle), de jobb nem lett, mindig valami bug előjött.
Tudom, hogy nem egy Iphone, de akkor is elvárná az ember, hogy normálisan működjön, ha már le merik írni a paramétereit.És én is ezen gondolkozom, hogy lecserélem másikra (normálisra), ami kétkártyás és tud 5GHz-en netet osztani. De nem Xiaomira!
[ Szerkesztve ]
-
EV6
csendes tag
Sajnos a proximity továbbra sem jó. Kíváncsi vagyok más mit tapasztal, megfigyeltem és rendszer van benne. A 10.1.1.0-val is ugyanilyen volt.
Hívásindítás: proximity ok, 100%-ban.
Hívásfogadás asztalról felvett telefonnal: proximity ok, 100%-ban.
Hívásfogadás zsebből elővéve: proximity halott, folyamatosan világít a képernyő, néha villanásnyira kialszik, de rögtön visszajön.Ez alapján azt gondoltam a Pocket Mode-al lehet összefüggésben.
Ha ez ki van kapcsolva, akkor mindig ilyen.
Ha be van kapcsolva, akkor kb. 70%-ban nem működik, elővéve nem látom pár pillanatra a "Do not cover the valamilyen area" képernyőt, ilyenkor a proximity sem jó.
A maradék 30%-ban megjelenik az üzenet és ilyenkor a proximity is jó.Megoldás? Szerintem nincs, milyen telefont vegyek?
-
kelly416
veterán
Nem akarlak lelombozni, csak egy kis ellenpélda vagyok. Ameddig meg volt a RN4, addig megtanultam romot cserélni a 0-ról, feltettem egy RR romot, és onnantól semmi bajom nem volt a telefonnal. Minden úgy működött, ahogy kellett, a kamera sem csinált rosszabb képeket, mint előtte. Nekem csak annyi kellett, hogy a MIUI agresszív memóriakezelését elkerüljem és ne gyalázza ki a Xiaomi telefon a Xiaomi MiFit nevű programját, amivel a Xiaomi karkötővel tartja a kapcsolatot bluetooth-on a telefon. Miután custom rom került rá, nem kellett többször újra létrehoznom a kapcsolatot telefon és karkötő között. Na persze én ezzel megelégedtem, nem akartam még és még többet. Nem kellett camera2api, nem akartam Note9-et megszégyenítő képeket csinálni, stb. Csak az újdonság varázsa hiányzott, azért váltottam, egyébként jó kis telefon az. De nem MIUI-val. Vagyis ezt sem mondanám, mert utána A2 lite-ot vettem, ami ugye androidOne, azaz teljesen szűz google-droid van rajta elméletileg, de az még agresszívebben gyalázta ki a MiFit-et. Akár 1-2 perc alatt képes volt megszüntetni a kapcsolatot a karkötővel, és leshettem az értesítéseimet.
-
tbc2
tag
Ezt már én is akartam írni, viszont én annyiban módosítanék, hogy nekem még a 9.6.2.0 alatt, kb. 2-3 hete kezdődött el ÚJRA a proximity sensor hülyesége. Tehát én biztosan nem a 9.6.3.0-val kötöm össze a jelenséget. Nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja, mert amióta kijött a 9.6.2.0, július vége óta, teljesen megjavult. Aztán 2-3 hete újra elkezdte... És tegnapelőtt frissítettem 9.6.3.0-ra. Felettébb furcsa... Pár napig tesztelem még, utána megírom, hogy nekem a 9.6.3.0 alatt hogy viselkedik.
-
ktomcat
senior tag
"n-edik szintén gagyi romot próbálgassam" Hát akkor nagyon rossz irányba próbálkoztál
Több hozzászólás van miui problémákról mint a custom romokról.. Ennyi "banális" hibát még a custom romos OTAknál sem csinál egy random fejlesztő mint ők.
Van egy jó hardvered amivel napra kész lehetsz ha megvan a romod pár havonta elég átolvasni xdan mi a helyzet amennyiben váltani akarsz és nem bosszankodnál az értékes szabadidődben..(a "kinőttem a romolásból" még kicsit fájt, de hosszú napom volt és úgy éreztem hogy a custom romok becsületének a megvédése rám vár)
-
csongi
veterán
Az uj csipek laposak, de a micro sd kartyabol csiszolni kell.
1-2 tized mm meg elmegy, tobbet nem szeret.
Merd a vastagsagot. A micro sd kartyanal egyenletesen kell csiszolni.
Ha nyersen megy ossze, akkor igen vaskos lesz, nem is probalkoztam ugy.
Egyebkent mindegyik megy hibrid modba, ha jol tudom.
Redmi 3s Note4 nem volt gond. -
vipviform
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem a FBReader vált be, + szoktam vele felolvasva is hallgatni könyveket, igaz úgy a hangoskönyv minöséget azért nem éri el.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest