- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EV6
csendes tag
Arról létezik valamiféle lista vagy összefoglaló, hogy a MIUI mit ad hozzá funkcionalitásban a nyers Droidhoz?
Értsd: ha vennék egy AndroidOne-s készüléket, mire számítsak, milyen funkciókat kell majd nélkülöznöm/appot keresni hozzá? Pl. ha jól tudom alap Droidban nincs hívásrögzítés, ilyesmikre gondolok.
-
EV6
csendes tag
Sajnos a proximity továbbra sem jó. Kíváncsi vagyok más mit tapasztal, megfigyeltem és rendszer van benne. A 10.1.1.0-val is ugyanilyen volt.
Hívásindítás: proximity ok, 100%-ban.
Hívásfogadás asztalról felvett telefonnal: proximity ok, 100%-ban.
Hívásfogadás zsebből elővéve: proximity halott, folyamatosan világít a képernyő, néha villanásnyira kialszik, de rögtön visszajön.Ez alapján azt gondoltam a Pocket Mode-al lehet összefüggésben.
Ha ez ki van kapcsolva, akkor mindig ilyen.
Ha be van kapcsolva, akkor kb. 70%-ban nem működik, elővéve nem látom pár pillanatra a "Do not cover the valamilyen area" képernyőt, ilyenkor a proximity sem jó.
A maradék 30%-ban megjelenik az üzenet és ilyenkor a proximity is jó.Megoldás? Szerintem nincs, milyen telefont vegyek?
-
EV6
csendes tag
Feltettem ezt a 10.2.3.0-t, amiről itt tudtam meg, hogy beta stable és nem végleges, de sebaj.
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, eddig ez a legjobb verzió, amióta megvan a telefon.
TALÁN! megjavult a proximity (nekem a 10.1.1.0-val is rossz volt)
Elképesztő akkuidő, 20 óra készenlét és 4 óra SOT után 65% körül áll, ilyen utoljára valamikor a 9.2-nél volt.
És VÉGRE!!! rendbehozták a smartdialt, most már megtalál ékezetes neveket is, ilyen eddig egyáltalán nem volt, pedig folyamatosan panaszkodtak erre is a MI fórumokon.Gondolom, mire a beta-ból végleges lesz, újra elrontanak mindent...
-
EV6
csendes tag
válasz ktomcat #28747 üzenetére
Nem akartam én senkit megbántani a custom romok lehúzásával, de elég csak 2-3 oldalt végigolvasni itt, a hozzászólások egyik fele tok/fólia, a másik fele meg, hogy feltettem az x custom romot, és összeomlik a kamera, lecseréltem y-ra, dobálja a gps-t úgyhogy kipróbáltam a z-t így nincs ujjlenyomat olvasó, de úgyse használom, szóval király. Ez az, ami nekem nem hiányzik és elegem lett belőle. Droidon még nem próbáltam, HTC HD2-m volt és ott is ugyanez ment. Gyakorlatilag az XDA-n elérhető ŐSSZES custom romot felpróbáltam rá, mert voltak ott is gondok a stock rommal, mindegyiknél ment a lelkendezés, hogy úúú ez aztán milyen király, hibamentes, gyors, stb. aztán feltettem és 1 óra - 1 hét közötti idő után már csak néztem, hogy WTF, olyan bugok voltak mindegyikben. Szépen visszatértem a stockhoz és inkább együtt éltem a pár ismert hibával, mint hogy ezzel töltsem a fél életemet.
Btw a frissítés utáni proximity hiba 2 nap után mindenféle beavatkozás nélkül megszűnt. Ki érti ezt?
-
EV6
csendes tag
válasz z0d1@Ku$ #28738 üzenetére
Tudom, hogy nem hardveres gond, mert az előző verziónál jó volt, most frissített és elcsesződött. A rom cserélgetésből meg egyszerűen kinőttem, nem vagyok hajlandó az értékes szabadidőmet azzal tölteni, hogy az n-edik szintén gagyi romot próbálgassam, csak a gyári OTA megy rá, de inkább azt se kellene.
-
EV6
csendes tag
Ezúton szeretnék gratulálni a kedves gyártónak, hogy a 9.5.3.0 frissítéssel ISMÉT sikerült elszabni a proximity sensort. Az előző, 9.5.2.0-ban végre úgy-ahogy jó lett, erre megint hozzápiszkálnak, csak tudnám mi a f*nak. Most megint 1 mm-ről érzékel csak, persze telefonálás közben állandóan felébred a képernyő, indulnak az appok, holdba megy, némít, meg ami csak eszébe jut. Tényleg szeretem ezt a telefont, de az ilyen apró de annál bosszantóbb hibák állandó megjelenése miatt könnyen lehet, hogy valami nagyon mást veszek legközelebb.
-
EV6
csendes tag
Némileg csökkent a lelkesedésem a telefon - egész pontosan az Android irányában. Létezik az, hogy Droidon nincs EGYETLEN normális mail app? Valami baja mindegyiknek van, pedig olyan marha nagy elvárásaim nincsenek. Amire szükségem van és minden eddig próbált megbukott: POP3 és egyedileg konfigurálható POP és SMTP szerverek.
A beépítettben (MI Mail?) nem állítható az SMTP user/pass, a POP logint próbálja használni.
A fenti app által advancedként ajánlott WPS Mailben elvileg állítható, de az user nevet automatikusan beállítja (rosszul) és hiába böködöm, nem módosítható.
Az MS Outlook nem tud POP3-at.
A store-ból kipróbált jónéhány (Blue Mail, Email TypeApp, Fast & Secure mail, stb. ezek különböző kombinációja. Ezen kívül van még a store-ban rengeteg fizetős/reklámos/fostos kliens. Nem az a 2-3000 Ft fáj, de alapfunkciókért nem fizetek, az holtbiztos és reklámokat sem fogok nézegetni email olvasás közben. Teljes döbbenet, hogy WP-n (sőt WM-en 2004-ben!) mindezt tudta a beépített app. iOS dettó. Tényleg itt tartunk, vagy valami elkerülte a figyelmemet?[ Szerkesztve ]
-
EV6
csendes tag
Dual SIM + microSD hacket próbálta már valaki? Nagyon kevés a 32GB tárhely, tennék bele egy 128-as kártyát, de a dual SIM-et nem tudom nélkülözni. SIM olvasztást már gyakoroltam, nagyon könnyűnek tűnik, inkább attól félek, hogy betolom a tálcát és többé nem szedem ki...
-
EV6
csendes tag
válasz szetcsuszott #20157 üzenetére
Coolreadert fel sem tettem, mert fura dolgokhoz kér hozzáférést (hívásinfó, kontaktok?). Prestigio viszont nagyon jó. Láttam a listában, amikor keresgéltem, meg voltam győződve róla, hogy kipróbáltam, de most feltettem és mégse, teljesen ismeretlen volt. Tetszik, ez marad, köszönöm!
Oldman2: látom, hogy a Moon+ jó lenne, mindent lehet benne állítani, de a rendszeres egész oldalas reklámok elég ijesztőek. Az UB is itt vérzett el, amikor késő este olvastam volna még pár oldalt, majd bedobott egy egész oldalas candycrush reklámot ordító zenével, akkor mondtam, hogy kösz.
ElektrikusDE: FBReader kimaradt, most feltettem, rögtön azzal indít, hogy na ez az ingyenes verzióban nincs, de tegyek fel valami plugint, ami viszont mindjárt nem fog működni az új verzióban... Olvasni szeretnék, nem birkózni.
-
EV6
csendes tag
Üdv mindenkinek, 1 hónapja boldog RN4 tulaj vagyok, összefoglalva le vagyok nyűgözve. Lumia 640-ről váltottam, néhány Sony, HTC és Samsung droidos telefon megnyomkodása után elég rossz dolgokra számítottam, de úgy látszik lehet ezt az Android dolgot jól is csinálni. És minden más mellett ez az akkuidő...
Ami a konkrét kérdésem, inkább általános droid: nálam az app gap egy esetben fordítva sült el, nem találok normális eBook olvasót. Moon+, Aldiko, Kobo, UB, ReadEra, stb., kb. a Play Store első három oldalát végigpróbáltam és mindegyiknek volt valami nagyon komoly hiányossága, vagy a megjelenítést nem tudtam úgy beállítani, hogy jó legyen (kikapcsolhatatlan és rossz hyphen, betűtípus, sorköz, margók) vagy a használhatatlanságig teletömve reklámmal, stb. Mindenesetre a Windows-only Bookviser Readert meg sem közelíti egyik sem. Jelenleg Lithiumot használok, ez kb. elmegy de nem tudok fontot állítani, csak "Original"-t tudok választani, pedig megesküdnék rá, hogy korábban lehetett. Nincs lapozás animáció, csak scroll, mondjuk ez legyen a legnagyobb baj. Tudtok valamit, ami jobb ezeknél és kihagytam?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest