- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #37010 üzenetére
Próbaképp a két SIM-et tedd esetleg vissza 3G-re egy időre hogy megoldja-e, elképzelhető hogy rosszalkodik a 4G-n a VoLTE és nem vált lentebb a készülék hogy a hívás végbemenjen a központ meg nem tud kapcsolni és nem vár.
-
arcsin
senior tag
válasz
szetcsuszott #37010 üzenetére
Nálunk készülékváltás oldotta meg a problémát. Másik ROM-mal sem lett más.
-
crok
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #35453 üzenetére
Na ez így meglepő és mulatságos..
Egyelőre annyi jutott eszembe, hogy törölném az összes adatát a kamera appnak és elkezdeném használni nulláról. Ugye csak a kamera app mondja hogy nincs elég hely? -
crok
Topikgazda
válasz
Hm.. szoktad használni a MIUi Biztonság app Cleaner-ét meg azt a csuda optimalizálót?
-
vadkörte
addikt
válasz
Kártyát ellenőrizted? Megbízható helyről vásároltad?
-
vadkörte
addikt
válasz
szetcsuszott #35450 üzenetére
Biztos, hogy az SD-re ment és ne ma belső memóriába?
-
crok
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #35450 üzenetére
Gyári kamera app? És a külső microSD van beállítva ténylegesen?
Settings -> Storage -> Storage settings (legalján) - Camera - itt is a külső van beállítva, nem a belső? -
Upo
addikt
válasz
szetcsuszott #35430 üzenetére
De néha sunyiban vissza tudja kapcsolni a szinkronizálást csak úgy, és azonnal röpül ami a telón van. Én is jártam így, szerencse hogy több helyre voltak mentve.
És régebben működött, volt olyan is hogy telón marad, felhőből törlöd, de megszüntették. Rengeteg jó dolgot elcsesztek, egyre rosszabb ez is. Nekem eddig a MIUI 5 jött be legjobban, onnantól csak lefelé mentek... -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #35429 üzenetére
Csináltam azért egy mentést, de aztán szemem-fogam összeszorítva adtam wifit és adatforgalmat is a telefonnak...eddig megvannak a képek a telefonon, amiket töröltem a mi cloudból. Azaz a kérdésre a válasz: ha a telefonon ki van kapcsolva a galéria szinkronizálása a mi clouddal, akkor a cloudból törölt fotók nem törlődnek a telefon sd-kártyájáról. Hátha ez másnak is hasznos lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #35427 üzenetére
Pedig legjobb tudomásom szerint fogja.
Esetleg ha kikapcsolnád a fotók szinkronizációját a telefonon?
Lőj pár random képet, sync-eld fel Xiaomi Cloud-ba, kapcsold ki a fotó szinkronizációt a telefonon majd töröld a Cloud-ban - meglátod azonnal. -
aytukabozs
addikt
válasz
szetcsuszott #35237 üzenetére
"akkor a vezetékest csak
mikrofonnakhasználja" antennának?
És mindez igaz is, míg miui van a telefonodon
(legalábbis az általam próbált custom romokkal nem működött) -
JohnD
tag
válasz
szetcsuszott #35181 üzenetére
Az a gondom, hogy amit találtam az Alin, nincs odaírva, hogy IPS-e a kijelző ill. a negatív kommentelők is kritizálják a minőséget. Ami jobbnak tűnik, az meg csak Snapdragonos nem MTK-s.
E-magon is találtam, de nem látom kiírva, hogy IPS a kijelző. Meg gyanús, hogy nem gyári az/azok sem. -
aRm1n
aktív tag
válasz
szetcsuszott #34724 üzenetére
Köszönöm szépen, szét fogok nézni. Ha kerettel együtt cserélem (ahogy eredetileg is terveztem), akkor ha ügyes vagyok, a régi nem sérül meg, ugye? Ha nem válik be az új, akkor még mindig vissza tudom rakni a régi, töröttet... ez a terv.
-
EV6
csendes tag
válasz
szetcsuszott #20157 üzenetére
Coolreadert fel sem tettem, mert fura dolgokhoz kér hozzáférést (hívásinfó, kontaktok?). Prestigio viszont nagyon jó. Láttam a listában, amikor keresgéltem, meg voltam győződve róla, hogy kipróbáltam, de most feltettem és mégse, teljesen ismeretlen volt. Tetszik, ez marad, köszönöm!
Oldman2: látom, hogy a Moon+ jó lenne, mindent lehet benne állítani, de a rendszeres egész oldalas reklámok elég ijesztőek. Az UB is itt vérzett el, amikor késő este olvastam volna még pár oldalt, majd bedobott egy egész oldalas candycrush reklámot ordító zenével, akkor mondtam, hogy kösz.
ElektrikusDE: FBReader kimaradt, most feltettem, rögtön azzal indít, hogy na ez az ingyenes verzióban nincs, de tegyek fel valami plugint, ami viszont mindjárt nem fog működni az új verzióban... Olvasni szeretnék, nem birkózni.
-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott #20061 üzenetére
Ez nem tetszik. Amit először inkeltél az a tuti nekem.
-
vipviform
senior tag
válasz
szetcsuszott #20054 üzenetére
Nekem fenn van a padláson a router, nincs vb födém. Felmentem és két méterről nekem is 110 mega volt.Tíz méterrel lejjebb már csak 45. Sajnos minden kábel oda van csoportosítva úgyhogy megbékélek vele.
-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott #20059 üzenetére
Nem jó a link.
-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott #20057 üzenetére
Hálás köszönet!
Nekem a matt fekete tetszik és bár a színeset nem szeretem de ebből a kék is tetszik.
-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott #20051 üzenetére
Az a tok nagyon tetszik! Én is vékonyat kerestem de most te általad megtaláltam. Ebay-rol még nem rendeltem soha de remélem megtalálom aliexpressen is.
-
vipviform
senior tag
válasz
szetcsuszott #20047 üzenetére
Nekem is UPC fehér van, de gyengébb jóval a sebesség. Milyen közel voltál a routerhez, amikor mérted?
-
D4ni
őstag
válasz
szetcsuszott #20043 üzenetére
Milyen romot használsz?
-
crok
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #17417 üzenetére
1-re: kábelcsere, második dolog: driver csere, digitálisan aláíratlan úgyhogy azzal még trükköznöd is kell. Leírás [itt] a legelején a driver-es részben.
-
vipviform
senior tag
válasz
szetcsuszott #15116 üzenetére
Ha gyorsan szeretnéd, akkor itt egy spanyol forrás az Ebay-ről. https://www.ebay.com/itm/PROTECTOR-SCREEN-GLASS-TEMPERED-FULL-3D-XIAOMI-REDMI-NOTE-4X-FUNDA-4-X/292195462176?epid=1271792432&hash=item440834ec20:g:~twAAOSwFFZZd76W
Egyébként az összefoglalóban is találsz megoldást.
-
aytukabozs
addikt
válasz
szetcsuszott #15116 üzenetére
Itt az ideje akkor hogy megismerd.
Én is ódzkodtam tőle pár éve, merthogy "jaj nincs paypal", de állítom;mára az alipay vevővédelme korrektebb mint a paypal.
van itt ali topic, ahol naprakész tippeket, segítséget kaphatsz.
Szóval megéri -ha nem is váltani, de- bevenni a repertoárodba az alit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest