- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz zo-lee #26020 üzenetére
Szia!
A fekete keretes nekem nagyon mázgálódott. Sima üvegfóliát használok az olcsóbb fajtából. Az én telefonomon kb 5 mm es rész eláll minden oldalon, de használatot nem befolyásol. Az első fóliámat amit lecseréltem ráraktuk egy másik 2 hónapos note 4 re és azon tökéletesen illeszkedik.
Üdv: Fishor
-
Upo
addikt
válasz zo-lee #22941 üzenetére
Hogyhogy mi? Oda van írva. A levél csatolmányát akarod az internetről letölteni a készüléked tárhelyére. Erre meg aztán szégyenszemre engedélyt kér a letöltés hogy a tárhelyhez hozzáférjen? Felháborító!
Mégis, ha nem engeded hogy hozzáférjen a tárhelyhez akkor hova akarod letölteni azt a csatolmányt? A levegőbe?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
crok
Topikgazda
válasz zo-lee #22941 üzenetére
Gyanítom global stable ROM, úgyhogy első körben: összefoglaló > crok blogja > keresés > Ha valamelyik file-kezelő vagy fotógaléria > profit ( :
-
crok
Topikgazda
válasz zo-lee #20994 üzenetére
A MUT is csak az MTK beállításokat reszeli - ez meg ugye Snapdragon.
[Ezt] nézd meg, root kell meg egy file szerkesztő:
/system/etc/mixer_paths_mtp.xml
keresd meg azt a sort amiben ez van:
RX3 Digital Volume
valami ilyesmi lesz a sor:
<ctl name="RX3 Digital Volume" value="76" />
írd át a számot 86 vagy 90 közötti számra
majd restart
hívj fel egy ingyenes számot tesztelni (ügyfélszolgálat vagy mittudomén).
Kezdd mondjuk 86-al, ha nem elég akkor 87.. 88.. 89.. 90..
Efölé már ne nagyon menj mert torzul(hat) a hang. -
crok
Topikgazda
válasz zo-lee #20980 üzenetére
Melyik ROM, custom (AEX, Lineage, RR, bármirmás) vagy valamelyik hivatalos/félhivatalos MIUI, van-e root.. mit próbáltál már.. van-e rajta fólia, nem-e takarja a hangszórót (többször megtörtént eset). Hívás közben látsz-e egy kis hangszóró ikont, megnyomtad-e már (mert hogy az meg volume booster).
[ Szerkesztve ]
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz zo-lee #20080 üzenetére
Activity Launcher-t tedd fel (crok blogjában is benne vagyon), ezzel szépen lehet tiltani a google-ös alkalmazásokat.
#Buckey nálam is hibátlan GS-en a hotspot, gyors és azonnal kapcsolódik minden, a SOT-ot meg szerintem értelmetlen összevetni, mert mindenki máshogy használja ezt a csodamasinát, mindenkinek máshogy merül. Nálam is előfordult már 15 órás SOT másfél napnyi használat után, mert stream ment rajta.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz zo-lee #20080 üzenetére
Szia!
Én is így gondoltam hogy rootolom, letörlök mindent ami nem kell és jó lesz egy darabig. NEM MŰKÖD!
Fogja és fel fogja telepíteni újra és újra és újra...és újra. Azóta LinageOS van, icipici opengapps-szal. Sajnos a legidegesítőbb appokat is rendszer alkalmazásnak teszi fel, letiltani nem tudod, amint wifit kap tolja is fel újra ha letörölted.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest