- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Kernelcsere csak annyi, hogy a zip-et betallózom TWRP-ben? Kipróbálnám a Guyver kernelt. Illetve, ha nem tetszene, hogy tudom visszarakni az eredetit? Hol találom, hogy mentem le? Vagy ilyesmi.
Reklámblokkoló létezik? Z3C-n Slimm romot használtam, abban sehol nem voltak reklámok, se appokban, se játékokban, se a weben.
-
grafnet
veterán
-
grafnet
veterán
BL:
Elöljáróban: - Van nálam sokkal pszcihób kolléga is...
Nekem nincs Mi fiókom, nem is próbáltam a nyitást hivatalosan, viszont Tlala leírása alapján feltettem a TWRP-t.
Ment fel azzal a lendülettel a Multi ROM.
Nem értek egyet a zárt BL-vel, de el kell fogadjam. Viszont a kiskaput ki is lehet nyitni... (Legalábbis eddig lehetett vagy meg lett a megoldás.)Eljutottam arra a pontra, hogy felteszem a 8.1.1 stabil ROM-ot, mert idegel az állandó MIUI cuccok fagyasztása vagy törlése. (A fizetős App2SD pl. tudna ilyet vagy ez Droid sajátosság, hogy minden ROMoláskor elölről kell kezdeni a gyomlálást?)
Az RN2-nél nem érdekeltek ezek a dolgok, mert ott az 1 napos akku idő kialakítása volt a legfontosabb.
Itt meg van a két nap. A Guyver kernellel nagyon jól muzsikál a vas, teljes megelégedésemre.
Úgyhogy mostmár a gyomlálás motivál csak a "tökéletes" MIUI-hoz vezető úton. -
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #4284 üzenetére
Én is már a rendelés napján kértem nyitási engedély. Azóta többször is, de minden hiába - a MiUnlock Statuson nem jutok át. Volt, hogy egy estét követő hajnalban sms-t is kaptam. Nagyon örültem, de minek?!
Azóta már új fiókot is csináltam, kértem nyitást is. Csak várok, várok... Néha egy megeresztek egy elkeseredett próbálkozást. -
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van hogy nem jelezi rögtön a messenger értesítéseket csak ha feloldom a telefont? Értesítéseknél beállítottam mindent még a MIUI optimalizációt is kikapcsoltam
-
RPka91
tag
válasz
DroiDMester #4284 üzenetére
Én megkaptam a telefont, nem is törődtem a nyitással, de azért szórakoztam vele, hogy rákattintok, mindig kiírta, hogy sikeresen hozzáadta a telefont a fiókhoz. Volt vagy 3 mi fiókom, egyiknél volt csak engedély, gondoltam törlöm őket, csinálok egy egységeset, kértem engedélyt, de addig is bejelentkeztem párom fiókjával, sikerült hozzáadni, nyitottam is. Vissza az egységes mi fiók, megkaptam a kérelmet, de gondoltam legyen tiszta minden, hadd ezzel a fiókkal legyen kinyitva, új rom, bootloader bezár, gondoltam majd úgy is kinyitom..
No nem, azóta áldom az eszem..
-
tlala Kolléga nagyon is jól mondja és akár az én számból hangozhatna..
pontosan ezt gondolom én is!Ha vissza emlékezel én már akkor kértem a nyitási engedélyt, mikor a KATE telóm még csak megrendelve volt az EuStock nál, sajnos arra a telefonszámra azóta sem érkezett megerősítő SMS hogy jóváhagyták a kérelmet!
Türelmesen kivártam az ajánlott 10.napot sőtt egész pontosan 15.nap múlva be is írtam ahová állítólag kell nagy nehezen be másoltak egy sablon szöveget, ami SEMMIT nem ér!
Azóta még 2X írtam be és eltelt közel 1.Hónap és 0 válasz nem érkezett ennyit a hozzá állásukról!
Habár állítólag nem mindég érkezik megerősítő SMS a nyitás jóváhagyásáról és állítólag ha megadják az engedélyt akkor enged tovább az oldalon a MiFlashUnlock letöltéséhez, ezt ugyan már engedte letölteni már korábban is szóval ha minden igaz meg van a nyitási engedélyem!
De hiába mindent a leírtak szerint csináltam minden javaslatot végig próbáltam de mindhiába ugyan ott továbbra is elakad a dolog hogy nem engedi a fejlesztői menüben az mi unlok státusznál össze kapcsolni a telót!
Ugye Dec. elején kiszivárgott a félig hivatalos stabil 8.1.1.0 amit akkor azonnal fel is tettem mert állítólag ezzel működik a nyitás annál is akinél eddig nem ment, hát nálam ugyan úgy nem ment
Erre ugye múlt7.en hivatalosan is kiadták a 8.1.1.0 Stabil ROM.ot mondom jó adok még egy esélyt leszedtem a FastBoot Verziót belőle feltettem mindent legyalulva az újabb nyitási próba reményében!
Sajnos a helyzet mit sem változott ugyan ott ugyan úgy nem enged tovább..
És akkor most jön a BÓNUSZ RÁADÁS.... mikor megérkezett a telefon hozzám betettem asszony sim kártyáját a telóba és csináltam hozzá egy új Mi Fiókot és erre az új fiókra meg az asszony telefon számára is kértem nyitási engedélyt, erre érdekes módon rá 2 napra megjött az SMS hogy megkaptam a nyitási engedélyt!
De továbbra sincs öröm mert hiába kaptam arra a telefonszámra és mi fiókra engedélyt ugyan úgy ugyan ott MEGÁLL a dolog nem lehet a telefont össze kapcsolni az Mi unlock státusznál, most vasárnap kipróbáltam újra feltettem a stabil 8.1.1.0 tiszta telepítéssel hátha.........
De ugyan úgy egy nagy lóf@sz nem engedi össze kapcsolni, folyton azt írja most nem sikerült próbáljan néhány perc múlva.......Tehát akinek működik a hivatalos nyitás az örüljön mint majom a farkának mert nagyon nagy szerencséje van hogy neki(k) még megy!
-
beg
veterán
Kicsit viccnek szántam, de hülye vicc volt.
Természetesen tisztában vagyok azokkal a kivételekkel amit te vagy droidmester kolléga képviseltek. Látom miként szenvedtek vele holott nem most kezdtétek.
Viszont szólnak a sorok azoknak, akik inkább ezt az utat választják ahelyett, hogy legalább pár nap türelemmel lennének és az engedély után minimum egy pár órát legalább megpróbálnák a nyitást. Nem, helyette a látszólag egyszerűbb út. Azután meg jön a frissítés utáni nem indulás majd a xiaomi főhadiszállás sóval behintése
Szóval elnézést, nem volt szándékos. Béke. -
grafnet
veterán
válasz
totya79 #4278 üzenetére
A rendeléssel nincs gondja egyikőnknek sem, csak az áru szállításával van a baj, mert nem akar megérkezni...
Úgyhogy sajnos e miatt nem tudunk sokat segíteni, nincs konkrét tapogatós infónk.
Beg "főnök" linkelt Lenuo tokot (ha jól emlékszem) nemrégiben, az már megérkezett. -
grafnet
veterán
válasz
totya79 #4274 üzenetére
Akkor részletesebben:
a Kenzo-ra való szilikon tok rárakható Kate-re is, kicsit feszül, de használható. A többi tok sajnos nem jó, mert a Kenzo rövidebb.
A Kenzo TG jó a Kate-re, de ez is rövidebb, ez max optikailag izgalmas.
Nekem RN2-re való üveg van fent (ez volt itthon), az érzékelők is meg a kamera is "védelem" alatt van...
Az RN2 tokok meg kiosztás miatt nem jók, vagy kézzel kell kívágni a töltőnek a helyét...
Ezek alapján tudsz venni valamit, szerintem. -
tlala
addikt
Nagyon örülök, hogy neked kávét szürcsölve, ilyen egyszerűen sikerült.
De ugyanakkor megalázó és fájdalmasan bántó is a soraidat olvasni.
Hidd el, hogy DroidMester meg én, meg világszerte több ezer ember sem vagyunk idióták, akik nem képesek a fejlesztői beállításokat megtenni, vagy megkerestetni és összerendelni a telefonjukat a MiCloudban. Régóta van Mi accountom, és ezt a Kate telefonomat is az elsők között vettem meg a topicban. Teljesen hivatalosan megkértem a bl nyitást szeptember elején, hónapokon át próbálkoztam a nyitással, éjszakákon át nemzetközi fórumokat bújtam, hogy mi lehet a hiba. Írtam a xiaomi-nak, hogy bajban vagyok, segítsenek nekem, mint vásárlójuknak.
Válaszra sem méltattak.
Számomra ez több mint "macerás", ahogy te fogalmaztál, és sem az én műszaki tehetségemen, sem a vásárlói lojalitásomon (hivatalos út betartása) nem múlt. "Ajándék" illetve "segítség" gyanánt hirtelen megvonták a nyitási jogomat, ahogy sok száz embernek világszerte, ahogy a fórumokban olvasom - szóval már próbálkozni sem tudnék.
Szintén a nemzetközi fórumokon lehet arról olvasni, hogy mennyire trehányan tartják karban azokat a xiaomi szervereket, ahol a jogosultságokat tárolják, hogy megírják sms-ben a jogot, de elfelejtik beállítani a szervereken, ahol az account adatainkat tárolják, hogy ad hoc törlik emberek már korábban jogszerűen megkért és megadott nyitási jogát, stb.Szóval hiába relatíve olcsón vásároltam a készüléket, fenntartom a határozott véleményemet, hogy az ilyen cég trehány és szemét munkát végez, és igenis cserben hagyja az ő hibájukból elégtelen szolgáltatással küzdő vásárlóit, hiszen én betartottam a weboldalukon a hivatalos nyitásról írt minden feltételüket (100%-osra megadtam minden kért személyes adatomat az accountomhoz, stb.) - és anno abban a reményben vásároltam meg a készüléküket, hogy ők is be fogják tartani a másik oldali ígéreteiket.
Nem így történt. -
totya79
tag
Hamarosan birtokomba kerül 1 ilyen teló,
viszont tokot nemigen találok kishazánkba,se tempered glass--t.Létezik esetleg hazai lelőhely? -
tboy72
aktív tag
Üdvözletem!
Tud valaki esetleg arany színű érintő+lcd-t a telónkra? (khm.... kisebb baleset történt, szilánkosra tört a kijelző)
Alin kerestem, de nem nagyon van rá. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Sajnos eddig nem igazán volt alkalmam írni, de azért követem a topicot.
A tapasztalataitokat szeretném megkérdezni a romolással kapcsolatban.
Bevallom, most vacillálok még, hogy nekiálljak-e, mert bár eddigi androidos telefonjaimat mind mókoltam elöbb-utóbb, itt most egyelőre azt leszámítva hogy van amikor hívás közben nem megy a közelségérzékelő (restart eddig mind megoldotta) és hogy néha nem ismeri fel az ujjlenyomatot meg vagyok elégedve a gyári global dev.el. Még a google appokat sem tiltottam rajta, mert így sem mondhatnám hogy akadna vagy lassú lenne.Szóval egyrészt tisztában vagyok vele, hogy twrp-vel root + guyver kernel kombóval jobb lenne, de nem tudom mennyivel, érdemes-e nekiállni az elejétől legyalulni mindent, újra belakni miflashel flashelni stb, tehát egy jól belakott gyári rendszerről nekiállni az egésznek, mert eddig mindig rootoltam a telefonjaimat, de eddig még nem futottam bele olyanba amiért szükséges lenne...
A hivatalos BL nyitást azért mindenképp megpróbálom hátha, mert az azért zavar hogy még gyári recoverym sincs, és ha esetleg bármi lenne a telefonnal gép nélkül nem tudnák kezdeni vele semmit.
Igazából ami miatt leginkább úgy vagyok vele most hogy jó ez jelenleg gyári keretek közt hogy az OTA frissítésekről nem szeretnék lemondani, főleg hogy jövőre jönne a 7-es droid rá...
Persze, olvastam itt a fórumban hogy megoldható zárt bl mellett is hogy minden maradjon, de nekem legjobb az lenne ha minden módosítás nélkül menne a dolog, szóval para nélül ahogy lejön a frissítés a telefonra a gyári frissítővel (és twrp-vel) minden menne. Nem tudom nyitott BL-nél mennyire más a helyzet.Én azért szeretem jobban amúgy ha mindent meg tudok oldani telefonról a recoveryvel, mert Linuxos vagyok Windowst csak a munkahelyemen használok otthon csak akkor ha más lehetőség nincs.
Bocs a kisregényért, bármilyen infót előre is köszi!
-
LantosBerry8
senior tag
-
-
beg
veterán
Mindeközben a nyitott bl-el 12.15 full rom zip-et letöltöttem, twrp-ben betallóztam és egy kávé szürcsölése mellett felment.
Re-root és kész.
Macerás, macerás a hivatalos nyitás, de csak egyszer. Később térül meg. Fastboot flash, problémamentes twrp, root, frissítés.
Se nem trehányság se nem szemétség, ezért van hivatalosan zárva a bl és ezért van a hivatalos útja a nyitásnak, hogy ne lehessen megkerülni.
-
tlala
addikt
6.12.15-re biztonságos frissítés TWRP-ből
Ha valaki küzd azzal, hogy a Xiaomi trehánysága és szemétsége miatt nem tudja nyitni a bootloadert, ezért zárt bootloader mellett kénytelen használni a TWRP-t, innen letöltheti az általam módosított 12.15-ös frissítőfájlt.
A módosítás lényege, hogy kivettem belőle a Xiaomi által újabban mókolt bootfájlt, ami használhatatlanná teszi a telót zárt bootloader mellett, ha az ember gyanútlanul ráengedi az aktuális recovery (zip) ROM-ot TWRP-ből.
Ezzel a zip-pel a frissítés TWRP-ből telepítéssel biztonsággal elvégezhető. -
tlala
addikt
válasz
bloggiold #4235 üzenetére
"Nyuszis" (fastboot) módból EDL-be (sötét képernyő, villogó piros LED) billentéshez használd ezt a leírást.
-
beg
veterán
válasz
Anonymus23 #4255 üzenetére
Keményebb, de nem vajpuha. Cipőtalp betéthez tudnám hasonlítani
Nekem nagyon bejön, de mint mondtam az oldalsó gombok kivágása lehetne jobb, mert az viszont nehézkes. Eddig egy Kenzo szilikon tok volt rajta, ahhoz képest mintha rá öntötték volna, meg nem csúszik mint az olajos hal. -
beg
veterán
válasz
huliganboy #4250 üzenetére
Kanapé textilbőr merev műanyag házon. Nem full kemény, picit hajol, de nagyon jó stabilitása van. Az oldalsó kivágás miatt a bekapcs és a hangerő gomb kicsit nehézkesen nyomható, de ez az össz negatívuma. Fogása tetszik, nem csúszik, kellemes meleg.
Azt hittem puhább, de kellemes meglepetés volt. -
válasz
konigjanos #4246 üzenetére
Root nem kell hozzá de TWRP az igen, mivel ez egy TWRP alól telepíthető zip
-
beg
veterán
Megjött a lenuo tok. Igényes dobozban, méretileg tökéletes, minden kivágás a helyén van ahogy a promóképeken is látszik.
Észt postával küldték, ajánlott követhető küldeményként.
Részemről ajánlott. -
boat76
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, hogy a gmail megjelenítse az érkező leveleket? Már mindenféle engedélyt megadtam neki, de nincs változás. -
konigjanos
senior tag
válasz
DroiDMester #4241 üzenetére
csak root és twrp megoldással megy fel? még szűz a telefonom, mindössze bl nyitási lehetőséget kaptam.
-
beg
veterán
válasz
LantosBerry8 #4242 üzenetére
2.2 dollár, max 60 nap után visszakapod vagy előbb ha mégsem jó.
Ali customer support ebből a szempontból jónak mondható.
-
MiUi-FPC-v1.9.zip kell neked!
-
beg
veterán
Átlátszó szilikon tok, elvileg a mi méretünkben: [link]
-
battag
aktív tag
válasz
DroiDMester #4234 üzenetére
Szia!
Egy linket kérlek posztolja a ehhez a kernelhez!
Köszönettel: BattaG
-
LantosBerry8
senior tag
-
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
Tudtok ajánlani a Note3hoz olyan headsettet ami legalább BH 4.0 vagy jobb?
Nagy az akku ideje és nem agybadugós?
És most kapható Magyarországon... -
válasz
huliganboy #4232 üzenetére
Én mióta rátaláltam, (én írtam erről a KERNEL-ről itt a fórumba elsőnek) azóta csak ezt használom(jó közben 1-2.napig kipróbáltam más kerneleket is) tökéletesen működik bármilyen MiUi rommal(de azóta már van CM alapú és már 7.es Droidhoz való is) ami Marshmallow alapú! Én már végig próbáltam az összes verzióval stabil, developer, eu.multi minddel szépen ment!
Nyugodtan tedd fel a legutolsó 1.9 es verzió is nagyon jó és még a behangolása is könnyebb lett(alapon is jó) de belehet lőni hogy (MÉG)kevésbé egye az aksit, és még így is baromi gyors marad!
-
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #4232 üzenetére
Szerintem nincs, én multi ROM alatt használom.
-
huliganboy
addikt
MIUI 8.1 stable esetén használ valaki guyver kernelt? Van jelentősége milyen ROM alá teszem?
Illetve aki MIcloud mentést használ... egészséges ezt visszapakolni? Esetleg választható, hogy mi legyen visszaállítva?
-
bloggiold
tag
válasz
DroiDMester #4213 üzenetére
trebrona : ezt én is mondtam és több helyen is írták, nem lehet EDL módba tenni, sem gombkombinációval, sem fastboot módból paranccsal az új global rom verziókat (kiskapu bezár).Az eszközt meg nem lehet hozzádni, próbálja később ..... miatt, ergo a bl így nem lehet nyitni.
-
Oldman2
nagyúr
Global Dev 12.15 -öt tenném fel (EU romról váltok vissza), de állandóan azt kapom, hogyŰ:
Zip signature verification failed!
Ne akarom vakon kikapcsolni az ellenőrzést, ezért kérdem, hogy md5sum -ot honnan tudok letölteni a zip-hez?
-
Nem találkoztam még olyannal, hogy kevés lett volna a ram, és bezárt volna alkalmazásokat. De mivel nem játszom, ezért nem is hiszem, hogy ez előfordulna. Játékok zabálnak annyi ramot, amikor a 3GB multitaskingra már kevés lehet. De minek multitaskolna valaki játék közben? A P2-vel meg minek játszana valaki, elég gyengus, a 650-ből kábé 50%-kal erősebb VGÁ-ban.
Ami miatt érdemes lehet elgondolkodni a P2-n, az a kijelző. Az RN3P kijelzője elég középszerű. Nem katasztrófa, de olyan 60ezer forintos.
-
-
tybsen
addikt
Sziasztok, Lenovo p2 es Redmi Note 3 pro kozott vacilalok. A lenovo nagyobb akksi, 4 GB ram, amoled, jobb anyagminoseg - a RN3 viszont hasonlo tudasu, de csak 65 ezerbe kerul, szemben a lenovo 93 ezres araval (ahol en vennem a gari miatt, ott 105 ezer, igy meg nagyobb a kulonbseg). Azert ez nagyon csabito, illetve kamera is jobb elvileg.
Kerdes: mivel eleg sok minden olvashato, talan sok user error is a topikban: ha csak egy szimplan stabil, gyors, megbizhato (beleertve telefonalas minosege, stabil wifi, stb) telefon kell jo akksival es elfogadhato kameraval, akkor ezt siman hozza a Redmi Note? Eros multitasking fontos, h ne akadozzon. Csak egy problemamentes cuccot szeretnék, ami mukodik.
nem kunlodni, hogy minden nap uj problema van (sok xiaomi topikbol ez jon le - olvastam osszefoglalokat, szoval latom, h ez sokszor romolgatasok miatt is van, stb).
Gondolom normal hasznalattol a haz sem hajlik/horpad be, erre is volt pelda mar itt.
Szoval mennyire megbizhato a cucc normal felhasznalas eseten ez lenne a kerdes. Koszi szepen!
-
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #4203 üzenetére
Na, kész lett.
Alapvetően ezt a leírást használtam.
A különbségeket írom le, ha alapból nem menne.
Fastboot-tal ha nem menne a MiFlash, akkor EDL mode kell, leírás van hozzá a topicban.
Elöször a 20160830-as MiFlash-t tettem fel, ezzel nem akart menni (itt érdemes lehet újra feltenni a drivereket a programból, hátha, illetve felrakás után reboot a pc-t).
Amikor a MiFlashben Refreshre nyomsz, akkor számok és betűk helyett COM portot kell írnia, ahová a telefon csatlakozik. Ha nem így van, el se kezdd, mert hibát fog dobni. Illetve az Eszközkezelőben a portoknál látnod kell egy Qualcomm eszközt. Ennek a driverét megpróbálhatpd frissíteni azzal a fájllal, ami a XiaoMiFlash mappában (a MiFlash teszi fel, ahova installáltad), a Qualcomm mappában van, de valószínűleg ugyanaz lesz.
Ha nem megy a sima Flash-sel (nekem sem ment), akkor a Beta-t tedd fel (elötte leszedve a simát, és utána is reboot).
Ha a legújabb romot már feltetted, mint én, akkor nem csak az említett recovery fájlt kell kicserélni a romban amit fel fogsz rakni, hanem egy másikat is, e
szerint.
Nem tudom számít-e, de tegnap nekem USB3-as portról nem akart működni, ezért ma USB2-esről próbáltam, így igen. -
tlac
nagyúr
igen, én is megcsináltam ezt az összehasonlítást, ebből nekem egyedül az akksi fontos
meg a community rom, ami még érdekes lehet, viszont azt már most tudom, hogy előbb utóbb elkezdeném széthackelni a telefont és az rengetem időmet elvinnéa méret az egy jó kérdés, eddig minden iterációban egyre nagyobbak lettek a telefonjaim
most egy 5"-osom van, már kicsit az is kompromisszumosegy full hd-s redmi 3s lenne az igazi
-
viztelen
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet beállítani, hogy egy alkalmazás (esetemben a Pokemon Go) futása alatt ne aludjon el a kijelző fél percen belül?
Biztonság - egyéb engedélyek - pokemon go - minden engedélyezve
biztonság - akkumulátor - akumulátorkímélő kikapcsolva, alkalmazás akkumulátorkímélő - pokemon go - nincs korlátozás(úgy amúgy a Battery Go alkalmazással menne a zsebemben, hogy számolja a kilométereket, mert kézben tartani nem túl egészséges ebben a hidegben)
Redmi Note 3 Special Edition MIUI 8 Global 6.10.13 -as verzió
Előre is köszönöm a segítséget
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Miui 8 Global dev romnál melyik a legegyszerübb rootolási folyamat? TWRP-t is kell telepítenem? A root csak a camer api miatt szeretném megcsinálni. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Android szakmai topik
- Politika
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest