- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem eddig 3 volt a csúcs egymás mellett, de legalább 2 virkeres gép az több is járt nálam... Persze természetesen ingyenes reklámozós vackokkal, vagy feltört nod32-vel... Ez utóbbi egy időben nagy divat volt.
Tabea: Nincs ezzel gond, vicces amit csinálnak. A cooler botrány környékén Linus le is adta a cég vezetését, ami határozottan jót tett nekik. A zaklatás dolog viszont nekem nem volt meggyőző.
-
-
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Ami tekintve hogy kanadaiak még nagyobb teljesítmény
-
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Nekem azóta unszimpatikus(ak) mióta volt az a botrány a spéci talán 3090 hűtővel amit tesztelés után vissza kellett volna küldeniük, de eladták és utána meg csak süketeltek. Pedig volt pár érdekes videójuk, az ilyen eset elég rossz szájízt hagy maga után.
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Egyébként én értem, heti 7 vagy mennyi videót akarnak kirakni, a HW téma azért mostanra talán kicsit kifulladt, teljesen értem hogy elkezdenek ilyeneket is összerakni. Csak azért Linus is kicsit kezd mint eljátszott karakter elfáradni.
-
-
Az ilyen videókat elnézve azon szoktam gondolkodni, hogy ennyire kifogytak vajon az ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest