- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
DroiDMester #5797 üzenetére
Ez klassz!
Én köszönöm! -
grafnet
veterán
válasz
huliganboy #5798 üzenetére
Majd azért jelezz, hogy sikerült-e, még sosem próbáltam a második asztalt.
-
válasz
Viktor77 #5795 üzenetére
Ha MiFlash-el telepítesz Fastboot ROM-ot akkor NEM KITÖRÖLNI KELL a emmc_appsboot.mbn -t, HANEM KICSERÉLNI! a 6.10.13 dev romban találhatóra!
De minap csináltam egy könnyebb egyszerűbb megoldást ZCX TWRP telepítésre!
Bármilyen ROM ra telepíthető ÖNÁLLÓAN nem kell teljes ROM ot telepíteni és az adataid is megmaradnak!Letöltés itt => MiFlash_ZCX-TWRP_By_DroiDMester.zip
ugyan úgy kell telepíteni mint egy teljes Fastboot rom ot kicsomagolod beadod a mappát az MiFalsh proginak, telót EDL módba teszed és mehet a flash, kb 1.perc az egész művelet!
-
grafnet
veterán
válasz
huliganboy #5794 üzenetére
Off: ez izgalmas!
Gmail: csinálj második asztalt.
-
huliganboy
addikt
válasz
grafnet #5793 üzenetére
Kivizsgálják az ügyemet... Direkt kértem a postavezetőt, hogy nézzen utána, mert 30 nap múlva senki, főleg a kézbesítő nem fog emlékezni kinek adta oda. Tovább folyamatosan azt akarták, hogy a feladó kerestesse, de elmagyaráztam, hogy ki fogja a kinai tolmácsot fizetni!? nagy nehezen felvették a panaszomat... Ami furcsa, hogy a héten is kaptam több regisztrált csomagot, és mind a főpostán lett "kézbesítés regisztrálva" státuszba rakva, miközben én egy kis postához tartozom aminek más a száma is..
Nincs a listában a gmail
-
grafnet
veterán
válasz
huliganboy #5788 üzenetére
A gmail nem gyári és nem is rendszer app, mennie kéne.
Mi van a csomagoddal?
-
beg
veterán
Kínai újév miatt most ne várjon senki release-t
"From 21nd, Jan to 6th, Feb: All Global Beta ROM updates will be suspended.
On 7th, Feb: Global Beta ROM updates will be released as usual." -
Viktor77
titán
Feltenném a legújabb Global Stable-t.
Csak azt az emmc_appsboot.mbn-t fájlt kell törölnöm a mappájából?
Más dolgom nincs? -
huliganboy
addikt
Srácok gmailtlehet klónozni? vagy ez gyári appal nem megy?
Köszi!
-
T 1000
aktív tag
válasz
Headbang #5785 üzenetére
Lehúzod a hátulját, telefont beleteszed, rácsúsztatod a hátulját:
Alul úgy van kialakítva, hogy magától nem tud lecsúszni a hátulja. Belül oldalt van egy kis szalag, ez fixálja hogy ne lötyögjön.
b.barby: kb 1-1 mm-el növeli a telefon méretét. Szerintem egy 5,5"-os telefonnál ez nem oszt, nem szoroz, de az tény, hogy szögletesebb és jobban láthatóbb a tok, egy szilikon tokhoz képest.
-
beach head
senior tag
válasz
Anonymus23 #5761 üzenetére
Vásárlás: [link]
Megjött ma az átlátszó szilikon tok. A kivágások stimmelnek, a jacknél van problémám a dual hybrid fülessel, ami szintén ma jött meg. Kicsit lehetne ott nagyobb a kivágás. Illetve a gombokt nehezebb megnyomni így, de legalább nem csúszik ki a kezmből a telefon.
A dual hybridet felismerte egyből, nem kellett trükközni a bedugással. A számléptetés valamiért nem megy vele, de a többi funkciója műkszik de ezzel sem hallanak normálisan telefonálás közben.
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus23 #5769 üzenetére
Én mai napig nem kaptam emlékeztető e-mailt.
Ezt ők írták, úgyhogy holnap este meglesz. -
nat330
csendes tag
Sziasztok!
Ugy tunik van mar kemeny tok is kate-re, hatha valakit erdekel. -
pitju76
tag
Sziasztok. Két érdekes problémám van, global 7.1.12 beta.
1. A beszélgetés hangerő nem szabályozható egy bizonyos erősség alá, ily módon zavaróan hangos, 5 m-re is hallható. Ha kihangosítom, akkor pedig iszonyat hangos.
2. A telefonkönyvben nem látszanak a mentett számok, így hívást kezdeményezni sem lehet. Semmit nem állítottam, egyszer csak eltűnt.Valakinek volt már hasonló?
-
törölt tag
Egy kis érdekesség a Xiaomi háza tájáról. Csak nehogy csődbe menjen a kedvenc telefon márkánk.
-
törölt tag
Hálistennek jó időben rendeltem meg a telót. December 30-án kattintottam az akciós termékre és közel két hetet kellett várni rá. Pár nap múlva felemelték 80 ezerre de így is elkapkodták. /RBX/
-
grafnet
veterán
válasz
A napokban kellene érkeznie eus...-ékhoz:
"Csütörtök délután érkeznek be." -
baitsee23
őstag
válasz
Geekbuying?
-
beg
veterán
válasz
Kizárásos alapon akkor igen.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Honnan lehetne most ilyen telefont rendelni normális áron?
Eustock már hetek óta nincs, a többi magyar elég drága.
Marad a Goldway akkor már csak? -
duo
addikt
na win 10-es laptopon root recovery kész.mindent a leírás szerint csináltam. de rettentő sokáig bootol. normális ez? nem látom hogy ez bootloop lenne csak a pöttyök mennek. két perce.
szerk: megérkezett a kezdőképernyő
-
zsiz
őstag
Ha már szóba jöttek a tokok... Akinek van áttetsző szilikon tokja, az milyen? Víztiszta vagy inkább olyan sárgás-barnás? A többi tok nem tetszik, meg amúgy se szívesen takarnám el a telefont.
-
Ronam
addikt
Jött megint egy új tok.
-
tlac
nagyúr
ki lehet valahogy kapcsolni a frissítések jelzését?
az értesítesknél kinyomtam mindent, de így is jelez -
duo
addikt
bocsidee, Magnat, beg, köszi. a gueet additions sztem fent van, ahogy az usb ext.pack is, useremhez hozzaadtam az usb-t alapvetoen mindent lat csak edl modba nemnbillen hanem csak blanknscreen. nanilyen sosem volt velem. be is szartam picit. munkahelyi desktop kornyezetem ugyanilyen. tesomeknal van a gyerekeknek 2 win10es vas. ha máshogy nem majd ott. de még a jogosultsagokra ranezek virtualboxban. experiat, tesom regi defy+-at meg egy huaweit is gond nelkul romoltam. de igaz annak mar 5 eve. teljesen mas vilag volt. vagy csak ennyire elszoktam tole. (ekezetekert bocs, a redmirol irok)
-
Bocsidee
tag
-
duo
addikt
újraindítottam hosszan nyomva (nagyon)
utánanéztem nem mutat com porton semmilyen qualcomm eszközt
ilyen super lite win7-em van. virtualboxban. de fogalmam sincs hogy ezt a supportot kiszedték e belőle vagy sem.
adb driver fent van, a leírást követtem. a teló usb2.0-ba van dugva. mi lehet még a gond? -
duo
addikt
Oké. mikor edl módba váltottam akkor csak kifeketedett a kép. de nem villog a piros led. ilyenkor mi van?
fast bootba be tudok lépni mást nem próbáltam.
-
okiszPSX
tag
Sziasztok!
Van arra opció, hogy valaki megvegye EUSTOCK oldalról a telót nekem ezzel az "EU-s adószámmal olcsóbb" verzióval (természetesen akinek van céges opciója), persze privátban elintézzük a többit, vagy erre inkább ne apelláljak? Köszönöm
-
paolinho
őstag
válasz
LantosBerry8 #5724 üzenetére
De ez nem csak a KENZO-ra készül?
-
ptya
tag
Sziasztok!
Felmerült pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban, amire hátha tudtok megoldást (gugli kereséssel nem jutottam sokra)1) telefon rezgése hívásoknál baromi gyenge.. van bármi mód arra, hogy tuningolni lehessen az intenzitást? csak root-tal lehet?
2) ha telefon néma üzemmódban van és bedugom a fülesemet, akkor ez nem tud olyat, hogy minden hang bekapcsolva lesz? (tehát hallgatom a zenét és közben hallom az értesítést stb) ez nem gond csak kényelmes lenne..
3) ha telefonba zenét nyomok (spotify) és közben elindítok bármi más alkalmazást ami hangot adna ki (pl. clashroyale játék) akkor spotify megáll, hiába van kikapcsolva az utóbbi alkalmazás hangja.. eddig más telefonnál ezzel nem volt gondom
3+1) csengőhang és értesítés hangerőt nem lehet külön szabályozni? csengőhangnál jó lenne hallani, ha hívnak, de értesítésnél nem akarom, hogy minden üzenetnél a frász jöjjön rám
Köszi
-
grafnet
veterán
válasz
ttrolco #5730 üzenetére
1,5GB RAM: többet is elvesz, de ennyit mutat...
"Amit nem használsz RAM az fölöslegesen van benne a vasban..."
A MIUI ennyit eszik és pont (ezért kell mindig új telefont venned)!Kernel: rákeresel itt: Guyver v1.9 - többünknél kifejezetten jól szolgál. Bár az enyém néha meghülyül.
zRAM-ot passzolom.Kernel Adiutorral tudod húzni a SOC-ot.
-
ttrolco
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem lépdelni a teljesen testreszabott telefon felé a Katimmal...első lépésben engedélyt kértem a MI-től a bootloader-nyitásra.
Eztán root...és...
TÖbb kérdésem is van:
Kicsit aggaszt hogy alapból 1,5 gigát elvesz a MIUI a ram-ból...mit tudok ezellen tenni? CSak az új ROM jelenthet megoldást? vagy zram is barátom lehet?
Ki milyen kernel-t ajánlana a legújabb gyári miui-ra? jó lenne, ha több lovat tudnék kicsikarni a konfigurációból(tudom, real racinghez még felbontásból is vissza kell valamicskét venni a tökéletes konzol-élményhez...).
Hálám üldözne titeket -
duo
addikt
válasz
konigjanos #5716 üzenetére
Square Home2 launcher. brutális mennyire testreszabható. annyit kajál kb mint a miui launcher. 14 napos trial van. még tesztelem, de ha bejön marad és megveszem.
-
Csiszi.G.
csendes újonc
Szeretném megkérdezni, hogy olyat mint "Intelligens képernyő"-t nem tudok valahol bekapcsolni?
(Magyaránt azt szeretném valahol elérni, hogy addig amíg nézem a kijelzőt, az addig ne zárjon le!)
Köszi. -
LantosBerry8
senior tag
válasz
trebrona #5723 üzenetére
Nos! Mivel törölték a linkem, illetve a hozzá tartozó magyarázatot, így kénytelen vagyok kicsit körül írni a dolgot, hátha van köztünk olyan vállalkozó szellemű kollega, akit érdekelhet....
Magyar oldalról történt nemrég egy kezdeményezés, melynek révén hetente frissülő MIUI rom fog készülni a telefonunkhoz (hasonló elven, mint a xiaomi.eu féle multi romok - csak ez magyar....)
Most épp beta tesztelőket keresnek a projekthez, ha valakit érdekel, akkor egy kis google -s kereséssel hamar rá találhat, de privátban én is segítek...Remélem ez nem szúrja senki szemét....
-
trebrona
nagyúr
válasz
grafnet #5712 üzenetére
Szvsz nem kivitelezhető, még ha működne is, akkor sem lenne túl jó ötlet, hacsak nem rendelkezel deepflash kábellel. Nektek szerencsétek van, azonban már a Redmi3S-nél sem működik az "EDL-be billentés", nagy valószínűséggel a 4-es szériánál sem. Azaz, zárt bootloaderrel, ha valami gebasz van, nem tudnál mit kezdeni a telefonnal kábel nélkül, és akkor még nem beszéltünk a dm-verify-ról. Úgyhogy igen, a hivatalos bl nyitás a járható út, azonban ez már a global stable rommal is megoldható, ami nem régen jelent meg hozzá. Ha szerencséd van, eleve azzal kapod. Többit a topikjában, ha esetleg van még kérdés.
-
grafnet
veterán
válasz
DroiDMester #5720 üzenetére
Mint ahogyan az enyémen is átsiklottál?
Tudsz segíteni? -
-
beg
veterán
válasz
DroiDMester #5718 üzenetére
ÉRTJÜK capslock és egyéb indokolatlan formázás nélkül is
[link] Nézd vissza az utóbbi hsz-eket, szinte mindegyikben van és teljesen feleslegesen. Köszi. -
válasz
konigjanos #5716 üzenetére
Kinek mi jön be!
Sz.tem meg ocsmány, winfos csempe kinézet! PC.n is a legelső dolgom telepítés után SZÁMŰZNI az undorító csempés kinézetet!
-
moma
őstag
válasz
b.barby #5711 üzenetére
Hát ez egyre érdekesebb, nekem ilyen tényleg nincs! Ez, hogy lehet?
(hát, minden ilyen IT dolgot angolul szoktam. azért se rossz, mert legalább folyamatosan van egy kis angol inger. mondjuk most amúgy is munka miatt. meg azért is jó, mert probléma megoldáskor könnyebb neten keresni, mert tudom, hogy van angolul. na jó ennél a telónál pont nem
)
-
tmslevi
tag
A Lenuo PU tok megérkezett Aliról, Standard Shippinggel ideért 19 nap alatt.
Nem tökéletes, de jó lesz. Ahogy korábban említették, a hátsó kivágásban van 1-2 mm elcsúszás, és a tok egy kicsit púpos az ujjlemyomatolvasó alatt, meg a hangszórónál. Fogása kellemes, a célra megfelel. -
grafnet
veterán
válasz
DroiDMester #5679 üzenetére
Nem válasz, de tőled szeretném megkérdezni:
Adott egy Honor 4C 8 × 1200MHz, de Kernel Adiutor szerint csak az első 4 mag fut, a második 4-et nem engedi bekapcsolni még teljesítmény módban sem.
Ez hol lehet lekorlátozva?Elvileg gyári kernel, gyári ROM van rajta.
Köszi a választ!
-
grafnet
veterán
válasz
trebrona #5671 üzenetére
Egy kis OFF:
segítség kellene - egyenlőre elméletben: Redmi 4 Prime-ra Multi ROM-ot feltenni csak kínai dev flashelése és nyitott BL után lehetséges?
Nem lehet úgy, mint az RN3SE-t: zárt BL mellett a kicserélt recoveryvel egyből TWRP-t tenni?Köszönöm, nem akartam PÜ-t küldeni, hátha itt is kapok rá választ.
-
Magnat
veterán
válasz
#72487936 #5707 üzenetére
Én az akkuhasználat elemzése gombot megnyomva csak olyanokat látok, h fogyasztó alkalmazások bezárása, automatikus indítások megelőzése, elözményeket nem...
A sima akkuhasználatnál van ilyen, de nem az előzményeket kell balra húzni, hanem megnyomni az órát jobbra fent...
-
tmslevi
tag
Leszedtem a GPS fix alkalmazást a Play Áruházból. Most jónak tűnik, azonnal talál GPS-t, és az iránytű is elég pontos (5-10° eltérés).
-
b.barby
csendes tag
Igazából mindig az utolsó lapot tölti, de ha kihagytál az előző lapokon az úgy is marad. Rá kell szánni egy kis időt és bemappázni a dolgokat, illetve rendet rakni, azután nem lesz ilyen gond. A feleslegesen létre jött lapokat meg kikapcsolod. Ezt az opciót amit említettél nem ismerem lehet hogy van. Majd a jobban hozzáértő szakemberek megmondják
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest