- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
beach head #13375 üzenetére
Gyári töltőt, kábelt is lehet rendelni.
Nem lehet, hogy software-es problémád van? Egy factory reset...? -
baitsee23
őstag
válasz
csaba bacsi #13357 üzenetére
-
baitsee23
őstag
válasz
< CyberBob > #13354 üzenetére
Markovics Laci: +36203255413
-
baitsee23
őstag
-
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Srácok!
Hol van az a beállítás, amivel a hívó képét teljes képernyőssé lehet tenni? (multi stable 9.5.4.0)
-
baitsee23
őstag
válasz
beach head #13199 üzenetére
Én is ezen a ROM-on vagyok. Nekem minden ok, nem észlelek ilyen hibákat sem.
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
válasz
dzsordzs69 #13121 üzenetére
Valaki megmondaná, mi a cust és a substratum a TWRP wipe menüjében? Melyik, mit okoz?
-
baitsee23
őstag
válasz
huliganboy #13071 üzenetére
Nem tudjátok, hogy lehetne a Mi fiókot teljesen kitisztítani, mintha formáznánk?
Eu. romokat használok, most raktam fel a stabilt. A devvel is meg ezzel is már tiszta, újrahúzott rendszernél is ha bekapcsolom a naptár szinkronizálását a fiókkal, a naptár alkalmazás el kezd FC-zni. Amíg nem kapcsolom be a szinkronizálást addig nincs gond vele, de nyilván nem is szinkronizál. -
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Amióta a Yellow Pages bohóckodik, azóta a naptár alkalmazás is leáll nyitás után. Másnak nem? Eu. dev.
-
baitsee23
őstag
válasz
dzsordzs69 #12867 üzenetére
Ezt próbáltam én is sugallni.
-
baitsee23
őstag
válasz
dzsordzs69 #12860 üzenetére
A Red Wolfból rakd vissza a ZCX-et, ugyanúgy, mint a Red Wolfot!
Nem lehet, hogy az img van bezippielve, és csak ki kellene csomagolni, aztán képfájl telepítés...? -
baitsee23
őstag
válasz
dzsordzs69 #12850 üzenetére
Ha a Red Wolfot akarod feltenni, TWRP-ből is megy!
Telepítés / Képfájl telepítése. -
baitsee23
őstag
válasz
timbookedtwo #12636 üzenetére
Ha volt már, bocs, de már van 9-es stable multi (EU.) ROM is - ha valakit érdekel.
-
baitsee23
őstag
válasz
huliganboy #12604 üzenetére
Nem lehet, hogy az egyik alkalmazásod okozza? Nem hinném, hogy hardware, még ha több rommal is ez van. Próbálj meg visszaemlékezni, hogy nincs-e valami, amit azóta használsz, amióta a lassulász észleled!
-
baitsee23
őstag
válasz
< CyberBob > #12393 üzenetére
A ProShot nem rég akciós volt, én megvettem. Elég sokoldalú progi.
-
baitsee23
őstag
válasz
makoss #12272 üzenetére
Én multi romon csak ki-bekapcsolni tudom. Ha rootolt a telód, arra alkalmas browserrel (pl. Root Explorer) keresd meg a System mappát! Azon belül a Media/Audio/UI mappában vannak a rendszer-hangok. Valószínűleg, ha egy neked tetsző *.ogg file-t elnevezel Unlock.ogg-nak, és kicseréled, sikerrel jársz. De, ha nem, lehet, hogy itt kötsz ki újabb kérdésekkel, hogy hogy keltsd életre a telód.
-
baitsee23
őstag
Nagyon szép tiszta a beszédhívás hangminősége. Itt-ott azt látni, hogy megjelenik az LTE felirat mellett, hogy HD. Erre nem emlékszem, de néhány hete egyik napról a másikra olyan lett a telómon a hangminőség (Telenor, EU. DEV. ROM). De mivel bugosak voltak a romok akkoriban én is visszaálltam régebbire, és eltűnt a javulás. Később a javított frissítésekben sem tapaszaltam, és azóta sem. A Telenornál annyit mondtak, hogy már rég van náluk VoLTE, csak a telónak kell tudnia. Samsungos, rajfonos kollégáimnál megy is, és ezek szerint a nálunk is menne. Nem tudom, akkor mi lehetett.
Mivel akkor volt Mikulás, én azt hittem, valami meglepi, de csak néhány napig élvezhettem.
-
baitsee23
őstag
Nem hagynyugodni a VoLTE kérdés.
Erről mi a véleményetek:
[link]? -
baitsee23
őstag
Telenoros vagyok és multi romot használok. December elején - amikor az akkori developer romok bugosak voltak - azt tapasztaltam, hogy a telefonhívások hangminősége ugrott előre pár fényévet. Azt hittem, a Telenor bekapcsolta a VoLTE-t, de mivel a romok gázosak voltak visszaraktam egy novemberit, ami még jó volt. Na ettől kezdve még az új - javított - romokkal sem tapasztalom a javulást.
Más is tapasztalta? Tud valaki valamit? -
baitsee23
őstag
BUÉK! 🍻😀
-
baitsee23
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden tagnak! 🎄 😀
-
baitsee23
őstag
válasz
csaba bacsi #11969 üzenetére
Kipróbáltam.
Nekem blokkolja a Messengert, Facebookot és weboldalakat, amit nem kellene.
Nálad jó? -
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Igen.
A vaku körül a szilikon elvezeti a fényt, mint az optokábelekben. Igy a lencse felé is, ami fals fényt kap. Ha vakuval fotozol vedd le a tokot, vagy ne használj szilikon tokot . Én azon gondolkodtam, hogy szerzek olyat, amin nagyobb , ellipszis alaku a kivágás, és a vaku körül nincs semmi. Hátha úgy nem zavar be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest