- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
bloggiold #14287 üzenetére
Itt vettem, de sajnos nem jó, kicsit máshol vannak a csatlakozók. Hiába erőszakoltam meg, utána nem bootolt a telefon. Ahogy visszatettem a régit, ismét jó lett. Most fogok írni az eladónak, hogy ezzel akkor most mi van.
Most ezt néztem ki, de ez annyira nem olcsó. Egy kicsit most megtisztítottam és összenyomogattam az usb csatit és most jó, de vszínűleg csak idő kérdése és megint kilazul.
Na, azért lehet találni olcsóbban, csak kérdés, hogy az mennyire jó?
De ha van vkinek már bevált panelja, dobhatna egy linket. -
tahepa
senior tag
válasz
bloggiold #11768 üzenetére
User error? Amikor egy OTA frissítést elindít a készülék használója.....ebből hogy lesz szerinted user error ?
"Több millió embernek nincs gondja vele, de párbak mindig van."
Akkor most miért lett visszavonva a frissítés?
Igén mindenki hülye csak te vagy helikopter....ktommy91
Látom nem megy az egyszerű mondatok értelmezése...de ez nem a te hibád...a tanáraid nem álltak a helyzet magaslatán...
-
-
válasz
bloggiold #10469 üzenetére
Akkor ezeken a helyeken lévő informálódást, el is felejtheted, totál BAROMSÁG!
22.éve van Mobiltelefonom, és 22.éve csak és kizárólag éjjel töltöm mindegyiket este feldugom reggel leveszem. Minden nap töltöm ha 70-80% on van este akkor is feldugom, reggel 100% al szeretek elindulni itthonról, mert előre nem tudni hogy alakul az adott nap és nemszeretek azon parázni napközben hogy mikor és hogy töltsem fel ha esetleg nem bírná ki hazáig!
Soha egy telómba sem halt meg az aksi ez végett, hogy minden nap tölve lett és egész éjjel töltőn volt! És ez a QC2-3.töltéses mizéria is alaptalan. Többet ártasz a cuccaudnak ha a gyári 150.ft os kábelt használod hozzá meg a kacat 300.ft os gyári töltőt.
Hozzáteszem én SEMMIHEZ nem használom a gyári silány töltőt/kábelét, lehet pont ezért nem volt soha töltési és aksi gondom sem!
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bloggiold #9200 üzenetére
Azért nem akkora dolog ez. Gyári (Global_dev 6.10.13 MIUI8) állapotban sem merül 1-2% nál többet, de sokszor egész éjszaka után még mindig 100%-on van. Persze wifi / mobil net bekapcsolva, Skype, Viber, Gmail, Zoiper fut folyamatosan.
Itt egy korábbi kép (Zoiper ott még nem volt):
-
jUUh
addikt
válasz
bloggiold #9209 üzenetére
Persze, annak is megvan az előnye, az első Xiaomi telefonomon most is az fut. Nekem szimplán jobban bejönnek a custom romok, amiben nincsenek benne a MIUI apró hibái. Meg egyszerűen sokkal smoothabbnak érzek akármilyen romot, mint a MIUI-t. Bár majd azért a 9-es verzióra visszamegyek, ha nem is véglegesen, de remélem megér majd egy próbát
-
válasz
bloggiold #8195 üzenetére
Ha az ottani leírás szerint csináltam kaptam a 6.7.14 ROM telepítés után egy hatalmas BootLoop ot! pedig 2x próbáltam és Clean all opcióval telepítettem! de aztán kis gondolkodás után rájöttem mi lehet a gond!
Nem csinált telepítés közben magának Hard Reset-et, pedig a 2 telepítés más más Miflash progival volt csinálva, tehát az se lehet a gond! Telepítés után meg ugye már nem lehet Hard Resetet sehogy csinálni!
Szóval a lényeg mielőtt telepítenéd a 6.7.14 ROM ot közvetlen előtte kell a telóban egy gyári állapot vissza állítást csinálni, és ahogy resetelte magát a teló, már nem szabad hagyni hogy elinduljon a rendszer hanem nyomni folyamatosan a power gombot amíg ki nem kapcsol teljesen a teló! Ha van fenn TWRP akkor még könnyebb mert ott gyorsabb és egyszerűbb a HR -t megcsinálni!
Én a gyorsabb de bonyolultabb módszert választottam! a 6.7.14 telepítés után csak Bootloader módba fog indulni a teló innen át billentettem EDL -be majd a saját Miflash alól telepíthető TWRP -t feltettem TWRP be el lehet indulni ez után, és ott csinálni egy Hard Resetet ez után már indult rendesen a 6.7.14 es ROM, de itt jön a csavar ugye a TWRP feltétele kicseréli a recovery -t és a emmc_appsboot.mbn -t is, így pedig nem fog működni a hivatalos BootLoader nyitás, ezt vissza kell állítani a gyári 6.7.14 Rom ban lévőre!
Szóval ez így elég bonyolult megoldás(aki nem tudja ezeket hogy lehet megoldani), inkább a könnyebb utat válasszátok, hogy még a rom telepítés előtt nyomtok egy gyári állapot vissza állítást és ez után már nem engeditek elindulni a telót hanem egyből telepíteni EDL módban a 6.7.14 ROM ot! -
-
beg
veterán
válasz
bloggiold #4516 üzenetére
Én meg azt a förmedvényt nem tudnám elviselni. Ha ennyire védeni akarnám betekerném egy sálba, betenném egy dobozba és kifújnám purhabbal
Nekem nem kell extra védelem, csak ha koppan a sarka legyen esélye nem törni.
Hála az égnek most már van miből választani, mindenki vegyen olyat ami neki tetszik igény szerint. -
tlala
addikt
válasz
bloggiold #4235 üzenetére
"Nyuszis" (fastboot) módból EDL-be (sötét képernyő, villogó piros LED) billentéshez használd ezt a leírást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest