- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #8617 üzenetére
Köszi
-
Oldman2
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #8603 üzenetére
Köszi, ez számomra nagyon jó hír!
Tudnál egy linket adni egy valóban jól működő "KENZO ZCX TWRP"-re?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DroiDMester #7531 üzenetére
Próbáltam.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #7246 üzenetére
Nos, a kamera szinte teljes működésképtelensége miatt (bármelyik Camera appot tettem fel), visszaálltam a MIUI dev-re.
A LineageOS fejlődését élénk figyelemmel követem...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #7246 üzenetére
Rendben. Elkezdtem a logout-on egy "blogot" írni róla.
Egyelőre nem publikus.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #7242 üzenetére
Fent van, a gyári kamera alkalmazás nem megy, de más a Play áruházból letöltött kamera app simán elindult az ujjlenyomat olvasó gond nélkül megy (legutóbb nem ment).
A külön telepítendő root (addonsu-arm64-signed.zip) most települt, utána a Fejlesztői beállításokban aktiválható.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tmslevi #7232 üzenetére
Annyira azért ne nézz "kezdőnek"... lett a System is becsületesen Wipe -olva.
A letöltött zip pakkon egyelőre végrehajtottam a linkelt módosítást, 1-2 óra múlva kipróbálom így a telepítést, hacsak addig nem lesz újabb javaslat.
Az Internalt én sem töröltem, túl sok adat van rajta. Át szoktam nevezni a kritikus könyvtárakat és MOVE-olom az újonnan létrejött új mappákba a hasznos tartalmat.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #7230 üzenetére
Itt egy Hack, ami ezt a problémát átmenetileg megoldja. Kérdés hogy a későbbi update-ek hogyan fognak így lezajlani?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tmslevi #7229 üzenetére
Kipróbáltam (volna) a LOS 14.1-et ez alapján, de ezt az üzenetet kapom a lineage-14.1-20170222-nightly-kenzo-signed.zip telepítésekor:
E3004: This package is for device: kenzo; this device is kate
Mit néztem be?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
famokus #5198 üzenetére
Ha utánaolvasol egy kicsit (itt, a régebbi hozzászólásban), láthatod, hogy pár napja én is így jártam.
A HOGYAN-t szerintem szépen összeírtam, azóta már megismételtem és ismét sikerült. Jelenleg zárt a BL-em, de van root és OTA-n jött a 7.1.5 -ös frissítés is.
Igaz nem tettem fel... szeretem inkább TWRP alól én magam frissíteni.
De ment az is gond nélkül.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DroiDMester #5054 üzenetére
Az AIDA64 szerint:
Gyártó: Goodix
Modell: FPA Goodix_FP_N.zip -et feltéve sem akar menni.
(Cache/Dalwik törlés megvolt)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
redricecover #3847 üzenetére
dup
-
Oldman2
nagyúr
Sikeresen feltettem a LineageOS 14.1-et, valamint a CM14.1_firmware_kate_26.11.2016.zip -et is, de az Ujjlenyomatolvasó nem megy.
Mit csinálok rosszul, vagy mit felejtettem még el?
-
Oldman2
nagyúr
Egy kicsit hosszabb lesz a bevezetőm, de így egyben látható a "projektem" és annak eredménye...
Kiindulásként a hivatalosan nyitott Bootloaderem nemrég lezárt egy CM telepítési próbálkozást követően (de egyelőre ez Custom ROM amúgy is erősen átalakulóban van).
Szóval, belevágtam grafnet kolléga szösszenetébe (ez úton is köszönet érte!), kiindulva a 6.10.13-as Global Developer ROM-al.
Felment gond nélkül, lett ismét ZCX TWRP és Root is. Azonban istennek nem tudtam frissíteni semmilyen módon.
Négy vagy öt alkalommal is feltettem, mindenféle addig ismert bűbájt kipróbáltam, de bootloop lett minden Update kísérlet eredménye.Mivel simán újra tudtam tenni az EDL módba helyezett telót a fenti leírás szerint, nincs mit veszteni alapon kipróbáltam a legfrissebb 6.12.29 Global Dev Fastboot ROM-mal is a fentieket, az alábbi kiegészítésekkel:
Kicseréltem a 6.12.29-ben a recovery.img -et a ZCX TWRP Recovery-re és az emmc_appsboot.mbn állományt a 6.10.13 -as Fatboot ROM-ban lévőre, valamint (ez lehet hogy nem lényeges), a TWRP saját Rootolási megoldását aktiváltam, ami a SuperSU-2.76 -ot teszi fel.
Utóbbi a Play Áruházból később frissítve lett a jelenlegi aktuális 2.79-esre.Egyelőre megy minden szépen, a következő Update megjelenése lesz a "főpróba", közben DroidMester útmutatása szerint lehet hogy meg lesz a megoldás.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #4515 üzenetére
Csókoltatom a kínai fejlesztőket...
Az EDL módban történt Fastboot ROM újratelepítést követően természetesen visszazárt a teló, a Régió csak és kizárólag Kínai, semmi más nem választható.
Az Unlock természetesen nem megy, "Sorry, your application has been rejected." üzenet az összes amit elérek a Mi Unlock oldalon.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #4514 üzenetére
A szívatás csak összejött, mert a ZCX TWRP nem indul el, Fastboot-ból történő újratelepítés után sem...
Az "Alien fej" bejön, de onnan sehova tovább.
Most töltök egy Kate Fastboot ROM-ot.
Ez meg gondolom vissza fogja zárni a Bootloader-t...
:-( -
Oldman2
nagyúr
Egy kicsit megszívattam magam (bár backup van)...
CM 14.1 első telepítés után "Az Android indításához írja be jelszavát" képernyőt kapok.
Bármit írok be (garantáltan helyesen), nem lép tovább. Mit kellene itt pontosan megadnom?
Két Google fiókot használok, a MIUI képernyővédő jelszavát és a CM fiókom jelszavát is próbáltam.
-
-
Oldman2
nagyúr
Global Dev 12.15 -öt tenném fel (EU romról váltok vissza), de állandóan azt kapom, hogyŰ:
Zip signature verification failed!
Ne akarom vakon kikapcsolni az ellenőrzést, ezért kérdem, hogy md5sum -ot honnan tudok letölteni a zip-hez?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
redricecover #3836 üzenetére
Engem érdekel minden ami CM, elsőként egy pontos URL-t please...
:-)Anno még Samsung Galay 1-2 "koromban" bedolgoztam én is a honosításba rendesen.
-
Oldman2
nagyúr
A Füles "mizériához" kapcsolódóan ezt az észrevételt szerintem beletehetnénk, nálam teljesen megoldotta a problémát egy előtte "problémás" Sennheiser MX 170 típusú fülhallgatóval.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
grafnet #2906 üzenetére
Érdekes a jelenség...
Amikor ezt írták, kipróbáltam de nem ment.
Most megnéztem ismét, ha az első akadásig betolom és várok min. 4-5 mp-et mielőtt benyomom tövig, akkor jó. Ha korábban tolom be, akkor nem jó.
De legalább ez is kiderült most!
Egy Sennheiser MX 170-ről van szó.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DroiDMester #2565 üzenetére
Köszi!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DroiDMester #2555 üzenetére
Tegnap frissült a Guyver Kernel
És ez most akkor milyen verzió? 1.5 vagy 1.6?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
< CyberBob > #1600 üzenetére
A fülest "félig", azaz első ütközésig benyomva az Értesítő sávban megjelenik a Headset ikonja. A füles megszólal. Várok 2-3 mp-et, majd benyomom kattanásig. Az ikon eltűnik, a füles elhallgat, a teló hangszóró szól tovább, mintha kihúztam volna a fülest.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
baitsee23 #1305 üzenetére
Én most szembesültem ezzel a tulajdonsággal, konkrétan hogy egy nemrég vásárolt Sennheiser fülest nem tudok a Kate-n használni.
A csatlakozó aljzat "nem kompatibilis" a füles 3,5" dugójával. Pontosabban ahhoz, hogy szóljon, csak kb. fél mm-t szabad bedugnom, ha teljesen bedugom, a teló hangszórója szól tovább. Így meg állandóan kiesik, a csatlakozó, mert így nincs "fizikai zárolás".
Tudom, vegyek olyat ami kompatibilis), de manapság gyakorlatilag csak agybadugós fülesek kaphatók, amit a fülem szerkezete nem bír, munkavédelmi füldugót sem tudtam legutóbb betenni.
Szóval, eljutottam oda, hogy vennék egy Bluetooth-os fülest (ezen ugyebár nincs Jack csatlakoztatási kényszer, de hagyományos kellene, nem agybadugós ha egyáltalán létezik ilyen).
Esetleg valami bevált, konkrét típust tudnátok-e ajánlani?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vampire17 #981 üzenetére
Tőlem ez származik az észrevétel...
A Kezdeti Beállítások alatt nyelvként angol angolt választva, kiválasztható volt a Hungary locale.
Már az éles rendszer alatt a nyelvet átállítottam Magyar-ra, a Régió megmaradt Magyarország-nak.
Átállítva a nyelvet English (United Kingdom) -ra, a Region-t Hungary (system)-ről átállítottam Germany-re.
(A háttérben megbúvó hibát sejteti, hogy nincs semmilyen English region a lehetőségek között!)
Szóval English+Germany
Akkor most visszafelé:
Language & input: Magyar
Régió: Magyarország (a régiók rendezettsége helytelenül, vélhetően az angol eredeti alapján történik, mert a sorrend itt ilyen: Görög, Horvát, Magyar, Olasz (Gr, Ho, Hu, It)Szóval megy ez, csak vélhetően abban az esetben, ha a Kezdeti Beállításokban nyelvnek Magyart választunk, valami olyan állapotba kerül a rendszer, hogy "eltűnik" a Magyarország régió.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Anonymus23 #700 üzenetére
Ez az eladott 1000 darab azt jelzi, hogy van rá jócskán igény, szerintem gyorsan meg fog ez a "Kati mizéria" oldódni!
-
Oldman2
nagyúr
"Eustock féle" Használati útmutató a Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition (Kate) verzióhoz.
Egyéb Kézikönyvek is tölthetőek innen...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Batistuta87 #524 üzenetére
Persze értem én, de mindig lesz olyan aki "épp nem volt netközelben" és lemaradt a korai, időben történt rendelésről.
Ezen "vásárlók" majdani számossága ami kérdés számomra.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Batistuta87 #520 üzenetére
Ugyan mekkora készletük lehet? Hányan nem kapnak végül a megrendelők közül?
Biztos ami biztos, rendeltem egyet én is az előbb...
-
Oldman2
nagyúr
Redmi Note 3 Pro International Version 2.5D 9H Tempered Glass Screen Protector Screen Guard
3,99$ (sajna a postaköltség itt is brutál)
ASLING TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi NOTE 3 / 3 Pro - SILVER
Ez meg a hozzászólások szerint jó Kate-re (ha igazat mondanak).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Bocsidee #420 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
A GeekBuying.com -tól nemrég jött egy értesítés, miszerint van Gold színű International version a Spanyol lerakatban!
-
Oldman2
nagyúr
Ma rendeltem kettőt, 660 HUF-ot "zárolt" a bank.
-
Oldman2
nagyúr
Bootloader nyitás téma:
Rövidesen "Kate tulajdonossá" válok én is, és mint azt olvasom, a Bootloader nyitás hosszabb időt is igénybe vehet.
Elindíthatom-e a folyamatot már most, amikor még meg sincs a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest