- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
-
grafnet
veterán
válasz
DroiDMester #2478 üzenetére
Te mivel gyomlálsz?
-
Potrien
senior tag
nem volt 54000-a héten rendeltünk onnan egyet a páromnak(arany szín)
Beg szaktárs leírása benne van az összefoglalóban,de kitallózom.
Global stable-ről átváltás global dev-re:
Letöltöd a global dev zipet (Version: 6.10.13 vagy 6.11.3)
Bemész a telefonon az updater-be (alkalmazások között is megtalálod), jobb felül 3 pötty, felülről a második a rom tallózás.
Betallózod, vársz, örülsz.
Erősen javasolt mindezt egy factory reset után megtenni! Ehhez nem kell sem root, sem nyitott bl, sem custom recovery, sem hókuszpókusz.Ezúton is köszönöm neki az áldozatos munkáját
tehát elvileg ennyi az egész .
de ha valamit rosszul írtam kérlek javítsatok ki. -
grafnet
veterán
- Ezt majd, ha megérkezik megmondod. (Szerintem jó esély van rá, bár én inkább eus...eu-t preferálom.)
- Ha GLOBAL DEV-vel kapjátok, akkor igen, de nincs 100%-os magyar nyelvtudása. Csak 97%!
Ha GLOBAL STABLE-val jön, akkor sincs gond, bár az egy kukkot sem tud magyarul. DEV-re hamar lehet cserélni, s akkor már fog tudni. Egyébként, meg kérdezd meg, hogy mivel küldik...
- A fentiek alapján vagy kell vagy nem kell. -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Összefoglalóban szereplő Aliexpress linkről ha arany színben rendelem az ajánlott szállítási módon akkor kb jól számoltam hogy ennyiből itt van a telefon mint a képen (295Ft-tal számoltam)???
Magyar nyelv, menü hogy lesz rajta? A leírásban a nyelvi menüben sem látom a magyar nyelvet... Asszonynak lesz így kötelező a FULL 100% magyar
Eustock-ban épp nincs raktáron, ott 100% magyart írnak, igaz kb 10eFt-tal drágább.
Rom csere kell a magyar nyelvhez?
Előre is köszönöm!!!
-
Ronam
addikt
válasz
grafnet #2477 üzenetére
Nekem Resurrection Remix van fenn (CM7.1 közel sem volt annyira stabil, mint azt állították), azt nem igazán kell gyomlálni
. Mikor MIUI-t használtam csak pár alkalmazást töröltem (Facebook, WP Carousel stb).
(#2478) DroiDMester: Köszi, teszünk vele egy próbát. Én eddig minden ROM-hoz Radon-t használtam, de akkor lehet feldobjuk mellé a Guyver-t, majd kiderül mit tud.
-
grafnet
veterán
válasz
betyarr #2479 üzenetére
A MIUIHU ROM-ot tették fel, mert az eddigi telefonokhoz nem volt gyárilag magyar nyelv! (És ugye előírások szerint azzal kell forgalomba hozniuk.)
Már fut a Crowdin (ha jól írtam) Projekt, ezért már van a gyári sw-ben magyar nyelv. Így, nem kell "mókolni".
Úgyhogy a "sallang" ezért van, nem a MM miatt. -
Igen én 1 hete azt használom, a 11.10.es verziót(10.napja van meg a teló) szóval nálam nem sokáig volt fenn a Global Developer, bár sok gond nem volt azzal sem!
itt belinkeltem róla egy kis antutu tesztet is a Radon KERNEL társaságában!
Tegnap reggel ugye kijött a Friss 11.17. es multi. amit fel is tettem és ez is tökéletesen teszi a dolgát! De vissza tértem a Guyver Kernel v1.6-UV hez ez mérföldekkel jobb mint azok a kernelek amiket kipróbáltam!
És STOCK értékekre vissza véve egy kis finomítással csodálatosan, jég hidegen és vaj simán fut!
És egy kis AntuTu vissza fogott stock értékekkel!
-
beg
veterán
válasz
betyarr #2474 üzenetére
Nem. Ők hivatalos xiaomi rommal árulják, global dev. Ez hetente frissül. A fagyasztáshoz root kell. Nem biztos, hogy másnak is kacat, nekem google film/könyv, mi cuccok stb. vannak fagyasztva. Szóval a gyomlálás abszolút opcionális és szubjektív. Kínai appoktól mentes a gyári rom.
-
Ronam
addikt
Multi ROM-ot használ valaki? Jött a családba még egy RN3Pro, és most azon filózok, hogy Multi vagy Resurrection Remix menjen-e rá (előbbit még nem próbáltam).
-
doki13
aktív tag
Ezt nem irja sehol
-
doki13
aktív tag
Kikapcsolva ébreszt a telefon,tudja valaki?
-
arnd
senior tag
Teljesen lemerítettem (kikapcsolt), 4 óra 27 perc volt a feltöltés, 4012mAh-t számolt a kis vacak mérő.
A töltési áram nem ment feljebb mint 1A. Persze lehet, hogy volt pár csúcs áram, de nem figyeltem folyamatosan. Max rárakok egy söntel/szkóppal adat gyűjtést, akkor kiderül, hogy van e nagyobb áram.Mondjuk ez annyira azért már nem zavaró, egy esti feltöltésre oks.
De az első feltöltésnél, valami 5 óra 40 percet írt, hogy várhatóan ennyi ideig fog tartani... pedig volt benne 15% környékén. -
betyarr
veterán
hát ma délután megint begolyózott a note 2,úgyhogy váltok "katira".
néhány kérdés:1. eustock gondolom magyar nyelvvel árulja a telókat(?)beezető elolvasva....
2. vannak sallang appok,amiket érdemes gyomlálni?
3. ota van?
4. mik a gyermekbetegségei az rn3pro katinak?
5. tudtok jelenleg ingyen szállításos kupont hozzájuk?
6. mi van ha a teló totál kifagy és nem lehet kikapcsolni sem?anno akku ki-be megoldotta,de ugye itt ilyet nem lehet. -
beg
veterán
válasz
< CyberBob > #2459 üzenetére
Fagyasztható, törölhető.
-
Ronam
addikt
válasz
< CyberBob > #2459 üzenetére
Szerintem az törölhető alkalmazás, legalábbis nekem úgy rémlik, hogy elsők között volt amit töröltem MIUI-n.
-
< CyberBob >
őstag
Ez a Wallpaper Carousel tényleg csak engem szórakoztat?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
< CyberBob > #2456 üzenetére
szerintem, ha olyan helyen tartózkodsz, ahol elérhető az a hálózat, akkor a telefon automatice azt fogja használni
-
< CyberBob >
őstag
válasz
LantosBerry8 #2454 üzenetére
Nagyon jó. Már csak az a kérdés, hogy a Telenort kérni kell vagy automatikusan beállítják.
-
Silenzio
addikt
Fel akartam tenni a 6.11-es romot, de nem engedi, ezt írja ki: "The ROM is in Beta testing, make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account." Mi a teendő?
És az milyen már, hogy nyomok egy update keresést, nem talál semmit, rányomok az update gombra, egy teljes órán át tölt le valamit, rányomok, reboot now, frissít, majd restart után ugyanaz a 6.10.13-as Beta rom fogad, mint előtte?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
< CyberBob > #2449 üzenetére
[link]elvileg igen
-
Surda-
őstag
válasz
betyarr #2452 üzenetére
Közepes,xiamiau nem sokat fejlődött ezen a téren az utóbbi pár évben.
A redmi 3am még ennél is jobbakat lőtt egyébként.
Azt tapasztaltam,hogy a HDR jót tesz a képeknek és nagyon kell ügyelni egy természetesnek tűnő dologra (ami talán mégsem mindig annyira az), ,hogy ne remegjen a kéz.
Szerintem sokaknál beltérben egyszerűen arról van szó,hogy nem tartják elég stabilan a telefont erre az 1mp-re. Én is így vagyok vele olykor, ha csak kattintgatok és nem figyelek,több az életlen. -
válasz
csaba bacsi #2448 üzenetére
és cinema 4k app is?
-
válasz
csaba bacsi #2448 üzenetére
Van DNG raw támogatás?
-
< CyberBob >
őstag
Nektek is előjön a Wallpaper Carousel alkalmazás? Hiába zárom be az akkumulátor "lehűtéssel" mégis naponta többször is előjön. Elvileg a zárképernyő háttérképeit váltogatná, de nincs beállítva. Hogy lehetne megszabadulni tőle?
Más: most olvastam, hogy a Telenornál már indul az LTE-A 4G+. Ez a telefon tud ilyet?
-
csaba bacsi
tag
A kamerával kapcsolatosan:
Megy a camera2api, jó az AZ kamera app, illetve most próbálgatom az OPEN kamera apk-t.
A gyári szerintem gyenge.
Ma lesz szülinapi buli, betesztelem a fotót és a videot 😎🤓 -
Surda-
őstag
-
grafnet
veterán
válasz
betyarr #2432 üzenetére
Sok fényben jó képeket csinál!
Beltérben egyáltalán nem csinál szép képeket. Elmosódott, életlen hiába az arcfelismerő.Ezek a megállapítások az automata beállításra vonatkozik.
Ha, lesz majd időm neki látok kipróbálom a beállításokat.
Madgie kolléga (mások is természetesen) korábban linkelt pár képet - keress rá.
A 13 mpx vs. 16 mpx annyira nem érződik.Nem kamera, SOT-ban ég és föld!
Az RN2-m ritkán érte el a 2,5 órát. Most 50%-on vagyok és majd 3 óra! Igaz, ma hétvége van, de tegnap munkanap volt. Simán elég lesz hétfőn reggel tölteni. -
arnd
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2440 üzenetére
Köszönöm!
-
LantosBerry8
senior tag
-
arnd
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2412 üzenetére
Linkeket tudnál hozzá adni? Lehet, hogy volt már, de nagy a hozzászólás termés, és nem találom...
-
Magnat
veterán
válasz
< CyberBob > #2436 üzenetére
Ott nekem is jó.
Más téma, olyan Xiaomi kompatibilis fülest tud vki, aminek derékszögű a dugója? Van egy Youthom, az pont ezért lett kontaktos - mármint, h nem ilyen és meg is tört a zsebemben.
-
LantosBerry8
senior tag
eBay, AliExpress....
-
doki13
aktív tag
Pistont hol lehet venni,mondjuk olcson?
-
Magnat
veterán
válasz
< CyberBob > #2425 üzenetére
Szia,
Használsz olyan widgetet, ami kijelzi az ébresztést?
-
n@p@lm
őstag
Köszönöm ismételten a fülhallgatós válaszokat!
Még egy
Fényképek mennyire vállalhatóak?
Nem kiállításra szánnám őket -
paolinho
őstag
válasz
LantosBerry8 #2423 üzenetére
Ezt az ujjlenyomat olvasó problémát nem látom át igazán. Én a 11.3-ast használom, abban hibátlanul teszi a dolgát. A 11.10 és a 11.17 pedig ennek hibája miatt nem lett kiadva. Hát mi történt két hét alatt? Elb.szta valaki?
-
salieri.
őstag
Víztiszta szilikontokot talált már valaki hozzá esetleg?
-
ALgore2
tag
Akkor meg is válaszoltad az eredeti kérdést huliganboynak!
"Itt másik telefonszámot kellene megadni?"
Én úgy értettem, hogy nem tudja módosítani a számot és ezért nem ismeri fel neki a párosítást!
Hozzáteszem, nekem sincs recovery phone!
Viszont mindenről van mentésem,mindig! -
< CyberBob >
őstag
Pár személyes tapasztalat:
Ébresztés hibátlan, teljesen pontos.
Fülhallgató Pioneer: először csak félig kell bedugni majd tovább és így jó, Sony mikrofonos fejhallgató: simán bedugom és jó. Szerintem ez valami szoftveres macera.
Töltés gyári töltővel kb. 2 óra alatt megvan bár elég szépen melegszik a töltő.
Kevesebb piszkálással 4 nap, többel 3 nap után 20%-on teszem töltőre (1 sim). Wifi és Skype / Gmail folyamatosan megy. Ami eszi az akkut az a kijelző. -
grafnet
veterán
válasz
LantosBerry8 #2421 üzenetére
Mit jelent, hogy problémás?
Minden nap használom nincs baja, pikk-pakk nyit.
Tegnap előtt éjjel újra kellett raknom, mert a mentést nem engedte feloldani. Erre van megoldás, már az összefoglalóba is bekerült. -
LantosBerry8
senior tag
Elsősorban azokat kérdezném, akik a legutóbbi multi romot használják...
Abban a romban is problémás az ujjlenyomat olvasó?
- csak mert a global romot azért nem adták ki elvileg... - a multi meg arra épül -
betyarr
veterán
válasz
huliganboy #2415 üzenetére
ha már döntésileg rendelés közelbe érek,akkor mindenképp rád írok és megbeszélünk egy időpontot.egyelőre még működik a note 2 (leszámítva azt a hibás sávot keresztben),de ha megint elkezd szellem taccsolni,akkor valószínű,hogy váltok.megfordult bennem még az is,hogy csak a panelt cseréltetem ki,mert az rn2 nekem abszolút bejön,de még átgondolom a dolgot.
mindenesetre maximálisan köszönöm a felajánlást és ki is használom majd,ha sor kerül a dologra -
ALgore2
tag
válasz
huliganboy #2418 üzenetére
A beállítások /fiókok/mi fiókban hozzá van rendelve a 12 éves számod, a néhány napos RN3P SE-hez?
-
huliganboy
addikt
válasz
ALgore2 #2416 üzenetére
Egy számom van vagy 12 éve, kb 2-3 éve használom MI fiókot, de nem fogadja el a számom...
Bootloader esetén hát ez nem volt 3-21 nap
Hajnali 4:09 kor kaptam a meg erősítő kódot, 4:20-kor meg ezt az SMS-t. Kicsit gyors kínaiak
(#2417) Halihólaci rossz a link, de gondolom neked is ugyan az. Az ujlenyomatolvasónál tényleg kicsit, de azért engem picit jobban zavar, hogy lent nem ér fel teljesen új intézmény fent..... Na meg nem volt egyszerű fáradni, bitang módon kellett feszíteni.
Haveromnak van egy One plus 3 és ahoz vett gyári azt hiszem nilkin tokot. Ilyen karbon mintás kemény és vékony... Ezen a készüléken is el tudnám képzelni, bár nem 7-8 ezerért..
-
Halihólaci
tag
válasz
LantosBerry8 #2412 üzenetére
Nekünk is megjött az S-Line, teljesen vállalható, egy picit lehetne lejjebb-nagyobb az újjlenyomat olvasónál, de azt gondolom ennyi nagyon belefér!
-
ALgore2
tag
válasz
huliganboy #2415 üzenetére
Saját számod, ami a teloban van!
A telefon/eszközök /mi fiókban tudod módosítani a számot!
A progit töltsd le, aztán hajrá! -
huliganboy
addikt
Üdv
Elindítottam a bootloader nyitási folyamatot
. A Mi fiókomat nem tudom 100%-ra tenni mert mikor a "recovery phone" részre megyek azt mondja, hogy ez a szám már párosítva van egy fiókkal.... Itt másik telefonszámot kellene megadni?Egyébként ennek ellenére jó magyar szokásához híven elindítottam a folyamatot és kaptam is egy ilyen sms-t:
You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account XXXXXXXX). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/
#2407) betyarr
Ugyan így voltam, féltem ettől a színről, de most itt van a kezemben és teljesen jó. Írj egy PÜ-t és fussunk össze nézd meg élőben. Vasárnap a városban leszek már, sajnos szombaton nem.Én is szerettem volna megnézni előtte, de nem volt rá lehetőség..
-
-
LantosBerry8
senior tag
Jelentem a 6.-án eBay - ről rendelt "kenzo" S-line tok 16.-án megérkezett!!
Pici hijján tökéletesen illeszkedik, - sokkal jobban, mint a gearbestes átlátszó.. .Amíg megérkezik a ma rendelt bőr hatású "kate" - hez való tok az aliról, addig tökéletesen megfelelő
-
grafnet
veterán
Akku: első teljes nap a Guyver kernellel: 1 ó 50 p kijelző, 70 %-on áll a mutató!
Sztem igen csak jó lesz!
(2 SIM, mobilnet 10 ó, a maradék Wi-Fi, 6 ó BT, autó 70% fenyerő, a sok gugli vacak nincs még kigyomlálva.) -
betyarr
veterán
-
grafnet
veterán
Ilyet rendelt esetleg valaki?
Már 4 napja ül a rendelésen, ilyen sokáig karácsonykor sem ültek még rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest