Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Sajnos eddig nem igazán volt alkalmam írni, de azért követem a topicot. :)

    A tapasztalataitokat szeretném megkérdezni a romolással kapcsolatban.
    Bevallom, most vacillálok még, hogy nekiálljak-e, mert bár eddigi androidos telefonjaimat mind mókoltam elöbb-utóbb, itt most egyelőre azt leszámítva hogy van amikor hívás közben nem megy a közelségérzékelő (restart eddig mind megoldotta) és hogy néha nem ismeri fel az ujjlenyomatot meg vagyok elégedve a gyári global dev.el. Még a google appokat sem tiltottam rajta, mert így sem mondhatnám hogy akadna vagy lassú lenne.

    Szóval egyrészt tisztában vagyok vele, hogy twrp-vel root + guyver kernel kombóval jobb lenne, de nem tudom mennyivel, érdemes-e nekiállni az elejétől legyalulni mindent, újra belakni miflashel flashelni stb, tehát egy jól belakott gyári rendszerről nekiállni az egésznek, mert eddig mindig rootoltam a telefonjaimat, de eddig még nem futottam bele olyanba amiért szükséges lenne... :)

    A hivatalos BL nyitást azért mindenképp megpróbálom hátha, mert az azért zavar hogy még gyári recoverym sincs, és ha esetleg bármi lenne a telefonnal gép nélkül nem tudnák kezdeni vele semmit.

    Igazából ami miatt leginkább úgy vagyok vele most hogy jó ez jelenleg gyári keretek közt hogy az OTA frissítésekről nem szeretnék lemondani, főleg hogy jövőre jönne a 7-es droid rá... :)
    Persze, olvastam itt a fórumban hogy megoldható zárt bl mellett is hogy minden maradjon, de nekem legjobb az lenne ha minden módosítás nélkül menne a dolog, szóval para nélül ahogy lejön a frissítés a telefonra a gyári frissítővel (és twrp-vel) minden menne. Nem tudom nyitott BL-nél mennyire más a helyzet.

    Én azért szeretem jobban amúgy ha mindent meg tudok oldani telefonról a recoveryvel, mert Linuxos vagyok Windowst csak a munkahelyemen használok otthon csak akkor ha más lehetőség nincs. :D

    Bocs a kisregényért, bármilyen infót előre is köszi! :) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák