Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotom
tag
Sziasztok!
Szerettem volna letölteni a Miui Mo.-ról az androidos appot, a regisztráció sikerül,
de nem kapom meg az aktiváló levelet, kértem újra, de hiába. Ilyenkor mi a teendő?
Kösz a segítséget!
Tomi -
Fejvadi
nagyúr
válasz
maggi1886076 #2488 üzenetére
Pedig jó is az.
(#2487) Freddycom
Nekem nappal nem is méri, mert tudja, hogy este a fő alvás és azt monitorozza csak. Ha megváltoztatnám az alvási szokásomat és nappal aludnék éjjel nem, akkor csak a nappalit méri. Második napra memorizálja és át is áll. -
A ma délutáni sziesztámat szépen számolta, két óra alvásból 1:17 mély volt, ami igaz is lehet, mert olyan pihentetőt aludtam, mint a ház.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
internetezoo #2477 üzenetére
Nekem hologram is volt, de nem ez az általános és nem is lényeges. A kocka doboz be volt vonva légmentesen zsugorfóliával és azon volt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #2483 üzenetére
Én eddig csak onnan töltöttem a telefon töltőfejébe dugva és semmi baja.
-
internetezoo
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e szó róla, de 220V-s konnektorból lehet tölteni átalakítóval ha van ilyen?
-
fogarasia
csendes tag
Egy picit alacsonyabb lett az ára:
http://www.tinydeal.com/fashion-new-xiaomi-miband-smart-bracelet-silicone-band-watch-p-139192.html?currency=USD -
válasz
internetezoo #2478 üzenetére
Igen, hármat asszem, de ha visszaalszol a határidő letelte előtt, akkor megint fog ébreszteni (feltéve, hogy a korai ébresztést állítod be).
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #2477 üzenetére
Pont attól hologram, hogy nem mindig látod.
Nálam sincs hologramos matrica a dobozon, emiatt ne aggódj. Eredeti.
-
internetezoo
senior tag
Ébresztés: csak 3-t rezeg?
-
internetezoo
senior tag
Megjött: rendes kis kocka dobozban (nem lapos), eredeti fekete szilikon pánt (designed by xiaomi)
Band szoftver verzió frissítés után: 1.0.9.0
Hologram ha van hol kell lennie?
-
gianone
őstag
Szerintem 5 ezerért kicsit erős lenne a GPS.
-
Igen, arra gondoltam hogy utólag megnézni merre futottam. Tudtam én, csak nem sejtettem!
Ej, nem tudok bejelentkezni az appba most.
-
válasz
gyuszko8809 #2466 üzenetére
Egyik szemem sír, a másik üveg. Köszi a válaszokat.
-
No nekem is megérkezett egy hónapos szállítás után a perec, csont nélkül ment a párosítás thl 4400-zal.
Három kérdésem lenne
1.) ez az early bird alarm az okos ébresztő? Fél órával előtte bármikor ébreszthet?
2.) télleg ki lehet bármilyen színt keverni az értesítéseknek a programban?
3.) futáshoz ugyan úgy vinnem kell a telefont, ha térképen akarom látni hogy merre megyek, igaz-e? -
htc07
addikt
Ha normális időt tudok aludni (nálam ez 7+ óra), akkor erre szoktam felkelni, egyébként csak rácsapok és alszok tovább.
Olyankor tényleg kisimultabb vagyok ébredésnél, bár lehet csak placebo hatás, még így is sokkal jobb.
Bár elég lazán hordom a szíjat, így nem is annyira érzem hogy rezeg, de még így is felkelek rá. És elég mély alvónak mondanak.
-
M0RGI
őstag
Mennyire használható gyakorlatban a smart alarm?
Van aki fix időpontról áttért a rendszeres használatára? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
tatu611088 #2456 üzenetére
A 6.an még érthető, hogy 6-án akar lenne, de a 2.e az kettedike vagy másodike?
-
waces
aktív tag
mar reggel a band szépen áttöltötte az éjszakai adatokat. után elmentem dolgozni androidos telefon itthon maradt okkal, hisz ugyse kell, mert a band megjegyzi a lépéseket és - gondoltam - majd este áttöltöm. hazaértem, indítom a mi appot, nem szinkronizál, a reggeli állást mutatja. nézem my device alatt. nincs párosítva band. unpair, pair. szépen párba kerül a telefonnal, viszont látszolag egyetlen egy lépést sem rögzített reggel óta (látja, hogy töltöttség 85%, tehát biztos, hogy ment nap közben, mert merült olyan 4-5%-ot).
ez mitől lehet? gyakori az ilyen? stbköszi
-
tatu611088
tag
válasz
internetezoo #2455 üzenetére
Az se sietett akkor, en 6.an rendeltem, 2.e ota erkezik magyarba..
-
internetezoo
senior tag
válasz
tatu611088 #2451 üzenetére
Ebay, jan. 26, de csak jan 30. vette át PostNL majd febr. 4-én utazott
-
M0RGI
őstag
Hmm, köszi mindenkinek a válaszokat. Végiggondolom még egyszer.
-
tatu611088
tag
válasz
internetezoo #2450 üzenetére
Mikor rendelted? Honnan?
-
internetezoo
senior tag
2015.02.26. 2:12 - Item information : Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery
-
tybsen
addikt
Egyebkent nem ertem ezt a stresszt Nalad, nem ronthatsz el semmit. En a helyedben nyitnek egy paypal fiokot es kesz - kesobb is hasznalhatod ha kell valami es ez a legegyszerubb megoldas (nem is ertem miert gondolod egyszerubbnek a masok altali rendelest, nekik valo utalast, egyeztetest, talalkozast, telefonalast vagy akarmit, stb.).
-
M0RGI
őstag
Valaki tudna rendelni nekem? Végül Tinydeal mellett döntöttem, de nincs Paypalom és bár azt mondják nem bonyolult, nem szeretnék elbaxni semmit. Magyar forintban utalnám az árát. Tudom ez bizalom kérdése, de ha valaki tudna segíteni, kérem keressen privátban. Köszönöm!
-
M0RGI
őstag
DX-ről rendelt már valaki?
Ez egész jónak tűnik 24 órás szállítással és plusz szürke szíjjal.(#2438) fi:zi'k: Köszi a válaszokat. F@sza cucc ez akkor!
-
itamragy
csendes tag
Csak a doboz lenne a különbség a kettő között?
Simplified Package Fashion Xiaomi MiBandFashion New Xiaomi MiBand
htc07 egy linket tudnál adni hogy melyiket rendelted? -
htc07
addikt
válasz
internetezoo #2432 üzenetére
igen, azt írtam.
-
M0RGI
őstag
Még volna pár kérdésem.
1. A ledek mennyire láthatóak jól napfényben, vagy sima szűrt fényben az utcán?
2. A lépésekről kérhető-e heti grafikon, ahol a napi megtett lépésszámok vannak ábrázolva?
3. Kerékpározással eltöltött idő bevihető-e?
4. Előre adott célok, virtuális jutalmazással vannak-e az appban? (pl. ma gyalogolj 20000 lépést, vagy fuss éjjel 5 km-t, stb.). Egyáltalán tud különbséget tenni gyaloglás és futás között?Köszi!
-
fi:zi'k
nagyúr
Hogy tapasztaljátok, mennyivel merül jobban a telefon, ha állandó kapcsolat van? Főként Mi3/Mi4 vonal érdekelne.
-
qper
tag
Sziasztok!
A Mi Band szerint tegnapelőtt éjszaka három környékén majdnem negyed órán keresztül ébren voltam, ami határozottan nem igaz (hacsak nem vagyok alvajáró
Más is tapasztalt már hasonló jelenséget?
-
M0RGI
őstag
válasz
fi:zi'k #2425 üzenetére
Végül is jó ez így. Én általában sokat forgolódom elalvás előtt. Ha meg manuálisan kellene kapcsolni alvóba lefekvésnél és rá 1 órára aludnék el, akkor azt is alvásnak venné. Akkor ez pipa.
Az alvás végét honnan veszi? Ébresztő megszólalása, vagy hogy huzamosabb időn át mozgásba kerül a MiBand?(#2426) itamragy:
Külföldről gondoltam és elfogadható áron. Bár nem tudom mi.com-ról mennyi a postaköltség, de nem volna jó a cucc árát kifizetni még egyszer rá. -
M0RGI
őstag
Lefekvés előtt külön be lehet/kell tenni éjjeli üzemmódba a cuccot, vagy magától ismeri fel, hogy honnan számolja az alvásidőt?
Ja, és még egy. Honnan lehet megbízhatóan eredetit rendelni?
-
bromi84
tag
válasz
gyuszko8809 #2409 üzenetére
ilyen menüpont sincs.
-
A water resistant mit jelent pontosan? Akár fürödhetek is benne?
(#2410) markussandor: sajnos azt is alvásnak számolja, ha nincs rajtad.
-
markussandor
senior tag
sziasztok, nem tudom volt-e már, de mivel most vagyok először éjszakás, mióta megjött a mibandem, örömmel tapasztaltam, hogy a nappali alvást is számolja!
-
bromi84
tag
Üdv. Amit lehetett elolvastam a témában, de akadt egy kis gondom. LG L65-ös telóm van, 4.4.2 android, BT 4.0 Feltettem a legújabb magyarított miband app-ot, párosulnak a készülékek rendesen, de az értesítések nem mennek, hiába állítom be. Valószínűleg azért mert ilyet nem találtam sehol a telefonomban: "Beállítások->Adatvédelem->Hozzáférés értesítésekhez pipa be." Van biztonságtól kezdve mindenféle menü, de ilyet még véletlenül sem találtam... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest