- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Snoop27 #2141 üzenetére
Tevedsz, kinai a vallalkozas.
Sot, le is irtak, hogy (a lenyeg):
"... Shipping and delivery times are calculated in working days from Monday to Friday. In the case of major holidays such as Christmas and the Chinese Lunar New Year, please allow extra delivery time. During those special occasions we will provide notices to reflect possible delays.
GearBest ships packages from Shenzhen, and operates a return address in Shenzhen." -
axlfsi
veterán
válasz
Snoop27 #2012 üzenetére
Ez azert eleg sajnalatos dolog, hogy hadonasznom kell a kezemmel ahhoz, hogy ne higgye azt, hogy alszom (vagy mikent kellene kivedeni? nem lehet manualisan inditani a monitorozast, amikor lefekszem aludni, mint sok masik sleep monitorozo progamnal (pl. Sleep Tracker))?
Ma adta fel banggood, kivancsi vagyok mennyi ido lesz, mig ideer, leven Kinaban most unnep van/lesz egy heten keresztul.
Alvasmonitorozassal kapcsolatban: attol fuggetlenul, hogy forgolodom es rakom a kezem parna, paplan ala, jol tud monitorozni? Mikent mukodik, ha adott esetben, a csuklom speciel kozelebb van az asszony fejehez, mint az enyemhez? (leven a lelegzetvetelt monitorozza es nem pl a pulzus+lelegzetvetelt mintavetelezi).
-
Milestone2
nagyúr
-
Cargo
aktív tag
válasz
Snoop27 #1924 üzenetére
A lényeg a kar lóbálásánál, hogy egy kicsit előre lendítsd a kezed, és utána fordítsd úgy mintha órát néznél. Nekem is gondot okozott de most már az esetek 90%-ban jelzi. Egyébként elég hülyén néz ki a mozdulat.
Ja és állva nagyobb eséllyel működik mint ülve.
A notification-t én LG L90-en android wear programmal kapcsoltam be. Utána elméletben letörölhető a program de nem javaslom mert szoftver frissítésnél lehet újra be kell állítani.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Snoop27 #1885 üzenetére
Igen, tudtál, köszi.
1. Akkor ezt jól gondoltam.
2. Akkor ott láttam, csak most a főképernyőn kerestem.
3. Az nem a Mi Fit app. frissítését keresi? (én a MiBand frissítésére gpndoltam)(#1886) petipetya
Köszi erre is gondoltam, mert egyszer sikerült, csak nem jutott eszembe hol húztam le
Hasznos kiegészítés volt. hogy írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest