-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A "sima" es az 1S szija ugyanolyan? Sajnos a lanyomnak tonkrement a fekete, gyari szija es ujat keresek hozza.
Esetleg hol erdemes vasarolni?
Koszi a tippeket elore is!
-
axlfsi
veterán
válasz
SztiviVander #12842 üzenetére
Kicsit beneztem a dolgokat
... Ugy ertem, hogy ez az emlegetett vernyomasmeres meglepett, de vegulis rossz hozzaszolasra valaszoltam.
-
axlfsi
veterán
válasz
FireKeeper #12835 üzenetére
"1S - fehér ledes pulzus mérős"
1S pulzusmeressel? ...tyűha! -
axlfsi
veterán
Nekem meg ugyan nem volt alkalmam megfigyelni (2 napja hordom a 2-ot), de tegnap a gyerek a kezebe vette az 1S-t es a szeken ulve, csuklobol, az alkarjaval mozgatta le-fel az 1S-t es frankon, kihagyas nelkul lepest szamlalt... Ennek a pontossagarol ennyit (mondjuk, engem soha nem is erdekelt a napi megtett lepesszam).
-
axlfsi
veterán
Mea Culpa, akkor igazad lehet. Nem nagyot mondani akartam, de emlekeim szerint, mintha harmadik nyara vittem volna a csuklomon es ez mar a negyedik amit rendeltem (egyet a lanyom veszitett el, egyet nekem rantottak le a csuklomrol egy nagy tomegben, egyiket meg pont ma valtotta a
MB3, ja, nem, MB2).
(na, majd jol visszanezem a nyaralasos csaladi fotokat)
A lenyegen nem valtoztat, meg ha csak ketszer is volt a 14 (12) nap a sos tengervizben - baja nem volt egyiknek sem.
-
axlfsi
veterán
Ezt nemikepp cafolnam!
Legalabbis en 3. eve uszom vele tengerben, evente ket hetet, sot, tavaly egy nagy ugras utan, leesett a csuklomrol es a melybesullyedt. Szerencsere homokos volt a tengerfenek es kb. olyan 10m mely lehetett; kiusztam a partra ami 50m legalabb, mert a speci molo bent volt epitve, tavolabb a parttol, elbattyogtam a parkoloba a kocsiig, kivettem a pipa, szemuveg, uszonyomat, vissza, majd beusztam es megkerestem a tengerfeneken. Legalabb 45 percig a melyben volt. Nos, azota is el es virul a kicsike
-
axlfsi
veterán
Helyes!
Mondjuk a BG nem egy kis csalo ferdeszemu 20 eves legeny, hanem a megbizhato boltok koze tartozik. Nekem is ki van mar fizetve egy naluk, de meg nem adtak fel.
Apropo, nalad, hogy volt, hany nap utan adtak fel a fizetestol szamitva es utana mennyi ido alatt erkezett meg? Csak kivancsi vagyok (meg aztan egy honap mulva el is utazom, igy nem artana egy kis logisztika arra az esetre, ha nem tudnam atvenni).
Koszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
havri1 #12505 üzenetére
Sajnos nem erről van szó. A TN még akár lehet is jó, de a faszinak gyakorlatilag nem jutott el a postáig a terméke. Ez az utolsó, amit írt:
"This is a correct tracking number. But the logistics company did not receive my goods."... és még 5-10 napot kér.
Hát nem tudom, de lehet teszek egy próbát vele. Ali végülis még bőven véd, időben vagyok és ha mégis küldi a terméket, akkor egész jó áron jutottam hozzá. Ha nem még lesz időm a refundhoz. -
axlfsi
veterán
válasz
chatran #12502 üzenetére
Persze, tiszta sor, csak amikor elkezdte arulni, ugyebar nem volt egy darab ertekelese sem ezzel a termekkel, sem refund ra. Huzta-halasztotta az idot a vegsokig, par oraval azelott valtotta a megrendelesem shipped-re, mielott automatikusan az Ali refundolt volna. Kaptam egy TN-t, ami persze nem valos... Most igy, nem tudok egyelore Dispute-t sem nyitni, mert X idonek el kell tellnie, amig engedi az Ali (ez 14 ora mulva eppen le is jar).
A lenyeg vegulis itt inkabb az lenne, hogy felhivjam a figyelmet, tole ne rendeljetek semmikepp sem (habar, mar nem is elerheto a termek es immaron valoban ott a rengeteg negativ velemeny).
Erdekessegkeppen, az utolso uzenetvaltasaink:
//ott tartunk, hogy megerdeklodtem, 11 nap utan miert nem latszik semmi a sved TN-bol//JACK HU
2016-07-06 10:44
I'm sorry, let you wait so long. With the latest news, current xiaomi company has solved
some of the stock, we can send the goods and free screen protector within 5-10 daysMe
2016-07-06 12:27
So, the Band was not sent and the given tracking number was fake? Is this real or you joking?Na, erre mar nem valaszolt... De amugy jo fej, mi? Frankon megirja, hogy gyakorlatilag fake szar TN-t adott es majd ujabb 5-10 napra van szuksege, akkor majd feladja es kapok ajcsiba szkrinprotektort. Hat anyad... Meg is vettem meg ma BG-rol kuponkoddal.
Apropo, par napja kuponnal jo aron elerheto BG-rol. Aki mar az elso napokban megrendelte, kerdeznem: OK mar esetleg feladtak valakinek??
-
axlfsi
veterán
Van itt esetleg valaki, aki Alirol, a Rhines Technology Co., Ltd. eladotol rendelt (es esetleg meg is erkezett mar tole) MiBand 2-t?
Az, amit ez a faszi muvel, tragikomedia...
-
axlfsi
veterán
válasz
andrisbandi #10059 üzenetére
Tobb kis szarsagom sem jott meg amiket 11.11-n rendeltem, igy valamennyire nyomtam dispute-t es ket nap mulva meg is itelte nekem az Ali...
-
axlfsi
veterán
válasz
kárátékutyá #9926 üzenetére
Az a vicc, hogy szerinte is csak 7.10-kor keltem, ami igaz is(!)
Viszont az ébresztés az 6.30, 6.45 és 6.55-re volt állítva!Ezennel meg is dőlt az elmélet, miszerint azért nem ébresztett, mert úgy érzékelte ébren vagyok...
De akkor meg mi a gyíkfaszáért nem ébreszt fel? Lehet, hogy csak egy rövidet rezzen és annyi? A régi, színes sima verziót imádtam, gyakorlatilag addig rezgett, míg meg nem ráztam a csuklóm vagy rá nem koppintottam egyet a ledekre.
(egyébként az alkalmazást még a régivel használtam, miután elveszett, nem töröltem a telefonról. Jött az új perec, csuklóra tetten, app indít, párosít, lefrissult éppen a firmware is és ennyi. Működik látszólag, de mégsem hiszem, hogy így kellene (ébresztenie). -
axlfsi
veterán
Ez azért elég gáz!... Pont a két véglet; ma már ha jól számolom a harmadik reggel volt, hogy semmit nem tapasztaltam az ébresztésből. Nagyon sajnálom, mert ez az egyik leginkább használatos eleme. A régi nagyon jól bevállt, csak elveszett...
Hja, a pulzusmérés is egy komédia. Egy percen belül több mérést is végeztem. Olyannyira nagy a szórás, hogy játéknak is szar:
Pedig szorosan van a csuklómon, direkt nem hagytam lazán, hogy emiatt ne legyen panasza...
-
axlfsi
veterán
Melyikkel? Sima MiBand vagy az 1S? En a regivel, amit egy evig hasznaltam, gyonyoruen tudtam ebredni, valoban(!) addig nem hagyott beken, mig ra nem koppintottam vagy raztam meg a kezem.
Egy honapja nem hasznaltam semmit, tegnapelott megjott az 1S. Beallitottam 3(!) ebresztot is, egymastol 10 percekre eltolva de lazan elaludtam reggel... nem ertem mi lehet a baj...
Sot, most azt olvastam, hogy az ebreszto funkcio nem mukodik, ha azt tapasztalja (ugy gondolja) a Band, hogy en ebren vagyok (kvazi napkozben csak siman emlekeztetesre nem lehet mar hasznalni az 1S-t, ellentetben a regi karkotovel...). -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tegnap, a Tesco-s harcban lerántotta valaki rólam a MiBand-et és csak későn vettem észre...
Tudtok jó áron, nem fehér fényűt (vagy akár azt is)? Getone-on jelenleg a 10 dolcsis (gondolom fehér) el van fogyva, ami van, az meg 25$ - köszi, nem.Illetve, az új Band kijött már, kapható?
Köszönöm
(egy ideje nem jártam itt, nem vagyok naprakész, elnézést ha nemrég volt téma a jó beszerzési forrás..)
-
axlfsi
veterán
Gearbest eleg korrekt webshop, erre szinte 100% merem allitani, hogy eredeti (vasaroltam mar en is toluk, komolyan ertekben, olyan termekeket, melyeket hamisitanak, de itt eredetit arultak eddig mindig).
Mondjuk, 16-ert semmi extra, ennyiert mar korabban is volt, tobb helyen is akcioban, sot (ev elejen en US$13.99 -ert vettem banggoodon).
-
axlfsi
veterán
Reg jartam a topikban, nem igazan kovetem (nincs is vele semmi bajom nagyon regota), de gondoltam leirom az elmult heten tortenteket:
Nyaralni voltunk az Adrian es a band vegig a csuklomon volt. Minden (egesz) nap strandolas, es sokat buvarkodtam is (csak hobby szinten, 4-6 meterig, pipaval, uszonnyal) es semmi baja az eg vilagon, jol turte a megprobaltatast.
Igy tortent egyik nap, hogy Baskan a molorol ugralas kozben (mivel mar a bolcso szele, ahova bepattan a band fel van szakadva) kiesett es amikor feljottem a felszinre lattam csak, hogy elveszett. Kiusztam a partra (100m), elsetaltam a parkoloig, a kocsibol kivettem a buvarcuccom, vissza, beusztam es megkerestem. Kb olyan 4 meter melyen volt a (szerencsere) homokos tengerfeneken, igy konnyen eszrevettem. Nagyjabol 40 percet volt olyan melyen es az eg vilagon semmi baja(!)
Hja, kb. 7 honapja van meg es ... (mindjart nezem) 23 napja toltve es 44%-on all! Ez eleg jonak szamit (foleg, hogy olvastam neha olyanokat, hogy par het alatt egyeseknek kuka lett az akksi...).
Szoval, en meg vagyok elegedve vele nagyon es mar varom az ujabbat (ami varhatoan kijelzovel szerelt lesz es minimum egy pontos idot majd latni lehet rajta
)
-
axlfsi
veterán
válasz
doongoo #5991 üzenetére
Nem csak az a baj. Bizony, konnyen ki is esik belole a cucc. A lanyom el is hagyott egy MiBand-et a suliban ... a TinyDeal-es karkoto a kezen maradt, hurra!
Szoval, igy utolag, en mindenkit lebeszelnek az utangyartott szijakrol (nem tudom, hogy eredetit mennyire lehet (mar) kapni, de eleinte nem volt). Nagyon-nagyon konnyen kiesik, sokkal puhabb a szilikon, mint a gyarinal (es igen, a csat is sokkal konyebben kipattan). -
axlfsi
veterán
A MI Band Notify PRO vajon mennyire tudja jol kivaltani a hackelt 1.3.912-es Notify verziot? ... lassan lehet el kellene gondolkodni a frissitesen, mert mar nagyon regota nem fejleszti az orosz srac (vagy ki a gyikom) es azota a fw sem frissul ugyenar nekunk (kik a mokolt verziot hasznaljuk), pedig lehet, nem artana (gondolom folyamatosan valami(ke)t optimalizalnak, mint pl. akkuhasznalat, stb(?)).
Ugyanis, ha ugyanolyan jol szemelyre lehet szabni az appot, mint a Notify tweaked verzioban, akkor nem fogom sajnalni ra az eroforrasokat a plusz app miatt illetve a penzt.
-
axlfsi
veterán
válasz
Biluxzsolt #5946 üzenetére
"A permetező javításból maradt vazelinnel ..."
Igen, abbol, hat persze...
-
axlfsi
veterán
válasz
#42007296 #5845 üzenetére
En nem is mondtam sosem, hogy nem mukodhet jol a karkoto. Csak arrol irtam, hogy szerintem kozel sem "mernoki" az illesztese maganak az oranak a szijban es mar ilyen bemutato videokon is jol lathato (hat milyen lehet eloben). De ne legyen igazam. Ez csak az en szubjektiv velemenyem volt
-
axlfsi
veterán
Marmint, mi a sima? Egyaltalan nem olyan, mint a renderelt kepeken, de ez tobb YT videoban is latszik (van belole mar jopar a neten). Pl itt is lathato szepen... szerintem konnyen bele-bele tud akadni ruhadarab, akarmi es az is lehet, hogy ha nem eleg merev a muanyag tokmany, akkor eppen kidudorodik (vagy ahogy eppen sikerult aznap a muszakban levo kis sarganak a froccsentogep mellett
).
Most nezem egy masik videoban, hogy - ugyan talan nem pattan ki konnyen a szijbol - de csunyan elall a szij tole ... a legkevesebb, hogy tele lesz kosszal, de szeirtem csunya (gagyi) erzest is kelt.
-
axlfsi
veterán
Kinek a pap, kinek a papne. Nekem pl. speciel pont tetszik, hogy zuhanyzok, edzek vele es nem foglalkozom azzal, hogy nedves, vizes lesz. OKe, hogy elegandabb egy bor karkoto, de nem mindig jarok olyan helyen, ahol ertelme lenne felcsatolni es nem is lenne kedvem allandoan ki be csavarozni azt a 4 csavart, feszegetni vissza a szilikon karkotobe es vissza.
-
axlfsi
veterán
Ha nincs benne okosebreszto, akkor megis miben jobb mint a MiBand? ... ezzel az erovel egy nagymama altal horgolt karkoto is "jobb", mert csak haromszazforint
Pff
(en speciel csak az ebreszto es az ertesitesek miatt vettem. sem a lepesszamlalo nem izgat (parasztvakitas) sem pedig a kijelzo nem hoz lazba. persze, majd a kettesre kivancsi leszek, zavarn nem zavarna, ha latnam a pontos idot is egyy mozdulattal (karorat nem hordok)).(#5823) Tiger. Itt csak alig tobb mint a hazai ar fele, ... de szerintem valamiert nem lett kozkedvelt karkoto, nem sokat olvasni rola.
-
axlfsi
veterán
válasz
ggeleven #5373 üzenetére
Kicsit maceras megoldasnak tunik, hogy minden tolteskor szejjel kell csavarozni (4 csavar), aztan vissza... Van, aki a sok ertesites miatt, akar hetente kell, hogy jatsszon vele
De teny, hogy elegans...Azert azzal szamoljatok, hogy atbaszos a termek elnevezese(!). Ez all ott:
Replacement Genuine Leather Xiaomi Miband Bracelet Wrist Strap for Xiaomi Smart Watch WWTWA-402630
a leirasban pedig pirossal kiemelve:
Note: Not original Xiaomi genuine leather braclet(tehat a bor a genuine es nem pedig a marka (Xiaomi)).
Az eredeti termek 50(!) dodó [link]
-
axlfsi
veterán
Te vagy a leginkabb naprakesz a temaban, hat kerdeznelek: az ertesitos verzionak ugye az 1.4.113 a legutolso mukodo verzioszama? Ebbol megtalaltam a honositottat (Mi Fit 1.4.113+Értesítések (10,6MB)), de nekem az angol kellene.
Tudnad esetleg linkelni?
Koszi!
(#5170) RBJ vagy az ertesitesesbol most ez az inkabb ajanlott? (1.3.312)
-
axlfsi
veterán
No, a gyerek tegnap tornórán elvesztette. Ami érdekes, hogy nem a karkötővel együtt, hanem csak a belseje esett ki (pedig még csak nem is utángyártott szíjat használt, hanem az eredetiben volt).
Ennyit erről. Ha veszek neki még egyet, tuti egy vékony, kétoldalas ragasztóval megerősítem azt, hogy ne járjon ki könnyen. -
axlfsi
veterán
A délutáni szunyókákat másnak sem igazán rögzíti ez a bizsu? Már nem egyszer veszem észre. Ma is aludtam vagy 2.5-3 órát, de semmi nyoma (azt leszámítva, hogy kipihentebb vagyok
)
Mi van ezzel? Milyen hülye algoritmus alapján matekolja az alvasidőt, az alvás idejét? Hangot nem elemez, horkolást nem figyel, szívritmust, vérnyomást sem használja fel az alvasidő meghatározásához, csupán (tudomásom szerint) mozgást érzékel... Márpedig elég nyugodtan aludtam délután is, mégsem hitte el. Miért gondolja, hogy csak napnyugta után lehet aludni? Van erről a technológiai megoldásról valahol egy komolyabb leírás, nem tudjátok? (tehát, ami a karkötőben van)
-
axlfsi
veterán
válasz
gianone #4814 üzenetére
Igen, tudom, ezert is kerdeztem, mert nem volt egyertelmu.
Ugyebar, letezik Tweaked version es Notification version.Egyebkent, most olvasom, hogy dezmen3 kollega azt irja az eredeti topikban 2015.05.06-n, hogy:
"Xiaomi updated their tools to make Mi Fit app so now we have some issues modifying it. Use older versions to get more stable usage of your bracelet!
Will update you guys as soon as I get solution."Szoval, en egyelore maradok is azt hiszem a MiFit_1.3.912_401_en_notify.apk verzional.
-
axlfsi
veterán
válasz
gianone #4808 üzenetére
"1.4.452-ből van már értesítéses verzió" Ez igazabol az un. tweaked verziot jelenti (tehat valamennyi alkalmazas beallithato es szemelyre szabhato vagy csak a kvazi gyari alkalmazasok, par alap ertesites csak (hivas, sms?).).
Koszi!
UI: nekem most a 1.3.912 tweaked van fent (es nem is latok ujabbat belole) a 1.0.9.23-as fw verzioval, de egy par hete idegesit, hogy elinditas utan nem latja (olyan, mint amikor eloszor inditottam el az alkalmazast, felkinalja a login/regisztraciot), majd azonnal kilep/visszalep es mar megy... illetve neha meg random el is szall az app.).
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #3261 üzenetére
Nem mintha zavarna, de nalam nem frissult. Sem magatol, sem amikor ranyomtam az 'about' alatt a Check for updates-re (habar ez az alkalmazas szoftveret ellenorizte, ahogy latom).
-
axlfsi
veterán
Mar, hogy a fenebe ne erne ra?!
Csak lazan, aztan ha megjott es latod milyen, majd irjal roluk
(#2973) htc07 apropo, errol van valamilyen technikai adat, hogy mekkora a memoriakapacitasa, ahova a adatokat tudja tarolni? Ertem ezalatt, hogy mi az a hatarido (hany nap?), amig ha nem szinkronizalunk, nem vesz el adat, de ami utan, mar erdemes, mert telitodik az? ... ilyet meg valahogy sehol nem olvastam (pedig tuti nem en kerdeztem meg eloszor).
-
axlfsi
veterán
Én gyakorlatilag egy napja használom, igazából csak kivettem a dobozából, bepattintottam a helyére és a csuklómon volt ma, de már tegnap láttam a foglalat körül furcsaságot. Szerintem ezek a pántok (egy ideje?) gyártási hibásak.
Ki, melyik (akár utángyártott) pántot ajánlja kintről? Már most megrendelem, mert érzem, hogy nem lesz túlságosan hosszú életű
-
axlfsi
veterán
Köszönöm mindenkinek
-
axlfsi
veterán
válasz
Freddycom #2914 üzenetére
Koszi az infot!
... de, akkor ha jol ertem, az XDA-s topik le van maradva egy(?) verzioszammal (legalabb)?
XDA-n a notify verzio 1.3.312 375-nel tart. Amit linkeltel, az mar MiFit_1.3.412_383_ru_notify.apk ... Melyik topikot erdemes inkabb kovetni (ha a tweaked, notify verziobol szeretnem mindig a legfrissebbet hasznalni? Ezt, az Orosz topikot? Most komolyan?).
Koszonom!
-
axlfsi
veterán
Egyebkent en azt szoktam praktizalni - leven a kezbesitok a nap vegen, keso delutan mar mar visszaternek az "elosztokkozpontba", a postara - hogy zaras elott 18.30 - 19.00 kozott megyek a postara es szepen pislogok a csajokra.
Igy tortent ma is! ... es itt is a karkoto, juhhéjj!... most gyorsan atnyalazom, hogy hol es melyik a legujabb app, ami elerheto (nem kell magyar legyen, sot) aztan telepitem is.
Ha valaki szeretne gyorsan segiteni, akar linkelheti is
Szep estet!
-
axlfsi
veterán
Igazad van, ez nem profi cucc, de nagyon jo ara van es sokan szeretik. Itt is es mindenutt a Vilagon. En is rendeltem belole, kettot is, mar alig varom, hogy megerkezzen. A rezgo ertesitesek es az alvasmonitorozas miatt "akarom megszeretni". A lepesszamlalo nagy badarsag (szamomra), semmi ertelme, engem nem erdekel hanyat leptem adott napon (az nem edzes).
Es igen, aki aktivan mozog annak nincs is szerintem se szuksege arra a finom "unszolásra", ahogy fogalmaztal, nem is errol van szo (legalabbis nalam), hanem a szivritmus monitor lenne a lenyeg. A megfelelo tartomanyban akarom tartani a pulzzusszamot a leghatekonyabb edzes erdekeben, amit erzesre valljuk be, nem lehet
Van is erre megfelelo celeszkoz, csak eppen egyaltalan nem ez a kategoria, sem arban, sem tudasban... Majd egyszer talan veszek olyat is -
axlfsi
veterán
Jo le pattintottad szegeny vzazat
Pl. az egyik altalad linkelt termeklapjan a kovetkezok allnak:
Kulcsjellemzők
A funkció a magasságmérő és hőmérő, ez egy jó asszisztens hegymászó és utazó
távolítsa vezérlés fénykép funkció, nincs más segítség kell, hogy családi fotók
távirányító videó teszi a jó emlékek
passometer belül lehet, hogy rekord az adatok egész nap
teljes körű tömítés tervezés megvalósítása vízállóDe a karkoto gyujtemenyek kozott is az egyiknel azt hazudjak, hogy Szívritmus monitorizálás, ami egyertelmu hazugsag... Kar, hogy nem mindjart szabalyzas is, nem?
Fasza kis webshop!
En nem ajanlom(!) vzaza, hogy onnan vasarolj, akarmilyn jo szivvel is kuldott oda Jabby
-
axlfsi
veterán
válasz
RunTimeError #2694 üzenetére
Szerintem olyat senki nem fog tudni mondani, hogy "biztos" ... be kell vallalni a "kockazatot", hogy akar 10 nap, akar 40. Ha surgos fontos, akkor hasznaltan apro vagy magyar webshop
-
axlfsi
veterán
válasz
Viktor0610 #2676 üzenetére
Bocs, nem irtam le mar reszletesen, mert egy masik topikban ki lett vesezve. A lenyeg, hogy tudok nagyon jol a kinai ujevrol, ezzel nincs is semmi baj. Az a gond viszont, hogy azokban a napokban (elotte es utana is 1-2 nappal) tobb(!) cuccot is vasaroltam eBay-rol de Banggood-rol is, melyek rendre azota mar meg is jottek (valami mar egy hete itt van).
Ehhez kepest a CH postas MiBand kuldemeny a vasarlastol szamitott csak 12. napra ra (24-n) lett postazva, illetve 26-a ota meg sem mozdul a qrva nemzetkozi elosztojukbol (repterrol).Na, ilyenkor mindig bevillannak ezek a kepek...
Ez a bajom nekem... hogy mig pl. egy HK (ingyen) posta az utobbi idoben szarnyal, ugy egyre tobb negativ visszajelzes es eszrevetel van a (TN-es) tobbivel (pl. NL, CH).
Ezert irtam, hogy dilemma, vajh mi a rakkal kerjem most, melyik postsaval jon meg ket het alatt es melyik 2 honap...
(#2691) WiZARD Ahogy mondod!
-
axlfsi
veterán
válasz
bladegery #2667 üzenetére
Koszi a kodot!
Aki rendelt mar Tinydeal-rol Magyarorszagra; melyik a jobb/gyorsabb?
Nekem most van egy utban Banggood-rol, svajci (CH) trakinggel, kataszrofalis!
02.12 fizettem
02.24 feladtak
02.26 ota a nemzetkozi elosztokozpontjukban van a TN alapjan (tehat, meg repulore sem kerult).Csodalatos...
Most a gyereknek is vennek egyet, mert megtetszett neki, de mar herotom van, hogy vajon melyik posta lehet a jobb... -
axlfsi
veterán
Gondoltam volna, hogy erkezett mar annyi MiBand az orszagba, hogy a vamosaink ne uljenek rajta feleslegesen, hiszen tudjatjak mar, az erteke nem haladja meg a vamolasi/afa hatarerteket... Erre 02.26 ota ulnek rajta. Nem ertem mire jo ez...
2015.02.26
11:06
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange -
axlfsi
veterán
válasz
maggi1886076 #2601 üzenetére
Az enyem mar ma-holnap itt van, de ha nem titok, elarulnad az eladas okat? Engem még mindig erdekel, hogy aki eladja, az miert teszi; nem tetszik neki, jobbat talalt, stb?
Koszi! -
axlfsi
veterán
válasz
Fejvadi #2596 üzenetére
Ezt hatarozottan cafolom. 4 eve redelgetek kinabol, heti szinten atlag 3-10 vackot is es ami az altalanos a 3 het(!). Ami pont, hogy nem jellemzo az az egy het vagy 8 nap amit irsz (habar volt ra pelda, a negy ev alatt egyszer talan, esetleg ketszer). Illetve a 3-6 het is igen jellemzo.
Ha korrekt az elado es feladja a vasarlastol szamitott par napon belul, akkor a harmadik heten lehet varni a termeket (de ez postafuggo is. Kinabol mar 10-20 kozott van a szolgaltatok szama, akik jellemzoen szallitanak felenk). -
axlfsi
veterán
Nem menoseg kerdese. Aki egyszeru dobozban kapta, az azert volt, mert olcsobbert szerette volna megvenni. Annak az ara 1-2 dollarral olcsobb. Ennyi az egesz. Akinek szamit a doboz, vegye a dragabbat (altalaban mindkettobol szokott lenni raktaron). Ugy hivja (legalabbis) a Tinydeal, hogy "simplified package"
Szerk.: meg kulon fel is hivja a figyelmet ra, hogy: "Want to to buy original package? Click here"
(#2298) bodrik11 Gondolom a kerdest ironianak szantad
Nyilvan attol fugg, hol veszed. Pl. veszek en is egy 16 dolcsisat, kivarom mig megjon, mert raerek, majd itt feladom a hirdetest es kerek erte egy tizest... Akinek surgosen kell, megveszi. Igy mukodik ez keremszepen
(Nem teszem, de tehetnem, ahogy sokan csinaljak is).
Vagy valaszolok maskepp: 16.99-ert mar jar az eredeti, eredeti dobozban.
-
axlfsi
veterán
Uhh, most latom csak, 31 zoldhasut fizettel erte?! Kicsit sokba volt. Attol mar itthon is olcsobb es meg hamarabb megkaptad volna (illetve, ha gond van vele, a garancialis ugyintezesert nem kell Kinaba kuldeni).
Na, nem okoskodom, csak furcsaltam, hogy ennyiert Kinabol hozattad -
axlfsi
veterán
válasz
Tibee86 #2204 üzenetére
Egyáltalán nem ismerem, de ránézésre a Mi Band-re hajaz, azzal, hogy ennek még van kijelzője is... Fene tudja, tégy egy próbát vele és oszd meg velünk a tapasztalataid, ha van kedved.
-
axlfsi
veterán
válasz
Snoop27 #2141 üzenetére
Tevedsz, kinai a vallalkozas.
Sot, le is irtak, hogy (a lenyeg):
"... Shipping and delivery times are calculated in working days from Monday to Friday. In the case of major holidays such as Christmas and the Chinese Lunar New Year, please allow extra delivery time. During those special occasions we will provide notices to reflect possible delays.
GearBest ships packages from Shenzhen, and operates a return address in Shenzhen." -
axlfsi
veterán
válasz
nickcreeper #2120 üzenetére
Semmi gond!
-
axlfsi
veterán
válasz
nickcreeper #2118 üzenetére
-
axlfsi
veterán
Öööö, tehat, az alapjan, hogy mozgatom-e a karom vagy sem, allapitja meg, hogy en most eppen alszom-e vagy sem, illetve melyalomban-e vagy sem? Ez komoly?
Kivancsi lennek, hogy valahol, valaki tesztelte-e, osszehasonlitotta-e mas, (pontosabb?) eszkozokhoz? Nem vagyok a tema szakertoje, de szerintem a hang alapu monitorozas is pontosabb elemzest keszit (az alavasi ciklusokrol), mint pl csak egy mozgaserzekelo szenzor.
Mi a velemenyetek? (szerintem par esten keresztul megprobalom egyutt monitorozni a karkotovel es a Sleep Trackerrel az alvasom, de szinte biztos vagyok benne, hogy meroben mas eredmenyeket fognak produkalni).
-
axlfsi
veterán
válasz
Snoop27 #2012 üzenetére
Ez azert eleg sajnalatos dolog, hogy hadonasznom kell a kezemmel ahhoz, hogy ne higgye azt, hogy alszom (vagy mikent kellene kivedeni? nem lehet manualisan inditani a monitorozast, amikor lefekszem aludni, mint sok masik sleep monitorozo progamnal (pl. Sleep Tracker))?
Ma adta fel banggood, kivancsi vagyok mennyi ido lesz, mig ideer, leven Kinaban most unnep van/lesz egy heten keresztul.
Alvasmonitorozassal kapcsolatban: attol fuggetlenul, hogy forgolodom es rakom a kezem parna, paplan ala, jol tud monitorozni? Mikent mukodik, ha adott esetben, a csuklom speciel kozelebb van az asszony fejehez, mint az enyemhez? (leven a lelegzetvetelt monitorozza es nem pl a pulzus+lelegzetvetelt mintavetelezi).
-
axlfsi
veterán
Kozben a banggoodon ma 14 dollarert vesztegetik.... Eddig sokat gondolkodtam rajta, de mindig kicsit kevesnek tartottam (komolyabbat szeretnek majd, mint pl. a Fitbit Surge), de lehet most ennyi penzert mar kiprobalom
Nektek (akiknek van) mennyire valt be? (nem XIAOMI telefonnal).
Szeretnék egy olyat, mint a Fitbit, ami mar egy teljeserteku edzest monitorozo eszkoz es nyilvan tudom, hogy a ketto arban es tudasban es ket kulon mufaj ... de talan kiprobalnam az ertesitesek es az alvasmonitorzo miatt (ezen az aron).
Hulye kerdes, de: megeri az arat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest