Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
randras_83
üzenetére
Köszi.
Így már értesít az sms érkezésekor is. -
gianone
őstag
Updated Mi Band application to 1.1.861_283 version!
Notification version will come later, still testing and fixing it.
Changelog:
Retail:
- Added Android 5.0 smart screen unlock.
- Optimized UI for onscreen control buttons.
- Goal selection moved to Profile page.
- Fixed various UI items.
- Fixed app crash in some Android 5.0 phones.
- Fixed various bugs.
- Updated bracelet firmware to 1.0.4.9 (changes unknown).Még kicsit várni kell.
-
vikla007
aktív tag
OnePlus-on használom... szuper
44s-en kezdtem, de most multiromban felraktam Miuit és azon használom, így még a képernyőt is feloldja... -
ginola
addikt
Sziasztok
Még mindig csak a hívásokat jelzi a MiBand, vagy már üzenetet, vagy, amit beállítok értesítést azt is?
-
Nekem OnePlus-szal nincs baj az újracsatlakozással
Szobámban van a telefon, és tegyük fel hogy rohangálok stb, majd utána visszatérek: ugyanúgy jönnek az értesítések, mintha el sem mentem volna.Sőt mondok jobbat: ha a Settings / Apps-on belül megvonom az értesítések engedélyezését, akkor rezeg, meg villog meg stb, csak éppenséggel plusz kijelzés nélkül

Amúgy nektek miért kellett visszaváltani az előző szoftververzióra? Nekem ezzel is mennek az értesítések, csak éppenséggel összevissza: be van állítva, hogy 50ms rezzenés legyen Messengerre, de ehelyett gyakran 250ms (alapbeállítás) rezgetést hajt végre.
Nektek mi volt a bajotok a legfrissebbel?
-
petipetya
nagyúr
Az intelligens ébresztéshez folyamatosan bluetooth kapcsolatban kell lennie a telefonnal?
-
asturel
őstag
Úszni volt már vele valaki ( nem a kádban
) ? Illetve ilyenkor hogy számolja a 'lépést'? 
-
kano
nagyúr
Teszt:
- ZTE nubia z7 minin a band működik de újracsatlakozás nincs,
- Xiaomi Redmi 1s miui-n működik minden, újra is csatlakozik szakadás után.!
Tehát valószínű, hogy MIUI kell hozzá.
Kipróbálom a Oneplus Onemat miui-val. -
gianone
őstag
Visszaraktam az eggyel előző appot, zizeg, mint a falevél.
-
gianone
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
A bluetoothszal úgy vagyok, hogy miért ne menjen. Akksit nem eszi, minimális RAM kell neki. Mikor bekapcsolod, már fel is oldottad a telót, ezért nem vágod a problémát.
Pl.ugorj el boltba, ne vidd MiBandet vagy a telót, és ha hazaértél, mielőtt a telóhoz nyúlnál, küldj magadnak gépről emailt, kapsz-e értesítést. Ez lenne a szimuláció. -
petipetya
nagyúr
Ezt a "nem vagyok telefonközelben" dolgot nem tudom szimulálni, mivel:
- otthon kicsi a lakás, így sosem kerülök ki a bluetooth hatósugarából
- utcán és máshol teló zsebben, Band a csuklómonEgyébként én a bluetootht szoktam kapcsolgatni a telómon, mert minek menjen folyamatosan? Az értesítéseket a telefonon érzékelem és nézem. Itt jegyzem meg, hogy mikor újra bekapcsolom a bluetootht, akkor a Band pikk-pakk kapcsolódik a telefonhoz és egyből szinkronizál. Direkt megnéztem azt is, hogy ilyenkor a Band is jelzi a bejövő hívást. Egyszóval nem okoz problémát, hogy a Band fel-lekapcsolódik a telefonra.
Feltéve ha jól értettem a problémát, mert nálam elképzelhetetlen hogy a telefon ne legyen a kezem ügyében.
-
gianone
őstag
Ne felejtsd el, hogy papíron csak MIUI-s telókkal kompatibilis, senki nem ígérte, hogy minden működni fog. Csak kipróbálták, és majdnem minden megy sima Kitkattal.
Szerintem nekem is úgy van, ahogy neked, bár elég ritkán megyek el a telefonomtól, leginkább futni, de utána meg értelemszerűen megnézem az adatokat, tehát eddig semmi gondot nem okozott a dolog.
A legújabb verzióban egyszer már megesett, hogy egyáltalán nem akart jelezni, és az angol fórumon írta más is. -
MartOOn
addikt
Sztem jo ez igy. Addig amig nem cseszteted az appot addig nem csatlakozik nem szinkronizal. De minek is tenné? Ha tortenik vmi a telodon, jön vmi akkor a telo 'szol' a bandnek es az jelez. Az eredmenyeidet meg ugyis a telon levo appban tudod csekkolni. Ha meg megnezed, akkor elotte kapcsolodik, szinkronizál. En nem latom értelmét az allando kapcsolatnak. De gyozzetek meg hogy szuksegunk van ra.
-
-
jilian
addikt
Nem kell kipróbálnom mert már vizsgázott.

Naaggyon királyul jelez.szerk.:
ja vízállóság:
Nem kell majlézni én simán fürdök vele. Kajakra mindegy, hogy az érintkezőkhöz víz kerül, ezt csak onnét tudom, hogy most fürdés után kiszedtem és tiszta vízvolt ott minden.
Vagyis nem a karkötő gumijától 'vízálló'.
-
jilian
addikt
Nálam eddig minden oké a karkötőve.
Minden úgy működik ahogy kell.
Ráz, villog, mèg a mèrèst is jòl saccolja be.Bár kajakra nem èrtem a müködèsi elvèt, mert általában ha sétálok akkor zsebre van tève a kezem... tehát a hibálòzást kizárom.
Sőt mèg a rázkòdást is kizárhatnàm mert nem úgy megyek mint a galambok.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Megvan nekem is, de valami nem túl jó. Ha a Bluetooth kapcsolat megszakad és újra hatókörön belülre kerülök akkor nem csatlakozik a band. Próbáltam a legújabb magyar és tweekelt appot is. A korábban említett service is engedélyezve van.
Van valakinek ötlete?
Köszönöm! -
gianone
őstag
Kellene egy számlálókikapcsolás. Bringázásnál a hívásértesítésre szükségem van, a teló a nyeregtáskában van, de közben nyilván össze-vissza mér.
-
csonka
tag
Tegnap autóval utaztam egy csomót, mint utas. Beszélgetés közben, ahogy gesztikulál az ember a számláló szerint sétáltam jó párszáz métert.
Lehet ezzel kezdeni valamit, hogy erre ne reagáljon azon kívül, hogy vegyem le?Még valami.
Neten keresztül nem látszanak az adatok valahol? Vagy csak én nem jöttem rá, hogy hol?
-
llspencerll
tag
Nyeltem egyet és vettem a Huawei G6 típusú, 4.3 al megáldott telefonomhoz egyet. Sokat nem játszottam még vele, egyenlőre az alkalmazások nem jeleznek vissza, bár tényleg nem sokat piszkáltam, csak bepipáltam párat és annyi, majd még kiderül. Ami zavar: vagy azért mert nem "rendeltetésszerűen" használom, vagy mert kompatibilitási hiba van, de az ébresztés nem áll le az első után, bár az elsőt sem én állítom le. Eljön az idő - rezeg kb. 5x - ezután már az alkalmazásba megnézve ki is van kapcsolva az ébresztés, őt ez nem zavarja nyomja még vagy 5x 10 percenként. Esetleg valami ötlet, hol bénázom el?
Az alkalmazásos dologhoz hármat kellett volna vissza olvasnom
Bocsi 
-
gianone
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Nagy mázli különben, hogy így engedélyezni kell, egyszerű kilőni éjjelre az értesítést, amíg nem tudja magától.
-
Nektek sikerült beállítani, hogy rezegjen pl Messenger, GMail, hívás, SMS értesítéseknél?
Nekem be van pipálva a program, be van pipálva a LED + rezgés a beállításokban, de baszik bármit is csinálni
-
válasz
randras_83
üzenetére
-
gianone
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Aha, kb. egy hét volt innen. Köszi!

-
gianone
őstag
Ez a holland postánál mit jelent, merre jár? Innen nektek végül még mennyi volt?
27-11-2014 10:52 The item is at the PostNL sorting center
26-11-2014 14:25 The item is on transport to the PostNL sorting center
25-11-2014 14:35 The item has left the originating country
25-11-2014 11:08 The item is ready for shipment
25-11-2014 11:06 The item is pre-adviced
25-11-2014 07:37 The item has arrived in the transit airport -
pöpec megjött

2 db-ot rendeltem, nézem mi az istenért nem párosodik telefonommal... hát azért mert a másik - bontatlan - dobozban lévővel akart

-
kano
nagyúr
Végre megérkezett nekem is.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Óvodások homokozója
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Peugeot, Citroën topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Dexnor billentyűzet
- Samsung gyári S21 Ultra szilikon tok S PEN-el / AKCIÓ -25%
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így már értesít az sms érkezésekor is.

Már igen