- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Pl. ha le kell némítani a telót, és nincs mellette ember. Gyerekek alszanak, és épp mást csinál az ember, így nincs nála a teló. De én bringázásnál sem mindig hallom meg a nyeregtáskában lévő telefont. Alapból sem kell végre üvöltésre tenni a hangerőt, ami közösségi terekben előnyös stb.-stb.
-
htc07
addikt
Ha normális időt tudok aludni (nálam ez 7+ óra), akkor erre szoktam felkelni, egyébként csak rácsapok és alszok tovább.
Olyankor tényleg kisimultabb vagyok ébredésnél, bár lehet csak placebo hatás, még így is sokkal jobb.
Bár elég lazán hordom a szíjat, így nem is annyira érzem hogy rezeg, de még így is felkelek rá. És elég mély alvónak mondanak.
-
tybsen
addikt
Egyebkent nem ertem ezt a stresszt Nalad, nem ronthatsz el semmit. En a helyedben nyitnek egy paypal fiokot es kesz - kesobb is hasznalhatod ha kell valami es ez a legegyszerubb megoldas (nem is ertem miert gondolod egyszerubbnek a masok altali rendelest, nekik valo utalast, egyeztetest, talalkozast, telefonalast vagy akarmit, stb.).
-
-
Wieder12
tag
Létezik [link] ,de ezért cserébe 3-4 nap az üzemidő! Többi modell esetén is kb. 1 hét az üzemidő! Probálják ötvözni a két dolgot, de szerintem mind az órának mind a karkötőnek van helye a piacon, de inkább külön
Xiaominak mennek az eladások tuti lesz miband vagy mifit 2 vagy kitudja, hogy fogják hívni
Nem kizárt, hogy a következő modellbe több led lesz, akkár az időt is lehet mutatni fogja
tutti fejlődni fog ahogy minden! Addig is kezdetnek ennyiért ez is jónak mondható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest