Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
weiss
addikt
válasz
petipetya #8555 üzenetére
köszi!
Gearbesten találtam színeset, csak itt azt írja, hogy gumis a szíja, nem TPSiV, bár nem tudom, ez számít-e. De kissé fura, mert az eredeti az tudtommal TPSiV.
-
twine
veterán
válasz
petipetya #8353 üzenetére
"mivel így csak az otthonon kívüli gyaloglást méri,"
Ez miért jó? Komolyan érdekel nem kötekedés
Részemről az otthoni házban/nappaliban/lépcsőn való gyaloglást is gyaloglásnak értékelem...
MI-ben különbözik a beltéri, és kültéri gyaloglás?Más:
Én egyébként kvára elégedett vagyok a kis "karkötőmmel"...
Elsődlegesen az értesítések továbbítására vettem,,,,azóta le van némítva a telefonom...sehol nem csipog rezeg, csörög...etc...sokkal jobb érzés számomra...akár közterületen, akár közlekedésen, akár az otthonomban...
Az ébresztés ugyancsak jópofa, de sajnos nem hozta el a várva várt csodát...simán "leütöm" és alszom tovább...hiába na, ilyen nehezen ébredő vagyok...ettől még jól, és pontosan ébreszt...A "fitt részleg" kevésbé érdekelt, de ettől függetlenül minden nap ránézek, hogy milyen alvási ciklusaim voltak...
A lépés szám meg azért jópofa, mert melóban (bár egyébként is tudom, ha sokat megyek) grafikonon látom, melyik napjaim voltak erősek...amikor hullára rohangáltam magam,hogy intézzem, az intézni valót...jó hogy van egy ilyen kis eszköz ami "log"-olja is mindenzt...Egy dolog zavar,,,de még meg sem néztem, hogy kapcsolható e..
A napi lépésszám elérésénél a visszajelzés...
Minden nap teljesítem, és minden nap ránézek a telefonra, amikor elérem a "célt", hogy milyen értesítés érkezett...Szóval cca. egy hónap alatt hozzám nőtt csak fürdésnél veszem le...
Jó kis cucc...és amennyire én észreveszem, nálam relatív pontos is....
Aztán jöhet a karlendítés....3led....majd megnyugvás, hogy ez "nem értesítés" volt (de csak más) -
válasz
petipetya #7253 üzenetére
Én nem magam szeretném meghatározni a dolgot, hanem konkrétan az érdekelne, hogy mi az ajánlott és hogy függ-e valamitől (ha igen, akkor mitől).
Annak is örülök, ha valaki megosztja, hogy az ő Mi Band-ja milyen napi lépésszámot ajánl (aki nagyjából hasonló adatokkal rendelkezik, mint én és nem bírálta felül az auto megadott napi lépésszámot természetesen).
-
-
havri1
félisten
-
emiki6
veterán
válasz
petipetya #7209 üzenetére
Én azt mondanám, hogy android-android, szóval valószínű.
Más: Nézegettem mi lehetséges még és az ANT HAL szolgáltatja nekem és szerintem mindenkinek a BLE-t.
Próbálta valaki az ANT+ fejlesztő alkalmazásaid, hogy ad e hozzá valamit, amit a többi progi nem?Azt is olvastam, hogy a Mi Fit összeköthető a Google Fitness-szel, érdemes letölteni a GF-t?
-
törölt tag
válasz
petipetya #6686 üzenetére
Hát én meg megkaptam a miband-emet...végre olyat ami működik is. Borzalmasan sok a hiba, az applikációk bugosak, sok szinkronizálási-kapcsolati hiba, van hogy nem méri az éjszakai alvást....szoval tényleg annyit tud amennyit fizettem érte.
játék. Mondjuk az értesitéses dolog jo (a notifys rész ) csak kicsi a hatótáv.
-
chatran
őstag
válasz
petipetya #6526 üzenetére
Na ez durva.
Az enyém 25 nap után lement 17-ig ezért ma felraktam tölteni. Általában early bird alarm-ot használok, aztán az ha nem ébredek fel 10 percenként rezeg. Kb a 3-ik alkalommal szoktam csak felkelni.
Az is zavaró, hogy hiába kelek fel és sétálok ki a wc-re hugyozni, ha utána leülök és álmosan nézek ki a fejemből úgy veszi, hogy visszafeküdtem aludni és rezeg állandóan. Ilyenkor meg izomból meg kell ráznom a kezem, hogy végre észhez térjen.
Szóval úgy hiszem nekem a sok napi rezgés miatt merült le ilyen hamar. -
csasaKKP
senior tag
-
-
RBJ
addikt
válasz
petipetya #4722 üzenetére
Egyszerű, csokikarikára kell menni.
Na összes fellelhető verziót feltettem a tweaked ből. A legujabbtól haladtam a régi felé. Érdekes egyik se fekszik neki csak az oldalon fellelhető legrégebbi. 1.1.162-218 ezzel egyből párosodik.
Kaptam egy tippet, erre rátelepítettem a magyar 1.4.452 verziót ami sikerült.
Ez a megoldás egyenlőre a thl t6s re. Értesítéses verzió meg egyáltalán nem sikerül. No de nekem ez is elég.
Hogy lehet, hogy csak a legócskább verzió megyen. Ha nem lenne akkor nuku nálam.
Végeredmény. 1.1.162-218 eng telepítve, upgradelve 1.4.452 magyarral.
band firmware 1.0.9.55 .
Eddig ennyi. -
gianone
őstag
válasz
petipetya #4704 üzenetére
Azért csak gyaloglásból a 8000 lépés szerintem nem kevés, kb. 7 km?
Igen, kifelejtettem ezt a verziót, de valljuk be, nem ez a "rendes" használati módja, mégiscsak egy karkötő. De ha valakinek ez a legfontosabb funkciója, és nem az értesítés, akkor ez megoldás lehet
Én speciel a futásomat trackelem vele - pontosan méri a lépésszámot és távolságot is elég jól becsüli - és az értesítésekre használom. Arra is megfelelő. Akinek több kell, arra a GPS való.
-
Sanki
addikt
válasz
petipetya #4520 üzenetére
Mint írtam, nekem az ébresztés lenne a legfontosabb, hogy mennyire erőteljes az a rezgés. Illetve, akkor lehet állítani a rezgés hosszát és mennyiségét? Akik ébresztésre használják mindig felébrednek rá?
A lolli csak amiatt kell, hogy fel tudjam oldani a minta berajzolása nélkül a telefont. Ezen kívül nem tudom van e valami plusz. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #2367 üzenetére
Újabb aksi statisztika:
86nap - 10%
Most csak nappal hordom és nem használom értesítésekre.Töltési statisztika:
A töltési idő 10-ről 100%-ra 2,5 óráig tartott.Lépés statisztika:
Az áprilisi lépés statisztikám már nem ilyen fényes.Szerencsére a jó idő nekem dolgozik, mert így a májusi már jobb lesz.
-
moli.hu
őstag
válasz
petipetya #4311 üzenetére
"""Telefon beállítások / biztonság / smartlock menüpontban is hozzá kell adni."""
es hogy?
ujrafogalmazom a kerdesem:
ha az android/main screen/app drawer/settings/personal/security/screen security/smart lock/trusted devices/add trusted device/choose device listaban nem jelenik meg semmi ES nincs se progress bar SE loading icon, akkor mi van? Ezen a kepernyon levo listat mas helyen kell szerkeszteni, gondolok arra peldaul, hogy mondjuk a bluetooth beallitasok oldalon? Peldaul parositani kell az androiddal? (nem a mifit-tel, az androiddal.) Mert itt nincs hozzaadas gomb. Android v5.1 -
tjb007
nagyúr
-
gianone
őstag
válasz
petipetya #3967 üzenetére
Az valami bug, mert pl. én elég régóta (fene emlékszik a számra, de sok hónapja) használok két Mibandet felváltva. És ha nem a felhőben volnának tárolva az adatok, nagy bajban volnék. Adatvesztés persze mindig lehet, de alapjában véve minden eszközön ugyanannak kellene lennie bármilyen appal.
-
LSiki
tag
válasz
petipetya #3937 üzenetére
Ezt sajnos részben meg kell cáfoljam, legalábbis régebbi verzió esetén.
BB-én és Cube-on az 1.4.113 verzíó van fent, ezek esetén müködött is a felhő szinkronízáció.
Az iNew-ra párosítási problémák miatt egy korábbi (1.2.811) build került, ami viszont nem szinkronizálta az adatokat ( a másik 2 eszközön nem jelenik meg az eredmény ). -
LSiki
tag
válasz
petipetya #3870 üzenetére
Sziasztok.
Ma megjött nekem is a már új (lapos)dobozos (ebay-ről).
Sajnos a Blackberry-mel nem igazán van jóban a MiFit alkalmazás( pl. a TrackChecker Mobile vígan fut a háttérben, mint szintén droidos app), mert folyton leáll.
Elméletileg az utolsó magyarított kiadás (MiFit_1.4.113N.apk). A firmware száma 1.0.9.27.
Pedig elöször még örültem hogy a hívás jelzés is müködött...egyszer.Ez a csuklós viselés nekem sem fog úgy látom bejönni a munkahelyi pakolás miatt. Viszont nyaklánc módban zsebes hordás [ezzel] szerintem már megbízhatóbb eredményt fog hozni.
Az akksija 26%-on jött. A beüzemelés mindjárt lecsípet 3%-ot, úgyhogy feldobtam töltésre. Ha jól sejtem a 3.-ik LED folyamatos világítása esetén fog feltöltödni (legalábbis a sok "csúnya" kínai jel feletti rajz erre enged következtetni).
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
petipetya #3375 üzenetére
Magától nem tudja pedig az időváltást, mert a telefon órájára áll rá. Csak megjegyezni tudja az időt és számolni, mert nincs benne külön időbeállítási lehetősig. Nekem nem váltott ébresztéskor, de mikor bekapcsoltam a telefonon az app-ot, akkor azonnal át is állt. Akkor nem tudom, neked miért váltott.
-
tybsen
addikt
válasz
petipetya #3319 üzenetére
Hm, nem tudom.
A band kapcsolódva volt a telefonodhoz?
Nálam hajnal egy órakor voltak utoljára összekapcsolódva és szinkronizálva, utána a telefont repülőgép módba tettem és "új idő szerint" 7:17-kor ébredtem fel, ennyit mutat a telefon, ami automatikusan átállt. A MiFit szerint viszont 8:17-kor keltem fel (a helyes, átállított idő 7:17; a mikrohullámú sütőn még a nem átállított 6:17 volt).
Kicsit zavaros a dolog.
-
Jabby
őstag
-
gianone
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest