- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Szia!
Az Egészség appban a forrásoknál a MiFit alatt mindegyik be van kapcsolva? Nálam simán átadja az alvási adatokat és a lépésszámot, mindkettő megjelenik az Egészség app-ban is.
szerk: összehasonlítva a két alkalmazásban a lépésadatokat, néhol jelentős különbség látszik. Vannak napok, ahol a napközbeni adatoknál vannak MiFit szinkronizációs adatok, de például a tegnapinál csak a telefon által "mért" mennyiség.
-
gianone
őstag
Na jó, inkább hagyjuk...
Nálam hozzáértőbb itt már leírta, hogy valószínűleg amiatt van. És nyilván akkor jön elő, mikor párosítom, és azt meg már leírtam, hogy akkor is, ha akárhányszor újracsinálom. Hónapok óta. Lehet, hogy konfigfüggő, nem tudom, de közel sem egyedi hiba.
-
gianone
őstag
Valamit te nem értesz. Ez egy hibajelentés vagy inkább figyelmeztetés. Gugli Play Szolgáltatásoknak nem teszik a Miband, ezért egy ideje nem működik Smart Lock tökéletesen. Én azt kérdeztem, hogy amit te írtál, annak az egyégadta világon mi értelme van? Úgy szerinted megjavul? Csak mert a figyelmeztetés marad...
-
havri1
félisten
Hát akkor nekem valami hibás verzió van, mert ha megnyitom a Mi appot, akkor online mutatja a lépéseimet, nem szinkronizál.
És az előző hsz-ben pont erre utaltam.
Szóval vannak olyan esetek, amikor a telefon és a karkötő folyamatos kapcsolatban van, még ha nem is életszerű.
-
winotto
tag
Az utángyártott bőrszíjon műanyag vagy fém a foglalat ?
Szerintetek az ezüst vagy a fekete kopásállóbb ?
Milyen lehet a festék alatt az anyag színe,van valami infó róla ?
Nem tudom melyiket rendeljem,gondolkozom hogy a bőr szíjat lefogom cserélni fém szíjra ha kapok megfelelő méretűt. -
csasaKKP
senior tag
Megrendeltem banggoodról, remélhetőleg hamar ideér.
Nem tudja valaki, hogy több eszközzel is párosítni lehet, vagy csak eggyel működik? Mi van akkor, ha teszem azt a telefonom tönkre megy, és nem tudom lecsatlakoztatni a Band-et, akkor hogyan párosítok új eszközhöz?
rbalint88: Gondolom még valami ragasztás is lehet, hogy a víz ne menjen be.
-
gianone
őstag
Nincs, mint "a" szilikonpánt. Nekem az első több mint 7 hónapig bírta napi intenzív használat mellett, akkor is egy beakadás miatt szakad el a bújtatója. A másik a tinydeales, ami olyan lehet, mint az edigitalos, na az tényleg szar. Viszont azóta rendeltem alis és banggoodos eredetit, és egyiknek sincs baja, kop-kop. Kifejezetten igényes ránézésre a szilikon, a patent is, bár a régi eredetié egy fokkal még mindig jobban tetszik. Amúgy maga a Miband is az idő múlásával egyre kevésbé fényes, szerintem jobban néz ki ki.
-
MartOOn
addikt
Nekem borzalmasan gagyinak tűnnek ezek a borszijak...
pedig jo lenne vmi komolyabb cucc hozza de ezek rem szockosak... Nekem. Srry. Valami extrabb szelesebb szagosabb szilikon v tpu szij nincs ehhez? Mindenhol ezt a 2 felet latom. Pedig 6milliot eladtak belole. Lehetne nagyobb valasztek....
-
waces
aktív tag
magamnak válaszolva
az "olcsóbb" bőrszíj se gáz (ok, majd, hogy x hónap múlva milyen az majd kiderül), célnak megfelelő műanyag tokban, normális bőr szíj, kicsit műanyag hatású fűzővel (vagy hogy hívják a kis kerek bizbaszt amin átbujtatjuk a szíjat
) és műanyag foglalattal.
a drágáb kifejezetten prémium érzést nyújt, finom bőr szíj, bőr bújtató, fém tok és szép, papír doboz.
meglátjuk, hogy napi használat közben mi lesz vele/velük, mert az eredeti műanyag pánt az lassan teljesen meg is adta magát
-
gianone
őstag
Ma töltöttem fel a 8 hónapos Mibandet, és hasonlóan jártam. Ahogy levettem a töltőről, 100-ról 95 %-ra esett le, majd nyomtam egy keresést, és 92 lett, most már csak 88 %-nál jár. Ennek ellenére 19 nap után töltöttem értesítéses verzióval, ami a legtöbb, amióta van értesítés, igaz, most nem használtam minden nap - van másik is. Szóval szerintem nem merül hamarabb, csak a merülés jelzésgörbéje változott, de jövő hónapban biztosabbat tudok mondani. Amúgy múlt hónapban is hasonlóan kezdett, bár talán nem ennyire durván, igaz akkor még nem figyeltem, azóta jött elő ez többeknél.
-
juuzer
addikt
Köszönöm!
Annyi kérdésem lenne még ehhez az apphoz, hogy magyar régiós készülékekre elérhető? Mert a Store-ban fent van, igaz csak usa régióval. Vagy az általad küldött linken ha regisztrálok akkor nem kell majd átállítanom a régiót?
wayne1 köszönöm, ezt szedtem le én is. Ma megyek a Bandért, már nagyon kíváncsi vagyok
-
gianone
őstag
Nekem is van tinys, és nincs baja, bár tény, azt is keveset hordták. De nem szeretem pántját, mert kemény. De valaki itt egy hetet írt, és kiesik belőle a Miband, valakinek kitört a lyuknál egy darab stb. Én nem mondtam, hogy mind rossz, lehet, csak pár darab vagy egy szállítmány volt az, viszont most tuti máshonnan rendelnék. Ezt mindenki el tudja dönteni.
-
DDKing
csendes tag
Az ára tényleg jó csak kár h "Not original braclet".
-
Elektromos Helikoptereknél és Repülőknél LiPo aksikat használunk csak. Minden LiPo akkumulátort elektronika véd a "túlmerüléstől". (RC-knél ez a motorszabályzóba van bele építve) LiPo Akkumulátoroknál ez cellánként 3,0-3,2V. Ez egy biztonságos határ, ez alatt már csökkenhet az élettartalma vagy akár el is kezdhet "púposodni"...
Egyszóval az elektronikától függ szinte minden. Több mint valószínű a cellát nem engedi hogy meghaljon, de a hosszabb élettartam érdekében inkább többször kell tölteni -
Gadhead
csendes tag
Hát itt sajnos nem volt semmi olyan opció,hogy egyben vagy ne egyben. Nem lenne ezzel semmi bajom ha írták volna és esetleg nem a tokra rakták volna a tracking no. hanem az értékesebb dolgokra. Vagy mindegyikre.
A csomagra nem volt ráírva,hogy mi van benne csak hogy 1PCS ( 1 darab)Mailre várom a válaszukat meg online chattel próbálkozok még.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest