- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
internetezoo #13992 üzenetére
Szeptemberben lesz 2 éves, a 30 nap simán meg van még most is.
-
fant0mi
őstag
válasz
internetezoo #13992 üzenetére
Nekem egy eves. Az akksija 75%-os.
-
radicspeter1
őstag
válasz
internetezoo #11048 üzenetére
Itt ez is jó...
-
fant0mi
őstag
válasz
internetezoo #11027 üzenetére
Mi Fit 2.0.1 angol nyelvű (a honlap kínai). [link]
Nem mondom, hogy nincs benne csirkelábas karakter, mert azért akad még. Például az "hour" és "minutes" szavakat nálam csirkelábakkal írja ki. De amúgy használhatónak tűnik.
De nem lehet benne szerkeszteni az elalvás időpontját (néha nekem az esti tévézést is szundinak veszi, s szoktam módosítani rajta). -
szpali
addikt
válasz
internetezoo #10841 üzenetére
BRÉKING!
a Lildlis Bluetooth pánt kommunikál a Dechatlonos pulzusmérő órával
És az endomondo is kommunikál vele párhuzamosan -
lorcsi
veterán
válasz
internetezoo #9464 üzenetére
köszi , így már jó lett
-
Attix70
aktív tag
válasz
internetezoo #9024 üzenetére
Szia,
Van Androidos telóm is (Ace4) amin tökéletesen fut minden de olcsón jutottam olyan Win telóhoz amiben pl van vezeték nélküli töltés, Amoledes kijelző és még decemberbe kap Win 10-et. Megpróbálom ezt is milyen.
Üdv, -
Zsolto
őstag
válasz
internetezoo #9029 üzenetére
Ember... ezt ne, és ne itt.
-
htc07
addikt
válasz
internetezoo #9029 üzenetére
klassz, köszi hogy megosztottad velünk a gondolataid a megfelelő topikban.
-
válasz
internetezoo #9024 üzenetére
LOL, ez meg már milyen kérdés?
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #8846 üzenetére
Ismerem a futóórákat, de az állítás az volt, hogy 50 alatt nincs, és 20-ért is mutattam. Egy TomTom Runner amatőröknek bőven elég, és teljesen pontos. Amúgy én garminos vagyok, a barátnom a TOmTOmot szereti, nekünk is vízálló kell, hogy lehessen benne úszni, de kocogáshoz nem. És már M400 se 50:
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #8842 üzenetére
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #8834 üzenetére
Azt a telefon csinálja, ahogy kolléga is írta. Amúgy telefon nélkül semmi esélye egyiknek se, mert akkor nem is rezeg. Szóval ez így halott ügy, de amit te mondasz, annak legalább van értelme.
-
Deck
titán
válasz
internetezoo #8834 üzenetére
Pontosan a fejlesztőknek nem hiszem, hogy több lenne ez pár percnél.. Nagyon egyszerű dologról van szó viszont nagyon hasznos lenne!
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #8831 üzenetére
A GPS órák 30-tól kezdődnek (akcióban olcsóbban is), de van olcsóbb, régebbi távolságméréses technológia is. Nem mind robosztus.
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #8822 üzenetére
Runkeeperrel a Mi Band Notify össze-vissza rezgeti amikor csak notificationba kerül a Runkeeper, hogy ott is lehet STOPolni...Csak mondja a távot, rezegéshez való üzi nincs
-
Deck
titán
válasz
internetezoo #8822 üzenetére
Endomondo is mondja de ahoz is telefon kell és ahoz is amit te mondasz.
-
Deck
titán
válasz
internetezoo #8818 üzenetére
Mifit alapból igazán tudhatná. Méri a futárt aztán eléred a beállított időt vagy km-t akkor meg rezzen egyet. Kicsi de nagyon hasznos lenne.
-
melkah
tag
válasz
internetezoo #8774 üzenetére
Nekem feher ledes van, 20-23 napot bir egy toltessel(nagyon sok notification rezgesem van).
Szerintem ne aggodj, tied sem lesz rosszabb. -
L4mie
veterán
válasz
internetezoo #8774 üzenetére
nekem 2 hét után ennyi
-
Upo
addikt
válasz
internetezoo #8634 üzenetére
Ez mitől MIUI féle? Ott a play-es link a letöltésnél. És mi köze ennek a Mi Band-hez?
Amúgy régebben próbáltam, működik, de most Endomondo-t használok. -
Upo
addikt
válasz
internetezoo #8620 üzenetére
Nálam is csinálta. Megoldottam.
Mifit-ben a band-et leválasztottam. Utána az alkalmazásokban a mifit-re nyomtam egy kényszerített leállítást, majd egy adatok törlését. Utána frissen indul a mifit, fiókba bejelentkezés, párosítás, minden régi adat visszajön. Futás előzmény működik, örülés. -
CB
senior tag
válasz
internetezoo #8620 üzenetére
Igaz, nekem nem volt előzmény, de a lehetőség (előzmény) él. Rányomtam, a progi nem állt le. Visszanyíllal vissza tudtam belőle menni az előző oldalra.
-
Corsa02
őstag
válasz
internetezoo #8519 üzenetére
A 3 ( Mi Fit + Notify V2 + 1.7.112) együtt nálam is gyorsabb merülést eredményez
Bár nálam sok a rezgés is az értesitések miatt, telefon némán van. -
gianone
őstag
válasz
internetezoo #8186 üzenetére
Nekem nem fagy ki, bár nálam sincs előzmény. Ami azért vicces, mert nagyon régen párszor használtam Runtastic Pro előtt, szépen beszélt kínai kislány
. Ezek szerint ezt nem szinkronizálja a szerverekre, csak a telefon tárolja. Azt meg pucoltam azóta.
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #8186 üzenetére
Adatok törlése, újbóli bejelentkezés, ekkor még üres az adat, betölti a Historyt
De ha már van adat arra kifagy. -
rhen
senior tag
válasz
internetezoo #8183 üzenetére
"Nekem nem, bár én még nem futottam vele."
(már írtam egyébként)Próbáltál frissíteni a legújabb 1.7.122-re?
-
rhen
senior tag
válasz
internetezoo #8171 üzenetére
Nekem nem, bár én még nem futottam vele.
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #7959 üzenetére
Inkább papír...annyira vékony...
-
melkah
tag
válasz
internetezoo #7830 üzenetére
(#7830) internetezoo: hopp, nem neked akartam valaszolni, csak felre nyultam.
Sziasztok, tegnap nekem is megerkezett a mi band-em dx.com-rol (kb 20 nap alatt ert ide). Termeszetesen feher leddel.
Probalgattam az appokat es nem vagyok boldog.
A play-en levo Mi Fit mukodget, de eleg butacska. Plusz neha elfelejt rezegni a beallitott mind a harom beallithato appra is. Neha rezeg, neha nem.Kiprobaltam (#7785) Upo altal linkelt 1.6.352-ot is. Na ez a legbugosabb. Az esetek 75%ban eldobja a kapcsolatot es csak nagyon nehezen tala ra ujra az eszkozre.
Miert van az, hogy Mi Fit-ekben csak 3 appra lehet notificationt allitani? Szerintem ez eleg idegesito az mar csak hab a tortan, hogy egyiket sem lehet egyedire szabni.Mi Band Notify V2 viszonylag stabilan mukodik, de sport tracker resze az kb 0-a. Jo nevebol is adodik , hogy ez egy notificationra valo app, de nagy kar, hogy nincs egy app amiben minden ossze van gyurva. Extra erdekesseg , ha ebben az appban allitgatok a rezges intervalluman, akkor nem tortenik semmi. Ugyanugy rezeg minden.
Mi Band Tools-t is kiprobaltam. Ezen lehetett rendesen allitani a rezges hosszokat is, de a sport tracker funkciokat sajnalom, hogy ez sem tudja igazan. Ezzel az appal a fo bajom, hogy ez mar annyi mindent tud, hogy elvesztem a turelmem mire mindent beallitom.
Nem egy kezre allo smooth alkalmazas, de legalabb mukodik.
Szerintetek van lehetoseg arra, hogy szoftveresen kulon lehessen villogtatni a ledeket, ha mar csak feher van benne ? Gondolok arra , hogy sms 1 led, gmail 2 led vagy hasonlok.
Mondjak, hogy azert jo a feher mert nappal jobban latszodik. Nem tudom milyen volt az RGB, de nekem ez a feher alig eszreveheto fenyben, pedig jo a szemem.Tudtok meg ajanlani valami appot amit nem probaltam ki, de erdemes lenne ?
Ja igen, sleep tracker nekem egyaltalan nem mukodik egyik appal sem, csak, hogy legyen meg egy extra megjegyzesem.
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #7830 üzenetére
Szerintem kegyetlen sok érte. Emlékszem, tesómnak két éve a Sony Smartwatch 1-et vettük ennyiért. Megvan még, múltkor elővettem, végtelen sok alkalmazás van hozzá. Amellett hogy minden értesítést kezel és olvasható is, akár egy appal, akár külön widgetekkel, fel lehet venni a hívást, irányítja a zenelejátszót, a Runtastic és más fitneszalklamázosokat. Van lépésszámláló és alvásmonitorozó is. 3-4 napot bír még most is, igaz rettentően sokat nem használta, mert iPhone-ja lett. És ez nem mai technológia, pl. BT3. Kényelmes, és szerintem pasisan elegáns, vízálló.
Tény, egy óra az más, mert nem karkötő, de többet tud, és kijelzős. Ékszernek meg kínai. Sosem vennék Amazfitet. -
eszlenyek
tag
válasz
internetezoo #7637 üzenetére
Igaz, akkor lehet korábban nem őt néztem, csak munkában még nem igazán akartam rendelni és mire hazaértem másikat találtam meg :/
-
Habsteve
tag
válasz
internetezoo #7546 üzenetére
Ezt xiaomi gyártja?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
internetezoo #7559 üzenetére
Max egy része rozsdamentes acél, pl. a patentos rész.
Írja is a sok kínai karakter mellett a vékonynál, hogy TPU, tehát az is szilikonos.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
internetezoo #7549 üzenetére
Itt nem a tudáson van a hangsúly, sokkal inkább a dizájnos kinézeten, ami leszűrhető a kampányvideóból is.
-
válasz
internetezoo #7549 üzenetére
48 USD-be kerül az amazfit, ha arra gondolsz.
-
Kristof14
senior tag
válasz
internetezoo #7546 üzenetére
hogy őszinte legyek, azzal a jukkal a közepén ls semmiféle kijelzővel(meg led nélkül ahogy láttam) nem tetszik.
-
MartOOn
addikt
válasz
internetezoo #6873 üzenetére
Ugy gondoltam h szeparalva.
gondoltam egyertelmu.
mert igy kozosen Tegnap azért 34 ezret leptunk es mondjuk 2 het mulva nem nagyon fogok emlekezni Asszony mikor nyulta le a mibandet.
na mindegy lassan erkezik az övé is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
internetezoo #6665 üzenetére
En pedig iPhone-rol beszeltem, szoval nem ertem a "hol?" kerdesed.
-
válasz
internetezoo #6661 üzenetére
Az apple appstore-ban keresd az új verziót.
-
RBJ
addikt
válasz
internetezoo #6646 üzenetére
Ugye ugye mondtam hogy jo lesz. Én még nem hordtam az eredeti szíjjat eddig.
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #6632 üzenetére
Nem fagyasztóba! Hűtőbe! Nem mindegy!
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #6631 üzenetére
Update: berakom a fagyasztóba 1 percre, bedugom töltőbe és villog, kapcsolódik bluetoothon.
Maradt 80%on. Kezd amortizálódni... -
Milestone2
nagyúr
válasz
internetezoo #6249 üzenetére
Szerintem nem általános, én kifogtam egy ilyen példányt. (Ha belegondolok, hogy akkor még 8000-ért vettem és a vásárlás közben elloptak tőlem még egy tizest is, így képletesen 18 ezer "volt az ára", kicsit beleőrülök) De ez van...
-
twi452
senior tag
válasz
internetezoo #6139 üzenetére
A fene tudja, lehet h az aksi tud már kevesebbet, azért nem örökéletűek ezek.
Az enyém nincs egy hónapos úgyhogy még top formában van. -
twi452
senior tag
válasz
internetezoo #6130 üzenetére
Lehet, hogy ha sokat kell rezegnie meg villognia + az állandó blútyúk kapcsolat meríti a band-et rendesen.
Én nem használtam ezeket, csak naponta párszor szinkronizálom semmi több és most így állunk. -
mgTerminator
veterán
válasz
internetezoo #6131 üzenetére
Nem fogja.
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #6129 üzenetére
Ez Tiny-n 7USD...
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #6130 üzenetére
-
RBJ
addikt
válasz
internetezoo #6109 üzenetére
Képen nem látszik de ez is valami babakék. Én tudnám hordani csak az asszony nézi ferde szemmel.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
internetezoo #6060 üzenetére
Épp ezt írtam, hogy kellene, hogy legyen benne IRED, sőt! Az a kamerás baromság meg szerintem no comment, bár értékelése jó, korántsem tartanám pontosnak, kamerafüggő, és a LED-nek is közel kell lennie hozzá. Sőt, ahogy nézem, úgy bullshit az egész ahogy van. Nem is tudtam, hogy az asztalnak is van pulzusa...
-
ggeleven
őstag
válasz
internetezoo #6036 üzenetére
Power Sensor-t nem is találok Play-en és a Body Sensor 2,9 pontja sem túl biztató, pedig maga szerkezet nem rossz!
-
doongoo
addikt
válasz
internetezoo #5989 üzenetére
Én azért nem használom, mert könnyebben kiakad a csat része
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
internetezoo #5986 üzenetére
Nálam működik szépen egymás mellett. A notify van hogy néha megáll aztán meg nem találja meg bandot, olyankor egy bluetooth be-ki kell neki.
-
RBJ
addikt
válasz
internetezoo #5753 üzenetére
Pár száz forint egy szíj. Nem értem minek szenvedni. Nekem 7 szíj van az eredetivel együtt.
Most jön a kék ami kemény 230 ft volt. -
waces
aktív tag
válasz
internetezoo #5602 üzenetére
persze, ezt nem is vitatom, de még így is tartósabb, mint a szilikonpánt
(egyébként műanyag az egész "ház"/tokozat csak a csavarok vannak fémből, tehát nem raktak külön a csavarnak egy kis fém menetet)
-
waces
aktív tag
válasz
internetezoo #5597 üzenetére
tippre az eredeti szilikon pantnal tartosabb. a bebujtato nem veszes,a tarto kopogos muanyag,viszont szerintem nem hullik el gyorsan mivel csavaros rogzitesu,tehat annyira nem erik behatasok ki es beszereleskor,mint a szilikon pantot. imho ennyiert megeri (ha jol remlik nem sokkal dragabb,mint az eredeti szilikon pant). nyilvan nem a legdragabb borbol keszult,kezzel vart szijat kell azert elkepzelni
-
válasz
internetezoo #5581 üzenetére
Bruttó 9.900-ért beszerzi, 7k-ért meg adja?
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #5582 üzenetére
Lehet nem is fém a keret hanem "fémnek látszó" műanyag: [link]
-
válasz
internetezoo #5553 üzenetére
Hoppá, köszi mindenki, amikor kérdeztem még nem mutatott egyik oldalon se semmit.
-
Laurh
aktív tag
válasz
internetezoo #5475 üzenetére
Szia!
5s-el használom, minden funkciója tökéletesen működik, a lépésszámláló ami nem igazán pontos. Nekem 25 nap körül van az üzemideje non-stop használom.
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #5328 üzenetére
A kérdés az, hogy mit szedett le ingyen a Gugli Playből.
-
RBJ
addikt
válasz
internetezoo #5328 üzenetére
Ebbűűlllbajjleessszmore.
Képernyőképet linkelne valaki a pro rol hogy néz ki a setting része. Kíváncsi vagyok hol van a villogás szám és hossz állítás.
free kicsit háklis, meg mintha összeakadna a mi fit el.
Rövid tapasztalat a fekete szíjjal. Keményebbnek tűnik mint a színes utángy. és valahogy úgy érzem mindegy mennyi változat van színesbe ennek a szálcsiszolt felületnek a fekete áll jól. -
doongoo
addikt
válasz
internetezoo #5305 üzenetére
pro verzió nálam alapból magyarul indult (már a kereső képernyő is)
-
doongoo
addikt
válasz
internetezoo #5303 üzenetére
tud magyarul, ébresztés a gyári appban van beállítva
-
doongoo
addikt
válasz
internetezoo #5300 üzenetére
végülis feltettem a prot a jobb testreszabhatóság miatt
-
gianone
őstag
válasz
internetezoo #5300 üzenetére
Nekem eddig rezeg, aztán villog.
-
moli.hu
őstag
válasz
internetezoo #4623 üzenetére
teszteltem. mukodik.
nem kamu appok, mint ahogy a meztelenradar es rontgenradar appok, ezek mukodnek, hisz van is fizikai es technologiai hatteruk. egy telefonban nincs rontgen, de van bluetooth.
attol, hogy gmail-es emailcim van megadva egy appnal, attol nem gagyi. attol csak egy maganember fejleszti, mint peldaul ahogy budapest menetrendet egy srac, aki vegtelenszer jobb munkat vegez egy egesz bkv-nel.
tiszta? marmint azt mondod, hogy virusosak, spyware-ek? ha felsz, szedd ki a neked nem tetszo jogosultsagokat az apk permission remover-rel.
hivatalos? milyen hivatalra gondolsz? barki keszithet bluetooth scannert akar a mi bandhez is, hiszen a mi band szabvany bluetooth protokolon keresztul kapcsolodik a mobilhoz. Az adatcsere az, ami zart, sajat szabvany, de a kommunikacios csatorna maga normal ble.
hogy etetne be egy ingyenes app? max ha adatgyujto, de azt mar irtam, hogy le tudod korlatozni.
nem marhasag, hisz meg lehet vele talalni egy elveszett eszkozt.
-
moli.hu
őstag
válasz
internetezoo #4621 üzenetére
jo iranyba haladsz.
"""Mert semmilyen bluetooth app, kereső "nem" látja, csak a mifit (és társai)"""
dehogynem. ble scanner
peldaul ble scanner velemenyek kozott: """Thanks for helping to locate my Mi Band Awesome app to help me to locate my lost Xiaomi MI Band."""
nekem latta a mi band-emet. -
BaginZe
tag
válasz
internetezoo #4260 üzenetére
Már nincs akcióban, 9990 forint:
-
Imy
veterán
válasz
internetezoo #3699 üzenetére
Értem, de hogyan lehetne valami megoldás érdekelne.
-
ggeleven
őstag
válasz
internetezoo #3672 üzenetére
Napok óta van ez nálunk és nem csak egy készüléken. :-(
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
internetezoo #3379 üzenetére
Tegnapelőtt tedd fel.
-
sanyci
senior tag
válasz
Inkább most azonnal...
4% alatt már ki is nyírhatod... -
gery2123
őstag
válasz
Én a helyedben már rég felraktam volna. Nem kell csutkára lemeríteni, az senkinek sem használ. Én amikor jelzett, hogy 10% töltőre is raktam.
-
vapega
tag
válasz
internetezoo #3258 üzenetére
Firmware telepítés, hogy megy? Magától frissül vagy valamilyen progi van hozzá?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
internetezoo #3258 üzenetére
Igen...
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #3109 üzenetére
A színes matricára gondoltam az utolsó linkeden.
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #3107 üzenetére
A NER az fekete? Annyira, mint a karpánt?
-
kexksz
addikt
válasz
internetezoo #3066 üzenetére
Ma kaptam hírlevélben, most TinyDeal-en még olcsóbb: [link]
-
válasz
internetezoo #3066 üzenetére
Én inkább venném valami ismertebb helyről, pl. Honorbuy (ex. Xiaomishop.com): [link].
-
Jabby
őstag
válasz
internetezoo #3008 üzenetére
OK, köszi!
-
Jabby
őstag
válasz
internetezoo #3006 üzenetére
Ez a módszer csak rootolt telefonnal működik?
-
fogarasia
csendes tag
válasz
internetezoo #3003 üzenetére
A szinkronizálásnál?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
internetezoo #2946 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #2807 üzenetére
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2626 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz pontosan, de nem vettem észre változást, pedig pár exportot csináltam míg optimalizáltam a csomagot...
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2619 üzenetére
Passz, viszont google fit-be is lehetséges az export, egyébként pedig itt az xda thread
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2616 üzenetére
...ezek szerint most akkor megy?
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #2615 üzenetére
Mobil feltette a kérdést, leokéztam és
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2535 üzenetére
No, a user-db -ben vannak az "edzésadatok", de az alvást még nem találom...
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2535 üzenetére
Köszi!
Már nézem is! -
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2532 üzenetére
...és hova?
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #2531 üzenetére
SQL-be menti
-
sanyci
senior tag
válasz
internetezoo #2529 üzenetére
Pontosan ez lenne a kérdés. Ugyanis a MiCloud-ban ott vannak az adatok, de nem érhetők el a webes felületről. Exportálni meg csak képernyőképeket lehet...
-
tybsen
addikt
válasz
internetezoo #2522 üzenetére
Nem a mi band értelmét kérdezem, hanem a lépés számlálást, hogy ez kinek mire jó?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
internetezoo #2477 üzenetére
Nekem hologram is volt, de nem ez az általános és nem is lényeges. A kocka doboz be volt vonva légmentesen zsugorfóliával és azon volt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #2483 üzenetére
Én eddig csak onnan töltöttem a telefon töltőfejébe dugva és semmi baja.
-
válasz
internetezoo #2478 üzenetére
Igen, hármat asszem, de ha visszaalszol a határidő letelte előtt, akkor megint fog ébreszteni (feltéve, hogy a korai ébresztést állítod be).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest