Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Kérdés: egy telefonhoz csak egy eszköz kapcsolható bt-on? Ha van egy karperes párosítva akkor egy okosóra menne vajon?
-
fo_di
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
és mennyire veszi figyelembe az alvási ciklust az ébresztésnél? ha azt mondom neki, hogy 6, akkor 6kor kelt, vagy ha előtte valamivel jobb az alvási ciklusom, akkor már akkor?
-
fo_di
őstag
az ébresztő funkciója mennyire jó? mert főleg emiatt szemeznék eggyel
-
rasky
senior tag
Közben keresem a megoldást a merülésre. Kiderült, hogy az app a ludas, mert nem hagyja alvó állapotba menni a telót, hanem folyamatosan ébresztgeti bekapcsolt bluetooth kapcsolat esetén. Wakelock detector is ezt mutatja... Kijelentkezve az appból, bekapcsolt bluetoothal megáll a merülés...
Ez valami bug lenne? Mondjuk fura, hogy csak én panaszkodok ilyenre.

-
Davey7
senior tag
Na most az uj verzioban mar nekem is latszik a runninghelper menupont

-
S-eye
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
Remélem javítják ezt a hibát mert én is Cerberust használok.
-
Bembee12
aktív tag
Ma jött ki a legújabb miband app 1.2.442.322, amiben javították az újévi akksi számlálós hibát. Egyelőre csak kínaiul, még nincs belőle tweaked verzió.
-
petipetya
nagyúr
Ha nem vagy benne biztos, akkor első alkalommal állítsd be az intelligens ébresztést: ez 30 perccel a kijelölt időpont előtt rezeg 3-at, aztán 10 perc múlva 5-öt, aztán újabb 10 perc múlva 3-at vagy 5-öt (nem emlékszem) és végül a kijelölt időpontban is rezeg 3-at vagy 5-öt.
A sima ébresztés pedig 5-öt rezeg a kijelölt időpontban.
-
kano
nagyúr
Nekem is - valamennyi...
-
porkiy
aktív tag
Töltés óta eltelt időt nekem ma - 360 napra írta.....

-
lajo
senior tag
Sziasztok, megérkezett nekem is. Minden tök jó,hívásra rezeg, de az értesítések nem működnek. Ha beállítok egyet amikor belépek azt írja ki, hogy "Hozzáférés az értesítésekhez nincs aktiválva". Erre nem tudtam rájönni, hogy hol találom. Valaki tudna ebben segíteni?
-
rasky
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
Hát akkor nálam van valami, mert nagyon szívja a teló akkuját aktív bluetooth kapcsolattal. 2 óra alatt készenlétben 10%-ot megevett ma is, ha kikapcsolom a bluetooth-t, akkor megáll a merülés. Na mindegy, akkor értesítések kilőve számomra.
-
rasky
senior tag
Értesítések esetén folyamatos bluetooth kapcsolattal nektek nem szívja a teló aksiját? Délutántól mostanáig leszívott 25-30%-ot...ha telon kikapcsolom a bluetooth-t, akkor semmit nem merül a teló. Pedig 4.0 a szabványa..
-
bajaki
őstag
Mennyire bírja ténylegesen a vizet a cucc? Fürdést kibírja?

-
bajaki
őstag
LG G2-veé egyébként próbálta már valaki a karkötőt? Remélem nem lesz vele gond.
-
rasky
senior tag
Nyomkövetés:
2014-12-31 08:00
The item is at the local delivery office
2014-12-29 09:04
The item is being processed by customs
2014-12-29 08:58
The item has been processed in the country of destination
2014-12-26 19:19
The item has arrived in the country of destination
2014-12-12 17:20
The item is on transport to the country of destination
2014-12-11 13:10
The item is at the PostNL sorting center
2014-12-10 14:09
The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
2014-12-09 14:12
The item has arrived in the transit airport
2014-12-09 06:55
The item has left the originating country
2014-12-09 03:12
The item is ready for shipment
2014-12-08 15:46
The item is at the airport of the originating country
2014-12-08 08:00
The item is pre-adviced -
petipetya
nagyúr
Józan paraszti ésszel azt mondom, hogy már tudod használni és gyűjti a statisztikát. A kérdés csak az, hogy:
- A telefonnal történő későbbi párosítás során ezeket majd áttolja-e rá?
- Meddig tárolja az adatokat a Band?Mivel a tesódnak ott a Nexus 5, szerintem a szervizeltetés ideje alatt simán tudod azzal szinkronizálni (akár hetente is). Elvileg ha ugyanazzal a miui azonosítóval lépsz majd be az LG-n, akkor abban is ott lesznek az adatok. Persze nincs gyakorlati tapasztalatom ezzel kapcsolatosan, de így lenne logikus.
-
rasky
senior tag
Na az enyém megjött tinydealtől, vagyis a postán van, mert nem tudta átvenni senki otthon...
-
tjb007
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Vagy nem kocka alakúban 400 forinttal olcsóbban, ha úgy kéred.

Hogy miért lesz ettől olcsóbb nem tudom, de mindegy is, ha egyszer olcsóbb.
A lényegen mondjuk nem változtat, mert szerintem ez sem fér be a ládába. -
petipetya
nagyúr
Egy kocka alakú dobozban érkezik, amely nem fér be a szabványos ládákba. Ha otthon van valaki, akkor szerintem simán átveheti. Én másnap mentem be érte a postára és akkor alá kellett írni a régi gyűrött foltos füzetben - de ott mindig ezt kell tenni, küldeménytől függetlenül.
-
rasky
senior tag
5.-én adták fel az enyémet és azóta még nincs a kezemben... Jelenleg being processed by custom...gondolom vám elbírálás alatt...Az ünnepek miatt egy cseppet belassult a dolog...
-
gianone
őstag
A magyarban az az Egyéb menüpontban lévő kínai cucc, ami az angolban a Connection, lehet, hogy a Smart Unlock. Legalábbis most simán hozzáadtam Trusted Devicesban a MiBandet. Tesztelgetem. Mondjuk changelogban semmi ilyesmit nem olvastam KitKatról.
-
porkiy
aktív tag
De melyik smart lock, mert van egy rakat:
https://play.google.com/store/search?q=smart+lock&c=apps&docType=1&sp=CAFiDAoKc21hcnQgbG9ja3oCGACKAQIIAQ%3D%3D -
gianone
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez alapvetően igaz is lehetne, ha megnézegeti az ember előtte a changelogot. Viszont majdnem mindegyik frissítéssel érkezik új firmware is, és arról nem lehet tudni semmit. Viszont a gyakorlatban elég szépen pofozzák. és azért az appra sem lehet nagyon ráismerni a pár héttel ezelőttihez képest. Pl. GPS-trackelés, 10 percenkénti statisztika, az értesítésen is sokat dolgoztak stb. Én úgy látom, aki kihasználja a Mibandet teljesen, az frissítsen, aki csak alvásmonitorozik, lépésszámol, annak nem szükséges.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
maggi1886076
üzenetére
Célszerű várni pár frissítést, és nem minden hetente felrakni, mert általában csak minimális javítások-bővítések érkeznek 1 hét alatt.
-
gianone
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Frissítés mindig hetente van. Ha valami gubanc van, akkor csúszik a tweaked max. pár napot. A magyarítás meg gondolom, ahogy az idő engedi.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Mikor hogy.
Amikor kijön Vagyula mesterék magyarítják és megosztják a miuiandroid.hu-n. -
gianone
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Hetente.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi, ez van fent. Milyen gyakran szokott frissítés jönni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
1.2.312N
-
maggi1886076
addikt
Melyik most a legújabb magyar miband app?
-
porkiy
aktív tag
Azt be lehet valahol állítani, hogy milyen gyakran szinkronizáljon, vagy ha megnyitom az appot szink, ha nem nem, ennyi?
-
Davey7
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Na akkor megnyugodtam. Tuti a SmartLock miatt eszi ennyire, valamint azért napi 4-5 ször megnyitom az appot, így sync-eli is ugye.
-
gianone
őstag
Én állandóan csesztetem is, és szinte mindenre rezeg, villog, 2 hét alatt le is merül. Az értesítős app előtt nekem is hasonlóan sokáig bírta.
-
kelzsoca
félisten
31 nap és 61%-on áll a töltöttség.
-
FeRkE
őstag
Nekem most merült le először, 61 nap után 4%-nál töltöttem fel.
-
Davey7
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
én 5 napja töltöttem és 71... ez normális? Mert nem tűnik olyan jónak. Vagy kell ennek is pár ciklus míg beáll?
Mondjuk használtom a smart lock funkciót, lehet a sok kommunikáció miatt jobban fogy.Az a baj,hogy ugye folyamatosan keltegeti a telefont is, mivel a MI appnak futnia kell folyamatosan a háttérben.
-
petipetya
nagyúr
Az 1 hónapja használt Xiaomi MI Band most van 62%-on.

Igaz hogy valaki 2 hete töltőre raktam egy pár másodpercre (4-5), de azt leszámítva is minimum 50%-on állnék így 1 hónap használat után.
-
porkiy
aktív tag
Az miért van, hogy ha töltőn van a telefon nem jelez a perec, csak hívásokkor, alkalmazások esetén nem?
És az ok, hogy bő fél nap alatt 5 %-ot csökkent az aksi? -
gianone
őstag
Az eredményeknél másnak is ajánlott kínai mobilos taxit?
Legújabb magyar app. -
petipetya
nagyúr
-
porkiy
aktív tag
Szerintetek szaunát bírja? Próbálta valaki?
-
klebi
csendes tag
Sikerült... működik, kisebb hibákkal ugyan, de megy... az értesítések nem tökéletesek.. szerintem kb 80%-ban jelez csak a legújabb magyar app-al... nem biztos, hogy az app hibája, hanem inkább bizonytalan bluetooth kapcsolat. Amúgy a lépést meglepően pontosan számolja.
Leírom, hogy jutottam el idáig, hátha segít valakinek:
Csak egy bizonyos régi appal volt hajlandó párosodni (Mi Band 1.0.0.146, köszi bembee12), aztán egyből nem ment fel a legújabb magyar, hanem volt közte 2 band firmware frissítés 2 különböző verziójú apppal, nemtom pontosan melyik kettő volt, de az egyik a play-röl letölthető. Aztán a magyar csak úgy ment fel, hogy leszedtem az előzőt, de úgy ,hogy nem töröltem cache-t és így az előző párosítási adatok megmaradtak. Szerintem túl régi firmware-vel kaptam… viszont most nem merem kipróbálni, hogy mi lenne ha elválnának újra, túl korainak tartom… biztos megunja a gyerek, meg hát most volt ugye az első párosodás… adok nekik egy kis időt…
Köszönöm a gyerek nevében is kedves fórumozók! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem kapcsolódik a Band-hoz a kínaival.
Mindegy használom más készülékkel. -
hejjhó
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnèm segítsègeteket kèrni: a tegnapi napon jutott el hozzám egy Mi Band, egyből megtalálták egymást a MI3-as telefonommal, ès tökèletesen működik is, de az alkalmazás èrtesítèseket nem sikerült beállitanom. Magyar MiBand appot használok, ès odáig el is jutottam, hogy a beállítások fül alatf megtaláljam az alkalmazás èrtesítèsek fület, de koppintás után (amikor kihozza a telepített alkalmazásaim listáját), a következőt írja ki: hozzáfèrès èrtesítèsekhez nincs aktiválva.(Tehát a miband appban tudom paramèterezni a különböző alkalmazások èrtesítèseit, de utána nem èrtesít a band).
Remèlem tudtok segíteni, hogy hol tudom ezt aktiválni! -
Flexy90
senior tag
Ez a kitűzött cél visszajelzése. Ha felemeled és magad felé fordítód a Mi Band-et, mintha megnéznéd az órád akkor arányosan annyi led villan fel amennyit teljesítettél már a beállított lépésszámból. Ha pedig elérted a célt akkor, mindegyik felvillan és a karkötő rezegni kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hamarosan lesz magyar is
.

A rezgésre kíváncsi leszek, hogy felébreszt e reggel, kicsit gyengécskének tűnik hozzá, de hátha elég.