- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Pedig nagy valószínűséggel lépésszám alapján számolja, becsüli a távolságot, a GPS-trackjén kívül, a felhasználó adatai alapján. Ha tényleg tudná a távolságot is mérni, az ülve, egy helyben csapkodáshoz nem adna hozzá távolságot. Futás és gyaloglás közben egyáltalán nem vészesen pontatlan, nem jobban a többi acceleratorral működő kütyünél, sőt. Ez egy fitneszkarkötő (aktivitásmérő), nem sportóra stb. Nagyjából megmondja a futással töltött időt és a távolságot. Akinek nem elég, vegyen sportórát, vagy vigye magával a telót is.
A lépésnek van hossza és amplitúdója is, és van az embernek magassága, ebből már szépen lehet számolni. Persze a belső lábhosszal pontosabb volna, de azt nem tudja mindenki. -
Tomaaasz
aktív tag
Talán a kézmozgást nézi, és amikor shakelek, azt ő futásnak / lépésnek számolhatja?
Annak számolja. Múltkor zenekari próbán magamon hagytam kíváncsiságból(dobos vagyok), kb. 7 ezerről 19 ezerig ment el.
+1, honnan tudja, hogy elaludtam? Honnan tudja, hogy mikor vagyok mély alvásban?
Mozgás, illetve annak hiányából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest