- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Ahogy az OpenWrt failsafe-nel kiderult, hogy en vagyok a bena, ugy lehet, hogy a Mesh-nel is kiderul, hogy valamit nagyon elnezek. Legyszives segitsetek!
Most, hogy celegyenesben van az OpenWrt-be valo bejutashoz a router, tettem egy ujabb probat Mesh-sel 5GHz-n.
A link felepul, de az atjaras akadozik: a mobilos Speedtest alig tudja befejezni a (sot, neha meg elkezdeni is) a merest, a telefon jo par masodpercig azt hiszi, hogy nem ad internetet a halozat, az oldalak alig jonnek be ...Valaki hasznalja az egyszeru, wpad-mesh + mesh11sd alapu Mesh-t OpenWrt-vel? Egy DIR-860L-lel (22.03-SNAPSHOT) es egy Xiaomi AX3200-zal (SNAPSHOT) kellene egyutt dolgoznia, es mint irtam a mesh link jol kiepul, az athalado forgalom nagyon megvan tepazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89