- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #572 üzenetére
Közben meglett a hiba, én voltam kuki.
A T-s kártya és előfizu új, netről rendeltem és aktiválni kellett az előfizetést.Onnan jöttem rá, hogy a telekom fiókban nem volt ott az új előfizu és hozzáadni sem engedte.
Egy ügyfélszolgálatos hívás segített. -
-
Sziasztok!
Szereztem egy 14T Pro-t, de van egy kis gondom.
Dual simmel menne (1 One és 1 Telekom).
Na most az a probléma, hogy a Telekom sim nem megy, teljesen mindegy hogy melyik sim foglalatba rakom.One-nal nincs gond egyik slotban sem.Akkor sem jó ha csak a Telekomos kártya van benne.
A telefon a Telekomtól származik (én vettem saját névre), tehát ez nem lehet gond, a T-s sim meg más telefonban jó.
Beállításokban már mindent átnéztem, elvileg ott minden rendben.
Nem igazán értem a dolgot.
Valami ötlet? -
Pepeninho
őstag
Sziasztok. 11 T elfáradt. Akksi problémák, képek középen nagyon homályosak, illetve mostanában azt csinálja, hogy elmegy a kép. Vakon kikapcsolással tudom megoldani csak. 🤣 Erősen gondolkodtam Szifonra váltással, de úgy döntöttem kap még egy esélyt az Android. 14t és Pro között gondolkodom első sorban.
Sokat fotózok. Makrót funkciót is sokat használom. Ezen kívül játszok 1-2 játékkal, de nem a grafikáról szól egyik sem. Ti melyiket ajánljátok? Esetleg valami más opció? -
tisztavíz
kezdő
Nekem ez az Orange eSIM hozzáadásánál ment fel, mert valószínűleg azt választottam, hogy telepítse a szolgáltatói "csomagot" (azóta ezt a hibát nem követem el). Töröltem a többi spam alkalmazással együtt, amiket még felrakott. De simán nem lehetett. Számítógép kell hozzá vagy Shizuku + Canta. Természetesen semmi probléma nem volt utána, mivel előtte sem volt fent és kéretlenül telepítette magát.
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Viktor0610 #567 üzenetére
Köszi
-
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Az App Mall alkalmazást törölte le már valaki? És ha igen, adódott belőle valami probléma? Vannak esetleg olyan alkalmazások amelyek csak ebből tudnak frissülni?
Az alábbi képen látható jelzés miatt gondolkodom a törlésén, ahol App Center néven szerepel ( utána néztem, a kettő egy és ugyanaz az alkalmazás) -
Pityu78
csendes tag
Köszönöm a javaslatokat!
Két alkalmazás frissült mielőtt elkezdődött a probléma, Microsoft Swiftkey és a Fitbit. Megkérdeztem a ChatGPT-t hogy talál e hasonló problémát, és az válaszolta hogy igen, mások is panaszkodnak lefagyásra és újraindulásra elsősorban a Fitbit alkalmazás kapcsán. Azt javasolta hogy első körben töröljem a Fitbit gyorsítótár adatait. Miután ezt megtettem, nem fordult elő újra a probléma, legalábbis eddig Remélem hogy ez így is marad, és hogy talán ez az info másnak is segíthet. -
-
Pityu78
csendes tag
Visszatért a probléma. Alig 2 óra leforgása alatt 3x fagyott le és indult újra a telefon. Úgy látszik mégsem az volt a probléma amire gondoltam. Pedig azóta már frissült is a rendszer.
Másnál esetleg van hasonló probléma? -
dokee78
félisten
Az a wifi melletti jel mit jelent?
-
Pityu78
csendes tag
Esetleg ellenőrizd ezt a beállítást -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Ha már mindenki írja a verziószámot, én most frissültem 104-re. De alapvetően nem ezért "ragadtam tollat".
Nem tudom, más tapasztalt-e ilyet, vagy én gondolom rosszul a funkciót, DE:
Néha lenémítom a telefont a lehúzható menüben (csengő ikon) és olyankor úgy csörög, hogy nem rezeg a készülék és amikor a hívó fél leteszi a telefont, akkor jelez, hogy volt egy nem fogadott hívásom (addig a kijelző is sötét).
A rezgés (szintén a lehúható menüben) aktív, de lehet valamit rosszul csinálok... Korábbi telefonoknál ezt a jelenséget sosem tapasztaltam.
Nem a verzióváltást követően jött a probléma, előtt is megvolt. Lehet most változni fog, nem tudom.
Esetleg valaki tapasztalt már ilyet? Vagy én állítok be valamit rosszul?
A tippeket, javaslatokat mindenkinek köszönöm előre is.
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Már 3.napja nem indul újra magától.
Valószínűleg rájöttem a probléma okára. Amikor a Chrome értesítést küldött és azt jobbra húztam, utána pár másodpercig nem tudtam megnyitni semmit, olyasmit írt ki hogy az értesítések kezelése folyamatban. Mióta kikapcsoltam a Chrome értesítéseket, azóta nem indult újra.
Ja, és végre reggel megjött magyar régióra a frissítés!( 2.0.140.0 VNNEUXM)
Még egy dolog: bekapcsoltam a Xiaomi HyperAI motort, ami alapból ki van kapcsolva, és azóta lassabban merül az akku. -
prime6
csendes tag
Sziasztok! Új telefon, minden bekapcsolásnál kiírja: "SMS helymeghatározás aktiválás...". A hitelesítésre kattintva semmi reakció.
Hol lehet ki-, bekapcsolni, hitelesíteni? Köszönöm a segítséget!
-
Bal0924
senior tag
Lenne pár kérdésem, panaszom.
Tudtok tanácsot adni?-Hol van ezen a telefonon a hangszóró?
Teljes hangerőre van állítva a telefon és alig hallom a másikat.
-Az alvásidő mód be kapcsolva és időzítve, néha vissza vált normálra.-És néha nagyon megy le a töltés, miközben nem használom a telefont és előtte a memória tisztító le is futattam.
-
Pityu78
csendes tag
Sajnos a probléma továbbra is fent áll.
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
Most már napi rendszerességgel többször is újraindul.
Senki másnál nincs ilyen probléma?
-
Bal0924
senior tag
Áttettem Ausztria-ra, jön a frissítés.
Itt jobban tájékozódom, hogy mikor érhető el a frissítés, mint bárhol
2.0.104.0 -
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! A napokban kétszer is előfordult hogy a telefon újra kérte a SIM kártya pin kódját. Valószínűleg önmagától újraindulhatott. Másnál is jelentkezett ez a probléma? Egyébként még a 2.0.14.0-ás HyperOs van rajta
-
huby80
senior tag
válasz
posacenere #536 üzenetére
BULGÁRIAn is beadta
-
posacenere
csendes újonc
Most jött, svéd régión
-
ggeleven
őstag
-
paljani
aktív tag
Köszi, de legalább 15 ilyen végignéztem ahol statikus képek mellett bedobálják a specifikációkat. Ilyen elsőkezes tapasztalatokra gondoltam, hogy pl. “Persze vedd csak meg, imádom a sajátom” vagy “full tré, kerüld nagy ívben, mert …”.
Gondolom van azért pár embernek itt, meg valamennyi ifő el is telt, hogy legyen tapasztalat vele. -
paljani
aktív tag
Szakik! Megvehetem ezt az asszonynak (egy Samsung A71-est váltana) vagy inkább a Samsung A56-ot? Mit javasoltok? Árban nagyjából eggyütt mozognak még. Olyan 5 évre gondoltam megtartani az előző (A71) is annyit bírt, de már lassú.
Köszi szépen!
-
tisztavíz
kezdő
válasz
tisztavíz #521 üzenetére
Az 14T-men a Google Asszisztens felolvasta az SMS-eket a legfrissebb elérhető HyperOS-el (2.0.103.0). Az értesítésekhez való hozzáférésre kért jogosultságot. A 14T Pro-n csak keresőben találtam meg ugyanazt a beállítási menüt (le tudom írni, ha lényeges). Elvettem és újra megadtam a jogosultságot. Ezután a 14T Pro-n felolvasta az SMS-eket a Google Asszisztens. Fél-egy nap múlva már nem működött. Újra megcsináltam a leírtakat, utána működött. Gyanítom nem lesz tartós. Valaki tud megoldást esetleg?
-
tisztavíz
kezdő
válasz
tisztavíz #523 üzenetére
Úgy értettem le lehet tölteni a ROM-ot és frissítőcsomagként kiválasztani. Annyiszor kell a logóra koppintani, amíg kiír valamit. Ezután a jobb oldalon felül a három pont alatt több lehetőség lesz, többek között lehet választani frissítőcsomagot is. Ennek a módszernek hátrányai is vannak. A letölthető ROM mindig teljes méretű. (A 102 OTA-ként 33MB volt, ha jól emlékszem. Letöltve lenne 3-4GB minimum.) Nálam a régi telefonra egyetlen letöltött ROM sem ment fel, de elvileg működnie kellett volna.
-
tisztavíz
kezdő
Sajnos én is így csinálom egy ideje. Ma néztem, nem volt elérhető frissítés. Nekem most Ausztria régión van, azon jött a 102. Az EU-s ROM azonos verziószámmal régiótól függetlenül ugyanaz. A régebbi Xiaomi telefonomra már nem adnak ki frissítést. A legutolsó állapot régiónként eltérő verzioszámmal zárult. Ésszerű európai országok régióin nem dobta fel az elérhető legutolsó verziószámú frissítést. Hiába töltöttem le a ROM-ot (több hivatalos helyről is), még trükkökel sem fogadta el. Az ellenőrzésnél elbukott. Az összes fellelhető fórumot elolvastam és mindent megpróbáltam. Volt akinek egzotikus régión jött, nekem nem. Véletlenszerűen próbáltam régiókat. Talán francia régióról ment fel.
-
tisztavíz
kezdő
HyperOS 1-el a Google Asszisztens felolvasta az SMS-eket is (más appok szöveges üzenetei mellett). Nagyjából HyperOS 2 frissítés óta azt mondja nincsenek üzenetek. (A nyelv angolra van állítva.) Minden jogosultsága megvan, különben más appokkal sem menne. Aki tud megoldást kérem írja meg, akár privátban. Számomra létkérdés ez a funkció.
-
Pityu78
csendes tag
-
Bal0924
senior tag
Át állítottam német régióra a telefont egyből felajánlotta a 2.102-es frissítést.
Vissza állítottam magyar-ra és egyből eltünk.Miben más a két régió, hogy egyből felajánlotta a frissítést?
Ha úgy frissítem, hogy német a régió, nem lesz német nyelvű a frissítés után, ugye? -
TTom65
tag
Sziasztok. Ma hívott volna apu orvosa de nem jelenitette meg mert privát szám volt. Ezt, hogy lehet átállitani, hogy megjelenjen a hívás. Sehol nem találom a menüben. Előre is köszönöm a segítséget.
-
tisztavíz
kezdő
válasz
posacenere #497 üzenetére
Nem emlékszem, de lehet. Ma néztem újra. Magától nem jelzett, de a menüben mutatta az elérhető frissítést osztrák régión.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ügyesen pozícionálja a Xiaomi a 14T sorozat Pro modelljét a 14 és az Ultra közé.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest