- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsmoka #697 üzenetére
Baseus jó.
Szövetborítású és strapabíró.Nekem már régóta megvan a C-C, de van A-C is és családban is van még több darab mindenfelé csati kombinációban.
Nyugodtan vedd meg, nem fogsz csalódni, ajánlott márka!Annyi, hogy pontosan nem tudom mennyire lesz gyors a töltésed a gyári fejjel (az A csati miatt gondolom ilyet használsz).Nekem egy Ikeas Sjöss 35W-os fejjel és C-C kábellel elfogadhatóan gyors, persze a 120W-tól messze van.
-
válasz
Minstrel #686 üzenetére
Én Aliról vettem Smart Devil üveget, ennek nincs fekete kerete.2 hónapja van rajta, eddig bevált. [link]
Itthonról én azért nem vennék, mert ehhez a telefonhoz nehéz találni, sokszor ugyanazt az üveget áruljak drágábban mint amit Te is megvehetsz Aliról.
Az Xpro-nak van rá üvege, de ettől a márkától én soha többet nem veszek, már 1-2 telefonon bebizonyosodott, hogy még azt a 2-3 ezer forintot sem éri meg. -
válasz
ricsmoka #684 üzenetére
Én cseréltem nagyon hamar, bár engem csak az zavart, hogy fólia.
Az üvegfóliákat szeretem, tapintásra is kellemesebb, plusz a ujjlenyomatokat is könnyebb lepucolni.
Ha téged nem zavar a gyári fólia, akkor használd addig amíg valóban cserés nem lesz, aztán mehet rá üveg/hydrogel fólia/sima fólia igény szerint. -
válasz
Jodanovich #642 üzenetére
Hangzás:
Attól függ mihez hasonlítjuk.Egy iPhone mellett kissé sovány, magasai és közepei nem annyira tiszták, mélyben (így dinamikában) is vékonyabb, de önmagában szerintem elég korrektül szól.Kb úgy szól ahogy ebben az ársávban elvárt, de nem ezzel fogsz házibulit tartani annak ellenére hogy hangos tud lenni.Fotózás:
Ebben szerintem ott van rendesen.Dinamika, színek, részletek, mind rendben vannak.Fókusz stabil.Szép képeket lő nappal és éjjel is.
2 dolog van amivel gondja tud lenni.
Az első a növényzet.A kicsit távolabbi sűrűbb nyövényzettel nem nagyon tud mit kezdeni, a levelek nagyon hamar átmennek olajfejtménybe.Persze ezt csak nagyon belezoomolva venni észre.Ezt eddig minden Xiaominál észrevettem, ebben a Pixelek, Samsungok, iPhonekok ügyesebbek (igaz drágábban), még ha nem is fényévekkel.A második, hogy eddig egy Gcam port sem működött rajta jól.Vagy pikpak kifagynak, vagy fókusz problémákkal kűzdenek.
-
válasz
Jodanovich #639 üzenetére
Igen, elégedett vagyok vele.
Tavaly a 13T-vel nem lettünk barátok, de idén a 14T Pro bejött.
Egy dolog van csak amivel nem vagyok teljesen elégedett, az pedig a vibramotor.
Egy kicsit gyengusz, zsebben nem mindig veszem észre ha rezeg.Ez lehetne határozottabb. -
válasz
Jodanovich #630 üzenetére
A hőséget szerintem egyik telefon sem bírja hosszútávon, mindegyik leszabályozza a fényerőt ha olyan a helyzet.
Hiába írja oda a gyártó hogy 4000-5000nit a csúcsfényerő (persze pontszerűen), ha a valós teljeskijelzős max 2000-2500 körül van a komolyabb mobiloknál és még ezt is durván lehúzza ha melegszik.Aztán a napsütésben az emberen még napszemüveg is van.
A 14T Pro-t azért lehet látni akkor is ha visszavesz, persze nem túl acélosan, de lehet látni mi van a kijelzőn.
Most is a napon a medencében írom eme sorokat és látom amit írok. -
válasz
ggeleven #629 üzenetére
Tavaly nyáron az i15Pro ugyanilyen helyzetben 2x ki is kapcsolt túlmelegés miatt...
Annak a hűtése amúgy sem sikerült túl jól, de azért az hogy zenehallgatás közben túlhevül...
Kocsiban is csak azért merem wireless tölteni a Xiaomit, mert a klíma hátulról fújja.
A pc-m is izzad is játék közben, sokkal melegebb mint pár hete, nincs klíma és van vagy 31 fok délután 5 körül a házban.
Ezt a hőséget semmi sem bírja. -
Hát azt hiszem ez a telefon se egy nyári telefon...
Medence mellett árnyékban, wifin TuneIn, BT-n Soundcore Motion Boom.
Szóval nem extrém terhelés, de forró a telefon, szépen veszi is vissza a fényerőt.
Ebből a szempontból pont olyan mint tavaly nyáron a 13T. -
válasz
krizitomo #608 üzenetére
Megjött a Tech-protect tok, ezzel megszűnt a jelenség, szóval valóban a töltés lehetett a gond.
A kínai gagyi tokon valszeg nem pontosan van felragasztva a gyűrű, plusz mivel kívül van így vastagabb is az egész tok ott, nagyobb a távolság a 2 tekercs között.
A Tech-protect tok vékony átlátszó PC hátlapjába viszont bele van süllyesztve mint minden normális magsafe rögzítésű tokban.MÁS!
Jól látom hogy gyári óra ébresztőjében nem lehet a szundit kikapcsolni, csak az idejét és az ismétlések számát változtatni?
Ne már...
Nekem nem kell a szundi és nem feltétlen akarnék plusz 1 appot leszedni emiatt.
Reggel a zuhany alól kilépve hallottam hogy üvölt az ébresztő az éjjeli szekrényen... -
válasz
krizitomo #608 üzenetére
Eddig egy kínai olcsó magsafe tok volt rajta, olyan amire kívülről ragasztották fel a gyűrűt.
Most úton van egy Tech-protect Magmat tok és egy Nillkin Super Frosted Pro, ezekben belül van a gyűrű, elvileg kisebb lesz a távolság a töltőtől.Kíváncsi leszek ezekkel javul-e, mert ilyen problémám az iPhone-nal nem volt ugyanazon a töltőn. -
Találkozott már valaki az alábbi jelenséggel/hibával?
Kocsiba a magsafe töltőn időnként bekapcsol a kijelző, de nem tudom mitől.
Spigen 7,5W-os Magsafe töltő,Magsafe tok, telón AoD kikapcsolva, emelészre ébresztés kikapcsolva, dupla kopp kikapcsolva, szóval elvileg fizikai behatásra nem kapcsolhatna be.
Értesítések sem kapcsolhatják be a kijelzőt, plusz nem is jön semmi a felvillanáskor.
Töltés sem áll le és indul újra, szóval elvileg ez sem kapcsolgathatja a kijelzőt.
Mégis random bekapcsol ha a Magsafe töltőn van, de csak ekkor.
Marha bosszantó, mert reflexből odapillantok vezetés közben... -
válasz
kispalsz #593 üzenetére
Én azt nem.
Egy bizonyos koreai csevegő alkalmazást használunk céges szinten, azon megy a chat és a hívás is, szóval a gyári tárcsázót nem nagyon kell használni.
Akiket meg régimódian hívok, azok a kedvencek között vannak.Nincs belőlük többszáz, szóval könnyű azt átlátni.
A fő telefonom magán használatra az i16P. -
válasz
kispalsz #591 üzenetére
Én a céges szutyadék alsó polcos Samsungot saját zsebből leváltottam 14T Pro-ra, a Samsungot percenkét akartam falhoz vágni, a cég meg sóher.
Immár cirka 1,5hónapja nyúzom, nekem semmi bajom vele.
Az első Xiaomi amivel elégedett vagyok, pedig volt pár.
Olyan helyen van térereje ahol az i16Pro semmit sem talál.
Gyors, stabil, én szeretem, idegesítő buggal én nem nagyon találkoztam eddig és ez nagy szó!
Az egyetlen kissé gyengébb pontja az az akku.Az annyira nem acélos, de persze nem tragikus, nem titanic, de a mellete használt i16P látványosabban jobban bírja, mind használva, mind készenlétben. -
válasz
Viktor0610 #572 üzenetére
Közben meglett a hiba, én voltam kuki.
A T-s kártya és előfizu új, netről rendeltem és aktiválni kellett az előfizetést.Onnan jöttem rá, hogy a telekom fiókban nem volt ott az új előfizu és hozzáadni sem engedte.
Egy ügyfélszolgálatos hívás segített. -
Sziasztok!
Szereztem egy 14T Pro-t, de van egy kis gondom.
Dual simmel menne (1 One és 1 Telekom).
Na most az a probléma, hogy a Telekom sim nem megy, teljesen mindegy hogy melyik sim foglalatba rakom.One-nal nincs gond egyik slotban sem.Akkor sem jó ha csak a Telekomos kártya van benne.
A telefon a Telekomtól származik (én vettem saját névre), tehát ez nem lehet gond, a T-s sim meg más telefonban jó.
Beállításokban már mindent átnéztem, elvileg ott minden rendben.
Nem igazán értem a dolgot.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest