- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #674 üzenetére
Én sajnos, ahogyan korábban itt a topicban többször is írtam, igen, többször is, volt hogy naponta 3-4x , máskor meg hetekig semmi. Küldtem is róla visszajelzést a Xiaominak. De én még nem kaptam meg ezt a frissítést.
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Viktork800 #660 üzenetére
Nekem működik a gombos navigáció mellett is. Nézd meg hogy neked úgy van e beállítva mint a képen
-
Pityu78
csendes tag
Megtaláltam
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Megjött a "nagy" 2.0.203.0-s frissítés. Az új kamera dizájn elég érdekes lett. A pro módban pld nem találom hogy hol lehet telefotó lencsére váltani.
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok. Egy érdekes anomáliára bukkantam. A Mi Videó alkalmazás ma frissült a Play áruházból, de nem lehet megnyitni és nincs is ikonja sehol. Viszont az alkalmazás listában benne van. Más is tapasztalja ezt?
-
Pityu78
csendes tag
válasz
posacenere #575 üzenetére
Én is megkaptam. A biztonsági frissítés mellett hibajavításokat is tartalmaz. Remélem ez orvosolja a problémáimat, mint a random összeomlás/újraindulás, és a hogy a hangerő csúszka időnként nem tűnik el automatikusan, csak érintésre. Hamarosan kiderül.
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Viktor0610 #567 üzenetére
Köszi
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Az App Mall alkalmazást törölte le már valaki? És ha igen, adódott belőle valami probléma? Vannak esetleg olyan alkalmazások amelyek csak ebből tudnak frissülni?
Az alábbi képen látható jelzés miatt gondolkodom a törlésén, ahol App Center néven szerepel ( utána néztem, a kettő egy és ugyanaz az alkalmazás) -
Pityu78
csendes tag
Köszönöm a javaslatokat!
Két alkalmazás frissült mielőtt elkezdődött a probléma, Microsoft Swiftkey és a Fitbit. Megkérdeztem a ChatGPT-t hogy talál e hasonló problémát, és az válaszolta hogy igen, mások is panaszkodnak lefagyásra és újraindulásra elsősorban a Fitbit alkalmazás kapcsán. Azt javasolta hogy első körben töröljem a Fitbit gyorsítótár adatait. Miután ezt megtettem, nem fordult elő újra a probléma, legalábbis eddig Remélem hogy ez így is marad, és hogy talán ez az info másnak is segíthet. -
Pityu78
csendes tag
Visszatért a probléma. Alig 2 óra leforgása alatt 3x fagyott le és indult újra a telefon. Úgy látszik mégsem az volt a probléma amire gondoltam. Pedig azóta már frissült is a rendszer.
Másnál esetleg van hasonló probléma? -
Pityu78
csendes tag
Esetleg ellenőrizd ezt a beállítást -
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Már 3.napja nem indul újra magától.
Valószínűleg rájöttem a probléma okára. Amikor a Chrome értesítést küldött és azt jobbra húztam, utána pár másodpercig nem tudtam megnyitni semmit, olyasmit írt ki hogy az értesítések kezelése folyamatban. Mióta kikapcsoltam a Chrome értesítéseket, azóta nem indult újra.
Ja, és végre reggel megjött magyar régióra a frissítés!( 2.0.140.0 VNNEUXM)
Még egy dolog: bekapcsoltam a Xiaomi HyperAI motort, ami alapból ki van kapcsolva, és azóta lassabban merül az akku. -
Pityu78
csendes tag
Sajnos a probléma továbbra is fent áll.
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
Most már napi rendszerességgel többször is újraindul.
Senki másnál nincs ilyen probléma?
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! A napokban kétszer is előfordult hogy a telefon újra kérte a SIM kártya pin kódját. Valószínűleg önmagától újraindulhatott. Másnál is jelentkezett ez a probléma? Egyébként még a 2.0.14.0-ás HyperOs van rajta
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Két töltés után újra csak 80 százalékig töltött. Mint kiderült, néha csinál ilyet, valami gyári beállítás lehet.
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Az akku védelme érdekében beállítottam hogy csak 80 százalékig töltsön, és ez hónapokig így is működött. Viszont az utóbbi két alkalommal feltöltött 100 százalékra, pedig a beállítás nem változott. Más is észlelte már ezt a problémát?
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Ma megjött magyar régióra is a frissítés! 🙂
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Nekem még mindig HyperOS OS1.0.13.0.UNNEUXM van rajta, nem frissül. Másnak is van így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest