Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
Szia. Nekem Samsungot váltott. Onnét hiányzik pár dolog pl. gesztusvezérlés, tárcsázó (külön app kell ha egyes nevekhez más csengőhangot akarok tenni, kiirásnál ott a neve a csengőhangnak de nem az szól, ebben itt a fórumon kaptam hathatós segítséget) és az SMS app.
Gondoltam felteszem a Novát (pro verzió) a gesztusok miatt, de sajnos nem megy (pedig régen még Mi8-nál jó volt). Próbáltam másik tárcsázót de nem jött be.
A frissítés gyakoriság vagy küldés ami még zavar, van akinek jön, máshol meg nem hiába próbálod esetleg úgy csinálni ahogy javasolják.
Gondolkodtam, hogy megválnak útjaink de még marad, mert amúgy nincs baj vele.
Lehet közel a 6 X-hez nehezebben áll át az ember. -
P1eTr0
aktív tag
Szia!
Az pont lemaradt, hogy 14T Pro készüléket vettem
A 14-essel én is szemeztem, aztán már nem is emlékszem miért, de a T Pro mellett kötöttem ki. Sokat olvasgattam utána, az biztos.
A töltést alapvetően én is "lassan" végzem, pontosan az akkumulátor miatt, de néha jól jön egy kis gyorsaság
-
P1eTr0
aktív tag
Szia!
Én november magasságában vettem a készüléket, azóta használom. Huawei Mate 10 Pro-ról váltottam 6 év után. Nem bántam meg. Volt 1-2 dolog a menüben kezelés tekintetében, amit meg kellett szoknom, de kifejezetten tetszik a készülék.
A frissítésről annyit tudok mondani, hogy ami gyárilag jön hozzá, simán felmegy. Én nem szoktam régiót állítani, mindig magától jelez. Az, hogy később érkezik, annyira nem zavar, egy a lényeg, hogy jöjjön.
A 14 és 14 T Pro között a méret biztosan szembetűnő. Nekem ezt (is) szoknom kellett, de immár 3-4 hónap után már nem tűnik fel a különbség. Ahogy látom, most ez a divat. Nagyobb telefonok, kijelző, kamerasziget, stb.
Kamera tekintetében nem vagyok pro, de az eddigi képekkel én meg vagyok elégedve. Talán csak a makró funkcióban gyengébb a korábbi telefonomnál.
Ami viszont nagyon tetszik, az akksi idő. Nagyjából 2 napig elvagyok vele egy töltéssel. Nemrég vettem egy 100W-os GAN töltőt és megfelelő kábelt is hozzá. A múltkor kb. 40 perc volt 17%-ró, 100%-ra tölteni. Ezt egyébként ritkábban használom, mert alapesetben éjjel töltöm, akkor viszont nem ezt a töltőt használom, hanem kisebb teljesítményűt.
Szóval nálam jól sült el a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ügyesen pozícionálja a Xiaomi a 14T sorozat Pro modelljét a 14 és az Ultra közé.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest