- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
ggeleven #678 üzenetére
Köszi szépen az ajánlást !
Ide is röviden leírom , amit ricsmoka szeretne megcsinálni , hátha valaki szintén szeretné és nem tudja esetleg .
Első körben célszerű felpattintani a [Nova Launcher] alkalmazást . ( természetesen más Launcher is megfelel , de ez a legnépszerűbb ) .
Utána kell a [KWGT] alkalmazás .Innentől kezdve bármilyen egyedi kezdőképernyő készíthető .
Ha valakit komolyabban érdekel az egyedi képernyő személyre szabása , várjuk szeretettel a [Témázgatunk , témázgatunk ? ...] Topikban .
További jó Fórumozást Nektek !
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #677 üzenetére
Privátra itt válaszolok, hátha másnak is jól jöhet az infó.
Egyik első kérdésem az lenne, hogy milyen launchert használsz, de ha nagyon nem szoktad állítgatni a telót, akkor gondolom a gyárit. Alapvetően mindegyik úgy működik, hogy ha egy ikonon hosszan nyomsz, akkor az mozgatható lesz mondjuk másik oldalra avagy a felugró menüben tudod törölni is. Csak óvatosan, mert van ikon törlés és alkalmazás törlése is, de neked az első kellene. Ha van alkalmazástár (tippre mondjuk felfelé húzásra megnyílik az összes app), akkor törölheted az ikonokat vagy ha másik lapon szeretnéd látni, akkor húzd át oda. Üres ikont nem fog mindegyik engedni kitenni, de Novában van ha jól emlékszem.
Egyébként van témázós topic, ott sokkal rutinosabbak a srácok és lehet mondanak még jobb ötletet. -
válasz
ggeleven #629 üzenetére
Tavaly nyáron az i15Pro ugyanilyen helyzetben 2x ki is kapcsolt túlmelegés miatt...
Annak a hűtése amúgy sem sikerült túl jól, de azért az hogy zenehallgatás közben túlhevül...
Kocsiban is csak azért merem wireless tölteni a Xiaomit, mert a klíma hátulról fújja.
A pc-m is izzad is játék közben, sokkal melegebb mint pár hete, nincs klíma és van vagy 31 fok délután 5 körül a házban.
Ezt a hőséget semmi sem bírja. -
kromatika
veterán
válasz
ggeleven #457 üzenetére
Szia,sziasztok. Az én telóm jelenleg a 2.0.14.0 verzióra frissült. Akkor ez már a HyperOS 2.1 frissítés?Tehát ez a legfrisebb? Illetve kérdezném még hogy a gyártói grancia az mit takar?Az csak a magyar országi Xiaomi boltban vásárolt telókra érvényes itthon,vagy pl az EUS Xiaomi boltokban vásároltak garija, is érvényesíthető itthon?
-
Antal1986
lelkes újonc
válasz
ggeleven #302 üzenetére
Igen felajánlotta mert Magyarországi régión nem addott be semmit , lehet idővel beadta volna ha elkezdődik a globális frissítés, de olvastam hogy régió váltásnál beadja, kicsit tartottam tőle hogy nem lesz jó a telefon vagy valami. Bár olvastam hogy lehet Ram-t növelni hogy 16 GB hozzá adni , de nekem csak 12 még a max. Majd idővel magyar régión is sztem beadja hogy lehet frissíteni. De köszi szépen 😉🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest