- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ.
Ezek szerint 14T-t használsz, ha jól értem.
A72-ről nekem az s25 jelentett szokni valót, mondjuk abban a 2 napban amíg használtam, annyira nem viselt meg
De, jobb lenne egy kisebb méretű telefon, azt a plusz 30-40-et nem tudom megéri-e az a mínusz 4mm szélességben.
Töltő van, komoly 25w-os, nekem nem sürgős. Ha igaz, akku is meghálálja hosszabb távon. -
-
krizitomo
tag
szerintem sem veszes, sot en tok nelkul is szoktam, ugy sem billeg annyira, csak ha teljesem a jobb szelet nyomkodja az ember. itt jocskan kozepre nyulik az also karika, raadasul pont a villanonak a peremen lesz a sulypont. de azert foleg en is tokban hasznalom, de azert jo erzes tapizni ugy is
aztan majd elmulik ez a hulyesegem, utana nem veszem ki egy darabig.
-
Redlight2
tag
A 15ös még csak kína only. A pro verziòja nem valòszínű , hogy jön hozzánk. A 14pro se jött. Amúgy a 15 és a 15 pro a 14t pro fölé van pozícionálva a csúcs kategòriába. Persze majd jön valamikor a 15 ultra is, az lesz majd menő. Azt valòszínű itthon is lehet kapni majd.
Ha a 14t pro-nál jobbat akarsz márkán belül, akkor nézz rá tech2 laci 14t pro és 14 összehaonlítò videòjára. Az segíthet dönteni melyik a jobb. Illetve ott van még a 14 ultra
Amúgy ez a 14t pro, hozza a kötelezőt. Felső kategòria aljára van pozícionálva. Top hardver, szép kijelző, jò üzemidő, jò kamera (leginkább a fő kamera
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest