- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rákeresel a Playen az Android Auto appra, majd törlöd a frissítéseit.
-
-
ggeleven
őstag
-
tisztavíz
kezdő
Sajnos én is így csinálom egy ideje. Ma néztem, nem volt elérhető frissítés. Nekem most Ausztria régión van, azon jött a 102. Az EU-s ROM azonos verziószámmal régiótól függetlenül ugyanaz. A régebbi Xiaomi telefonomra már nem adnak ki frissítést. A legutolsó állapot régiónként eltérő verzioszámmal zárult. Ésszerű európai országok régióin nem dobta fel az elérhető legutolsó verziószámú frissítést. Hiába töltöttem le a ROM-ot (több hivatalos helyről is), még trükkökel sem fogadta el. Az ellenőrzésnél elbukott. Az összes fellelhető fórumot elolvastam és mindent megpróbáltam. Volt akinek egzotikus régión jött, nekem nem. Véletlenszerűen próbáltam régiókat. Talán francia régióról ment fel.
-
Pityu78
csendes tag
-
-
-
-
Bár 13T-m van, HyperOS 2.0.3 0 rendszerrel, nálam ezek vannak.
A. Nem találtam erre opciót. Talán, ha témát cserélsz, ennyire nem mentem bele.
B. Nálam még mindig van opció erre: (Beállítások - Testreszabás - Ujjlenyomat effektek)
C. Más appok lehetnek fent, mint a Playen.
D. Én beállítottam. Ha akarod, tudsz bizonyos dolgokat menteni a felhőbe, illetve plusz egy "védelmi vonal", ha ellopják a készüléket, és visszaállítanák gyári állapotba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest