- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Igazad van, bocsi! Nem vettem észre, hogy ide is befutott a Taiwan HyperOS 2.0.3.0.VNNTWXM
-
bubus66
nagyúr
válasz paolinho #344 üzenetére
Szia!
De van 14T Pro-ra Taiwan HyperOS 2.0.3.0.VNNTWXMAzért van rajta global mert gondolkodtam, hogy eladom, de úgy döntöttem még sem adom el, vissza teszem majd a Taiwanit.
Ez vajon milyen lehet Xiaomi 14T Pro Global DC OS2.0.3.0.VNNMIDC
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Pityu78
csendes újonc
Sziasztok! Nekem még mindig HyperOS OS1.0.13.0.UNNEUXM van rajta, nem frissül. Másnak is van így?
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Köszi, így tiszta. Ezek szerint a HyperOS sem akadály egyelőre a bootloader nyitásának.
Azt még megkérdezhetem, hogy miért nyitottál akkor bootloadert, ha Global romot hagysz rajta? Mert gondolom, ha pl. tajvan romot tettél volna fel, arra nem (hinném, hogy) érkezett HyperOS 2-es rom még?! Legalább is a feleségem T13-asára még nem jött ilyen jellegű frissítés. -
bubus66
nagyúr
válasz paolinho #342 üzenetére
Vásárláskor ez volt rajta.. HyperOS OS1.0.13.0.UNNEUXM HyperOs 1.0 Android14-es és után mindjárt frissült is a HyperOS-2-re és Android 15-re.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz paolinho #340 üzenetére
Igen a Redminél nekem is 15 nap volt a várakozás. Most amikor megvettem a Xiaomi 14T Pro-t akkor már csak 72 órát kellett várnom.
Kézi frissítéshez keresek megoldást mert az sehogy sem akar működni.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Van Mi-fiókom, de ez szerintem itt mindenkinek kell, hogy legyen, akiknek nem sikerült a nyitás. Viszont nekem november végén (vagy december elején) már 360 órát kellett várnom. De mint ezt már korábban említettem, MIUI 14 és nem HyperOS volt az eszközön. Először én is a Xiaomi Community-vel próbálkoztam, de azzal az állandó időpont tologatások miatt esélytelen volt. Ezután a hagyományosnak mondható Mi Unlocker-rel estem neki, ami eredményre vezetett a 15. nap várakozás után.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz paolinho #338 üzenetére
Szia!
Én anno mikor a Redmi Note 13 Pro+ volt azon kinyitottam a bootloader a fiók megkerüléses módszerrel, mivel azt eladtam, és nem szüntettem meg a fiókomat ezért a másik készüléknél csak 72 órát kellett várnom és nyithattam. Valahol olvastam, ha volt mi fiókod, és nem törölted akkor a következő készülékednél is kitudod nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz mjani1172 #334 üzenetére
Igazából azt nem egyértelmű, hogy akinek sikerül, mint pl. bubus66, annak miért sikerül, és akkinek nem, annak miért nem?!
Mert csak úgy lutriból nem dobnék ki 200e-t a telóra, hogy vagy igen, vagy nem. Jó lenne valami biztos a témában. Ez ugyanis eddig nem volt egyik Xiaomi-mnál sem probléma. -
bubus66
nagyúr
válasz mjani1172 #334 üzenetére
Én nem kapcsolom össze és kinyitja. Az unlock program belépésekor belepék a fiókomba. Telefonon meg kilépek a Mi Fiókból a Google fiókból.
Akkor lehet hogy nekem azért sikerül mert anno ezt a lépést megcsináltam és nem szüntettem meg a Miu fiókom.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Na most tegye már nekem valaki ezt tisztába! Lehet nyitni 14T Pro-n bootloadert, vagy sem?
Én 2 hónapja simán megoldottam ezt egy 13T-n, igaz azon MIUI 14 volt. A nyitást követően kapott egy tajvani HyperOS-t, amit visszazárva minden gond nélkül boldogan, és elégedetten azóta is használ a feleségem.
Én magamnak egy Mi 11 Pro utódjaként ezzel a 14T Pro-val szemeznék, de csak akkor, ha ennél is le tudnám cserélni a romot.
Szóval elzárta a csapot a témában a Xiaomi, vagy vannak még kiskapuk, vagy lehetőségek? Vagy a HyperOS, mint rendszer a probléma, és ez maga érinthetetlen? De, ha ez van, akkor egyeseknek miért sikerült a nyitás? Sok itt a tisztázatlan dolog, ahogy olvashatok erről. -
MODERÁTOR
-
mjani1172
addikt
-
MODERÁTOR
-
mjani1172
addikt
-
MODERÁTOR
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok! Azt csinálja a telefon, hogy beszélgetés közben megszakad a vonal. Tapasztalt már valaki ilyet?
Sim kártyát lecseréltem újra. ( telekomos) Csináltam egy faktory resetet is. Ugyanúgy eldobálja a hívást random 10-ből 2-szer. -
hrabanc
tag
Sziasztok,
most váltottam 14T-re.
Használ valaki "Közvetlen tárcsázás"-t?
Gyárilag a Google Telefon van fent és a hozzá tartozó Névjegyzék. Ezzel nem is volna baj, az előző telefonomon (Samsung) is ez volt. Ott a widgetek között elérhető volt ez az opció. Itt csak 2x2-es vagy 4x1-es érhető el, 1x1-es nem.
Van erre valami megoldás? -
bubus66
nagyúr
válasz Biggeszkij #321 üzenetére
Szia! A Mi unlock letöltése bejelentkezni a Mi fiókba és kiírja mennyit kell várni ha letelt az idő 72 óra vagy 168 óra akkor lehet nyitni.
Nekem ezt írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
Szerintem a Xiaomi Community programra gondolsz. De sajnos pont ott van az a bökkenő, hogy minduntalan azt írja: a napi kvóta betelt, próbálja meg másnap újra, kínai idő szerint 00:00-tól. Aztán bármilyen gyorsan és pontosan nyomod is a gombot másnap (magyar idő szerint pontosan 17:00-kor), akkor is ÚJRA ezt írja... Ez egy szívás.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
mjani1172
addikt
Van két problémám.
1. nem megy a képernyőmegosztás,(home, fotó) bármit csinálok.Egyszerűen egy fekete kép látható a tv-n majd jelzi pár másodperc múlva hogy "visszaállt."
2. A gmailt- váltanám a Bluemaillel, de nem tudom alapértelmezetté tenni.Hiába törlöm , megszüntetem az alapértelmezését az alkalmazásoknál, jelzi hogy nem alapértelmezett de mikor az alapértelmezett alkalmazások felől nézem,ott már a gmail az alapértelmezett és nem is jelenik meg más, csak a Gmail így hozzáadni sem tudok semmi más alkalmazást. -
Antal1986
újonc
A hyperos 2.1-t lehet tudni mikor jön ki?
-
bubus66
nagyúr
válasz Delirious #310 üzenetére
Szia!
Én meg találtam a neten.
Brands:Xiaomi
Codename:rothko_eea_global
Device name:Xiaomi 14T Pro
Region:European Economic AreaOS2.0.14.0.VNNEUXM Android 15.0 2025-01-20
-
posacenere
újonc
válasz Delirious #310 üzenetére
Köszi, ez tök hasznos infó volt! Ebben legalább már van 2025 januári biztonsági frissítés.
Erről lehet tudni valamit, hogy magyar régiósként végig ez a cápázás kell majd más régiókról hogy megkapjuk az éppen aktuális verziót a frissítésekből?
Lehet csak engem zavar, Samsungról jöttem át, de itt nem várható stricten legalább a biztonsági frissítés az aktuális hónapban a magyar régión? Hanem hektikusan lesz elérhető, egyszer ezen, egyszer azon a régión?
-
bubus66
nagyúr
válasz mjani1172 #312 üzenetére
Miért mondod, hogy nem tudsz nyitni én is kinyitottam az enyémet.
Nem a telefonon kell kinyitni van egy program ott regisztrálsz a Mi fiókoddal és kivárod az időt lehet.
"Elméletileg ez lenne most, de már nem lehet a telefont hozzáadni" Nem is kell hozzáadni a telefon, én is úgy nyitottam ki...
Nekem ez van fenn Taiwan HyperOS 2.0.3.0.VNNTWXM
#311Moritz
Igen tudom szerintem a Call Recorder is így lehet talán.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
"Mi a nehéz a ROM cserében? Ki kell nyitni a Bootloadert, és a MiFlash-el felkell tenni a fastboot firmwaret (pl a Taiwanit). És kész mindjárt úgy is fel lehet tenni, hogy vissza van zárva."
Már nem tudsz nyitni.Én is kínlódtam vele, ahogy sokan mások is. És nem lehet.Régebben lehetett de már nem. Elméletileg ez lenne most, de már nem lehet a telefont hozzáadni, A3. pont nál.És ha mégis akkor a Community mindig azt írja majd holnap.
1.Nyisd meg: Beállítások -> A telefonról -> Részletes információk és adatok, érintsd meg többször az “OPERÁCIÓS RENDSZER verziója” részt a Fejlesztői beállítások aktiválásához.
2.Menj vissza a Beállításokhoz, kattints a További beállításokra, majd a Fejlesztői beállítások elemre, ott engedélyezd az OEM-feloldást és az USB-hibakeresést.
3.Kösd össze Xiaomi fiókodat a telefonoddal. Koppints a Mi Unlock állapotra -> Elfogadom -> Fiók és eszköz hozzáadása elemre. Győződj meg arról, hogy eszközöd mobilneten keresztül csatlakozik az internethez, csak így működik. A fiók sikeres összekapcsolása után ezt az üzenetet kell kapnod:
„Sikeresen hozzáadva. Mi-fiók most ehhez az eszközhöz van társítva.”
4.Ezután kérni kell a bootloader nyitás lehetőségét, ezt a Xiaomi Cumminity app felületén tudod meg tenni. (Xiaomi Community App 5.3.31 vagy újabb verzió) A telepített Mi Community régióját változtasd meg Globalra, majd kattints az „Unlock Bootloader” elemre, és érintsd meg a „feloldás kérelmezése” lehetőséget.
5.Elfogyhat a napi kvóta, nem mindenki kap azonnal engedélyt, csak naponta egy bizonyos mennyiségű felhasználó. Ebben az esetben meg kell várni, amíg a kínai idő szerint 0:00-kor visszaáll. (Kínai, Peging időt nézd meg, amikor ott 0:00 -van, azaz éjjfél, akkor az országodba nyomj rá a feloldásra)
6.Sikeres kérelem után, Mi Unlock programot PC -n indítsad el, lépj be, a telefon legyen fastboot módba, kövesd az utasításokat, ha mindent jól csináltál, akkor a nyitás 72 óra múlva aktiválódik. Tehát 3 nap múlva, percre pontosan ebben az időben (amikor a 72 óra letelik) a MI Unlock folyamatot ismételd meg, és immáron 100% -k lesz, kinyílik a bootloader.[ Szerkesztve ]
-
Moritz
csendes tag
Igen, azt a programot már egy éve nem frissítették, és az Android 14 ennél fiatalabb.
A Call Recorder program nem a Play Áruházból van, nem onnan töltöttem le, és évekig tökéletesen működött, működik.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne felvételre bírni a telefont, az alkalmazást Android 14-gyel, anélkül, hogy ROM-ot kelljen cserélni?
MINIX NEO U22-XJ, MiniMX, CoreELEC
-
Delirious
tag
Ezt Hollandia régió dobta, neten semmit nem találtam erről a frissítésről.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz mjani1172 #305 üzenetére
Szia
Mi a nehéz a ROM cserében? Ki kell nyitni a Bootloadert, és a MiFlash-el felkell tenni a fastboot firmwaret (pl a Taiwanit). És kész mindjárt úgy is fel lehet tenni, hogy vissza van zárva.
A jobb alján ott látod.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem csak részben kapcsolódik a témához, de mivel ilyen készülékem van, ezért inkább itt érdeklődnék.
Nézegettem a Xiaomi (és Redmi) órákat, mert gondolkozom azon, nem lenne rossz és ha már a készülékem Xiaomi, az óra is legyen az (egy Huawei GT2-es órám van, amit gondolom lehetne párosítani hozzá, de akkor már frissítsünk).
Nézegettem a hivatalos oldalon a lehetőségeket, mert két dolog volna fontos nekem:
* Tudjak vele NFC-vel fizetni.
* Ne kerek legyen, hanem négyszögletes (tudom, tudom... de az a forma jobban bejön).A két paraméternek megfelelőt egyelőre nem találtam. Létezett korábban ilyen? Ahogy az oldalakon böngésztem, általában a nem kerek órák azok mind sportra vannak fejlesztve, ezért a kártyás fizetést nem tudják. De lehet, csak rosszul néztem valamit.
Egyelőre nem égető a szüksége, elvagyok nélküle is, adott esetben simán várok, hátha újítanak valamit, csak addig is gondoltam rákérdezek
Szerk.: Persze a hsz. megírása után rögtön szembe jött egy típus a Xiaomi Redmi Watch 4 személyében, de az jelenleg elérhető
Köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
mjani1172
addikt
Én nem hiszem, hogy lenne normális. Hiszen minden úgy van kitalálva, hogy ne legyen, ne férhessenek hozzá az adatokhoz, hívásokhoz, minden korlátozva van, ez most nagy divat... .Az a cég ami megszegi nagy büntetésre számíthat.
Szerintem csak rom cserével oldható meg. Az viszont rettenetesen nehéz......[ Szerkesztve ]
-
Moritz
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek megoldása működőképes hívásrögzítésre? A telefont az EU-ban vettem, és nem tennék rá másik ROM-ot.
Eddig a Call Recorder (skvalex.org) programmal próbálkoztam, amit az előző telefonomon már több, mint 5 éve hibátlanul tudtam használni (Android 10). Sajnos ezen nem akar működni, pedig minden engedélyt megadtam már neki.
Az engedélyek:
- a Kisegítő lehetőségek részben (Beállítások, További beállítások) a Letöltött alkalmazások menüben a Call Recorder engedélyezve van (Call Recorder használata BE, Call Recorder gyorsparancsa KI), és ezt az üzenetet írja:
Nem működik, koppintson ide, ha további információra van szükség. Ez a szolgáltatás nem működik megfelelően.
- az "Alkalmazásengedélyek szüneteltetése, ha nem használják" ki van kapcsolva
- az "Alkalmazásengedélyek" minden engedélyezett
- az "Akkumulátorkímélő" nincs korlátozás.
- a Hívásrögzítő be van kapcsolva az Eszközrendszergazdai alkalmazásokban (Beállítások, Biztonság és adatvédelem, További biztonsági és adatvédelmi beállítások, Különleges engedélyek, Eszközrendszergazdai alkalmazások).Van valami ötletetek a beszélgetés rögzítésére?
Köszönöm
Call Recorder v3.6.8
Xiaomi 14T Pro
Android 14
HyperOS 1.0.11.0[ Szerkesztve ]
MINIX NEO U22-XJ, MiniMX, CoreELEC
-
Antal1986
újonc
válasz ggeleven #302 üzenetére
Igen felajánlotta mert Magyarországi régión nem addott be semmit , lehet idővel beadta volna ha elkezdődik a globális frissítés, de olvastam hogy régió váltásnál beadja, kicsit tartottam tőle hogy nem lesz jó a telefon vagy valami. Bár olvastam hogy lehet Ram-t növelni hogy 16 GB hozzá adni , de nekem csak 12 még a max. Majd idővel magyar régión is sztem beadja hogy lehet frissíteni. De köszi szépen 😉🙂
-
Antal1986
újonc
Sziasztok!! Annyit szeretnék kérdezni hogy nekem xiaomi 14t pro van és Argentín régióba megkaptam a frissítést. Csatolok képet, ez a jó verzió?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest